- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Benim 6.4 cıkmış simdi baktimda .Merhaba % 6.1
Cnm benim açlık 84 ,80 hep bu sekilde.Devlet hastanesindeki endokrin doktoru diyet başlangıcından 10 gün sonraya randevu verdi ama korona olduğum için hala gidemedim. Kadın doğum ve endokrinoloji doktorlarıyla telefonda görüştüm. Değerlerin fena değil rejime devam et dediler.Hamilelikten dolayı randevu alamıyorum diye direk endokrinolojiye gidebiliyosunuz devlet hastanesinde. Size şeker takip kitapçığı verecekler. Kendiniz aletle ölçerek takip edeceksiniz. Bir sonraki randevu da zaten insülin kullanımına karar veriliyor.şeker aletini de doktor size reçete ediyo. Özellikle accu Check marka istemenizi öneririm. Açlık şekeriniz 95in altında olmalı.ağzınıza ilk lokmayı attıktan 1 saat sonraki değerinizi 140ın altında olmalı. Hatta size resim atıyım. Nasıl takip ettiğimi görün. Bu arada istanbul Alaşehir de Fatih Sultan Mehmet hastanesine gidiyorum. Ulaşımı muayenesi çok rahat bilginiz olsun. Kitapçığını solunda yazanlar tarih. Hergün 1 öğün ölçüm yapılıyor. Eki Görüntüle 2976241 Eki Görüntüle 2976242
Gecenlerde yarim ekmege yakin yedim, tahin pkemez filan iyi bir kahvalti yapip 1 saat sonra kan verdim 104 cikti.
Doktor seker yok dedi.
Sonrasinda yeni doktora başladım oda bebek iri diye 3 aylığa bakti bana kızdı nasil seker yok sende diye, normaldede kilo almamak icin dikkat ediyordum ama su sira yiyordum mesela bugunde pogaca filan yedim hata etttim. Dahiliyeye gidicem bu hafta bakalim.