- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
Canım çok geçmiş olsun, sen de sağlıkla doğum haberlerini vereceksin inşallah en hayırlı zamanda. Stresli bir süreç olmuş seninki,en kısa zamanda yavrularına kavuşunca rahatlayacaksın inşallahKardeslerim mesajlari okuyamadim ama biliyorumki benim icin dualar ettiniz. Allah hepinizden razi olsun. Dun cok kotuydum cok kotu anlar yasadim. Ankara Tip fakultesi kadin dogum hastanesindeyim. Dogum haneye aliyorlar birakmiyorlar. Delik desik ettiler ellenmedik yerim kalmadi. Gelen su bebegin suyu degilmis. 500 liralik bir test aldirip yaptilar. Kesin sonuc verirmis. Suyum hala geliyo ama bebegin suyu degil diyolar bebegi zehirlememesi icin nerden geldigini bulmaimiz lazim diyolar.Nasil sey anlamadim. Buraya apar topar acil yolladi doktorum suyun gelmeye baslamis diye. Su bebegin suyu degil diyolar. Baska ne olabilirki ilk defa duyuyorum boyle bir sey. Burda bir suru doktor bakiyor. Biri gidiyor biri geliyor. Tansiyonumu dusurememislerdi. Gece bosalircasina burnum kanadi ondan sonra gozlerim acildi. 12 ye kadar dustu. Demin 11 cikti. Normal odaya alindim. Bebegin kilosu burda daha fazla cikti makinedenmi bilmiyorum. 2200gram cikti. Burdaki uzman doktor dogsa bile kemdini kurtarir ama bi 15 gun daha kalsa diger oglun gibi kuveze koymadan cikarsin insaAllah. Bunun icin ugrasiyoruz. Onu ameliyatla alir kurtaririz hic uzulme onceligimiz seni kurtarmak tansiyonun cok yuksek dediler. Cok sukurki oda burun kanamasindan sonra dustu insaAllah bida cikmaz. Bebegme ciger gelistiricivigne serum falan yapiyolar. Suan icin acilma sanci soz konusu degil. Hareketli cok sukur hissediyorum. 10dkda bir gelip soruyolar hissediyomusun diye. Yavrularimi cok ozledim sadece onlara sarilmak istiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Saglicakla alalim insaAllah kucaklarimiza![]()