• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
şubatta doğurmanın en güzel yanı sanırım yazın bebekler biraz daha ele avuca gelir olacaklar..
Bende en çok subat ayinda doğmasına seviniyorum iki kizimda temmuz da doğdu
Cok zor oluyor yaz bebeği bir taraftan sicak bir taraftan isilik dışarı dersen cikamiyorsun
En azindan kisin dogunca yazin toparlanmis olacaklar

Kızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Alt üst takım daha iyi oluyor canım beli iki kat örtülmüş oluyor.

En önemli şey gece emzirmeye kalkınca mutlaka sırtınıza yelek hırka alın canım insan en çok o zaman üşütüyor
Evet ben simdi bile wc ye giderken donuyorum soğuktan ev sıcak olmasına rağmen yataktan çıkmak yetiyor.

Çok sıkı diyet yapıyorum ekmek meyve makarna pilav hamurişi kesinlikle yok tatlı falan saymıyorum bile. Suyu sadece tarçınlı içiyorum. Yine de tokluk 140 180. Bunlar da çok yuksek. Şeker yükememse sadece sınırdaydı benim. Doktor ölç demrse farketmeyecektim bile
Canım yanlış bilmiyorsam tarçın önermşyorlar şeker olduğunda. Tabi diyetisyen verdiyse bir ley diyemem

Nstde bebek pek oynamadı 1 saat kadar kaldım. Normalde çok hareketidir. Ama benim stresimi aldı herhalde doktor şekeri kontrol etmeliyiz Allah korusun diyince. Sonra hareket etti de bıraktılar beni. Ultrason güzeldi 34 artı 0 bugun. Haftasıyla uyumlu 2450 gram 46 cm. Görünüyor. Suyu herşeyi yerinde. Başaşagıydı ters dönmüş hatta ultrasonla bakarken yan döndü. Geziyo kafasına göre dedi doktor.
Bu arada benim doktorum 34 ten İtibaren nstye sokuyor. Bazı doktorlar 32.
Bir sonraki kontrol iki hafta sonra. Bana da dua edin kızlar lu şeker olayını çözeyim aç grziyorum inanın. Canımın çektiği hiçbirşeyi yemeden hamilelik geçiriyorum ne yaparsam düşmüyor. Bebeğime sıkıntı olmasın dua eder misiniz bana

Nstde bebek pek oynamadı 1 saat kadar kaldım. Normalde çok hareketidir. Ama benim stresimi aldı herhalde doktor şekeri kontrol etmeliyiz Allah korusun diyince. Sonra hareket etti de bıraktılar beni. Ultrason güzeldi 34 artı 0 bugun. Haftasıyla uyumlu 2450 gram 46 cm. Görünüyor. Suyu herşeyi yerinde. Başaşagıydı ters dönmüş hatta ultrasonla bakarken yan döndü. Geziyo kafasına göre dedi doktor.
Bir sonraki kontrol iki hafta sonra. Bana da dua edin kızlar lu şeker olayını çözeyim aç grziyorum inanın. Canımın çektiği hiçbirşeyi yemeden hamilelik geçiriyorum ne yaparsam düşmüyor. Bebeğime sıkıntı olmasın dua eder misiniz bana
Canim benim korkma inşallah hallolur bi an önce ben devlette önce dahiliyeye git orası yönlendirecek diye endokrinolojiye hemen gidememistim ozelin endokrinolojisine direk gitmiştim hızlı olsun diye aklında olsun haberdar et beni bende endişelendim

Kızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Ben patikli tulumu yanıma aldım ama qlt üst takim koydum hemşireye onu vereceğim yani tulum sanki üşür gibi geldi bide fermuarlı değil citcitli onu ben bakarken giydirmek istedim açıkçası

Farketmez canım alt üst koydum ben . Ama tulumla da verebilirsin

Ben patikli tulumu yanıma aldım ama qlt üst takim koydum hemşireye onu vereceğim yani tulum sanki üşür gibi geldi bide fermuarlı değil citcitli onu ben bakarken giydirmek istedim açıkçası
Gaz çıkartırken çok iyi oluyor tek parça tulumlar diyorlar ☺️ Bir de yaka detaylı ya da rahatsız edecek olmamalı işte . Benim iki takımda da kurdale var yakada ama küçük baya inşallah rahatsız etmez pamuklu bir de . Başta dikkat etmemişim fotograf için almıştım kısa giyer diye bakalım

inşallah canım..ek gıdaya geçiş falan balkonda oturur yediririz:KK71:benim yaz hayalim:)))
Ayy bende denize havuza gireceğimiz günler gelsin istiyorum bebişle inşallah suyu seven bebek olur diyorum ben çok severim 😂

Ne kadar arttı bu şeker ya 😓 Allah hepimizin yardımcısı olsun bende normalde hep tatlıcıyım Şeker çıktı bende de korkumdan heralde aşırı aşırı canım çekmiyor . Bazen yiyorum dikkat etmeye çalışarak . Bebişlerimiz etkilenmesinde az kaldı inşallah

Şeker yükleme testinde 50 mg lık yükleme 1 saat sonrası 200 küsur çıktı. Doktorum çok kızdı. Endokrinolojiye gönderdi. Devlet hastanesinde randevusuzda gidebilirsin hamilesin önceliklisin. Bana şeker ölçüm takip kitapçığı verdi. Oda diyetisyene gönderdi. Diyet yapıyorum. Şekerim normale döndü. Şeker ölçümünü accu Check marka cihazla yapıyorum. Diğerleri çok yüksek çıkarıyor. Arda en az 20 birim fark oluyor aklında bulunsun.
Canım bendeki mevcut cihaz 5 yıllık falandı. Bugun başka cihaz satın aldım. Eski cihazda 148 çıkan toklugum yeni cihazda 107 cıktı. Neye inancagımı şaşırdım. Endokrine randevusuz gidebilir miyim bunu bilmiyodum

Canim insllah saglikli bir şekilde bu sureci atlatacaksiniz bebeginle
Rabbim yardimcin olsun şekerin insllah biran once düzene girer
Dualarim sizinle canim stres ve üzüntüden uzak dur canim

Valla canım çok zor ya günde 3 3.5 litre su içiyorum kuru kayısı yiyorum valla bir tane magnezyum vardı kullandıktan sonra ishal olmuştum ondan içtim bugün 🤣🤣🤣
İnşallah faydasi olur cnm yoksa dokturuna sor birseyler önerir

Rabbim şifa versin cnm inşallah sıkıntı yasamazsin, belki de stres yaptığın içinde çıkmış olabilir seker, haftana göre sanki bebeğin gelişimi normal, şeker olanlarda gelişim önde çıkmıyor mu

inşallah canım..ek gıdaya geçiş falan balkonda oturur yediririz:KK71:benim yaz hayalim:)))
Benmde yaz hayalim canım🥲 hatta ufak yüzme havuzları oluyor balkona koyar alıştırma yaptırırım diyorum sıcaklamasıda gider 🙈 belki bir ümit tatile çıkarız ön hazırlık olur hahah 🤣

Back
X