2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
4 e kadar döndüm durdum. Artık uykusuzluktan gözlerim acıdı azıcık uykuya dalmısım yine uyandım. 10 a kadar deliksiz uyumuşum çok şükür ki ama başım çatlıyor bu uyku düzensizliğinden 😞 karnım sertleşiyor sağa sola dönemiyorum içim sıkılıyor yani bi türlü uyuyamıyorum
Al bendende o kadar canım resmen artık dogurayim moduna girdim eşime dün diyorum nasıl geçecek bu son haftalar nasilllll😃

Ben arada magnezyumu 2 içiyorum o zaman biraz daha hafifliyor. Salı doktora gideceğim o zaman konuşacağım doktorla bakalım başka ne yapabiliriz bu ağrılar için. Başka çocuk olmasa yatalım sürekli ama onuda çok yapamıyoruz bize bi çözüm olmalı ya
Ön tarafa toplaniyor dimi bebiş resmen sert bir şekilde oda orada uyuyor galiba bide benim bebek dünden beri sanki midemin üstüne konumlandi nedense nesi nerede anlamaz oldum sanki yan dönmüşte durmuş gibi anlatamıyorum resmen😃

Kızlar hepimizde aynı problem var demek ki yaa. Bu kadarmı olur 🥲 annem diyordu uykuya hasret kalacaksın son zamanlar diye. He he uyurum ben diyordum🤭 uyuyamadğmda ayakta dolanayım diyorum ayaktada durmam yasak zaten hemen aşağıya baskı yapıyor. Yatınca sırt üstü yatamıyorum hemen kasılıveriyor. Sağa sola dönmem lazım ona da sağolsun karnımdaki izin vermiyor sağa dönünce sağa baskı yapıyor sola dönünce orayı tepikliyor. En son isyan edip eşime sarıyorum 🤣

Ya ben özellikle son haftalarda acayip istiyorum ama önceki düşükler riskli gebelik falan derken eşim korkuyo yanaşmaya ama kışkırttmadan da duramıyo tabii o zaman da ben kovuyorum 🤣🤣🤣 daha dün dedim lohusa bitince dolancan peşimde yalvartcam seni diye adam onu bile seksi görüp öyle cevap veriyo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣 ama arada çok istiyosan gir banyoya hallet işini de diyorum da beklerim diyo benim manyak 😂😂

Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer gider 🙏🙏

Canım belki ben bu konuda çok rahatım o yüzden ama çok da takma bence bu dönemde duygular tavan yapmış olduğu için 2 kat tepki veriyoruz. Video da bi kaç kez beraber izlemişliğimiz de var çok da etkilendiğini görmedim açıkçası fantezi gibi bişey herhalde anlamadım. Sana yaklaşmaması da tamamen sana ve bebeğe zarar veririm korkusundan bunu çok şyi biliyorum çünkü aynı korku eşimde de var. Lohusa sonrasını bekliyorlar sabırsızca. Ben de öyle tabi süründürcem onu 🤣🤣
Aslında son haftalarda bazıları öneriyor doğumu başlatması için ama enfeksiyona da sebep olabilir aynı zamanda erkeklerde var böyle bi korku mu kutsal mi neyse bende benimkinde yok diyordum ben farketmemisjm 😂🙄

Ön tarafa toplaniyor dimi bebiş resmen sert bir şekilde oda orada uyuyor galiba bide benim bebek dünden beri sanki midemin üstüne konumlandi nedense nesi nerede anlamaz oldum sanki yan dönmüşte durmuş gibi anlatamıyorum resmen😃
Bende ayırt edemiyorum çünkğ aynı and hem midemin altında hem kasıklarımda vuruşlar oluyor pıtır pıtır. Yani elleri ve ayakları anda anda tepikliyor 😂 aniden çişim geliyor gibi oluyor o çok kötü oluyor birde evet tam olarak dediğin gibi önde toplanıyor iyice sipsivri oluyor karnım. Az kaldı salı görcem inşallah o zaman haberleşiriz çok heyecan yaptım şimdiden 😂

Kızlar hepimizde aynı problem var demek ki yaa. Bu kadarmı olur 🥲 annem diyordu uykuya hasret kalacaksın son zamanlar diye. He he uyurum ben diyordum🤭 uyuyamadğmda ayakta dolanayım diyorum ayaktada durmam yasak zaten hemen aşağıya baskı yapıyor. Yatınca sırt üstü yatamıyorum hemen kasılıveriyor. Sağa sola dönmem lazım ona da sağolsun karnımdaki izin vermiyor sağa dönünce sağa baskı yapıyor sola dönünce orayı tepikliyor. En son isyan edip eşime sarıyorum 🤣
Doğumdan korkmam gibi bisey söz konusu değil bu halim yüzünden dogsa da rahatlasam sürekli dilimde inşallah hayırlısıyla tabi ama düşünsene o arada zaten uyuyamıyorsun en azından mis gibi kokusu olacak öpeceksin kucağında olacak daha güzel değil mi 🥰

Bende ayırt edemiyorum çünkğ aynı and hem midemin altında hem kasıklarımda vuruşlar oluyor pıtır pıtır. Yani elleri ve ayakları anda anda tepikliyor 😂 aniden çişim geliyor gibi oluyor o çok kötü oluyor birde evet tam olarak dediğin gibi önde toplanıyor iyice sipsivri oluyor karnım. Az kaldı salı görcem inşallah o zaman haberleşiriz çok heyecan yaptım şimdiden 😂
Sali hepimizin görüş günü bana da çok uzun geldi bu defa süre çok merak ediyorum napacak bakalım 🥰

Kızlar kendi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Erken doğum riski olanlar özellikle sizi merak ediyorum. Benim kendim halletmem imkansız kuaförden randevu aldım kuaförde arkadaşım ondan başkasına hiç gitmedim bunca zaman. Dedim usul usul beni yormadan halledersin ama korkuyorum genede. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi

Sali hepimizin görüş günü bana da çok uzun geldi bu defa süre çok merak ediyorum napacak bakalım 🥰
Benim perşembeydi yılbaşı çok kalabalık falan diye erteledik pazartesi de doktor izinliymiş öyle salıya kaldı. O yüzden çok özledim miniğimi. 4-5 gün ertelense dayanamıyorum özlüyorum keretayı 😂

Kızlar kendi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Erken doğum riski olanlar özellikle sizi merak ediyorum. Benim kendim halletmem imkansız kuaförden randevu aldım kuaförde arkadaşım ondan başkasına hiç gitmedim bunca zaman. Dedim usul usul beni yormadan halledersin ama korkuyorum genede. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi
Bende bunu merak ediyorum ya sali Randevum var nolur nolmaz diyorum ama yok katiyen göremiyorum artık 😀😀

Ben arada magnezyumu 2 içiyorum o zaman biraz daha hafifliyor. Salı doktora gideceğim o zaman konuşacağım doktorla bakalım başka ne yapabiliriz bu ağrılar için. Başka çocuk olmasa yatalım sürekli ama onuda çok yapamıyoruz bize bi çözüm olmalı ya
Ben hiç kullanmıyorum magnezyum. Ay fayda eder mi acaba? Cuma kontrolüm var sorayım bakalim

Sonuncu qy tam cinnet getirmelik gerçekten. Ay 37 + larda dogursam diye hayaller kuruyorum artık 🤐

Bana da uyu bu iyi günlerin diyor herkes, diyorum ne uyuması, geceleri gezinip duruyorum, deli gibi sicakliyorum, normalde corapla yatan ben şimdi gündüz bile giymiyorum, yanıyor ayaklarım, eşim üşüyor ben kisa kollularla dolaşıyorum, ara ara üşüyüp uzun kollu giyiyorum, bi tuvalete bi mutfağa derken bi bakıyorum sabah olmuş 😀

Ben aynayla yapıyorum ama çok çabuk uzuyor ani bisey olsa napcam diye düşünüyorum bende kara kara ayakli aynalarin ayaksizindan buldum baya ben 7. Aydan beri böyle yapıyorum bacak arama sıkıştırıp makineyle hallediyorum benim 5 günü buluyor uzun olması en ufak bisey olsun istemiyorum doktora gidemem mesela 5. Gün olduğunda siz nasıl duruyorsunuz çok hızlı uzamiyor mu sizcede

Yaa bendede tam tersi bildigin koala modundayim. Oğlumla ilgilenmem gerekiyor televizyon izlemesini istemiyorum e bir sure sonra sıkılıyorum anne diyor gidip gelip koala annem diyor aksam yemeğini zor yapiyorum bıraksalar sürekli uyucam umarim kanım düşmemiştir. 😑

Bende bunu merak ediyorum ya sali Randevum var nolur nolmaz diyorum ama yok katiyen göremiyorum artık 😀😀
Ben her muayeneye alttan muayene yapar diyerek gidiyorum korkudan Bayadır ya bide gerçekten gorunmuyor ama ultrasonda bakarken bile görünebilir karnımın alt kısmı ne durumda hiç anlamıyorum çünkü 🙄

Ben her muayeneye alttan muayene yapar diyerek gidiyorum korkudan Bayadır ya bide gerçekten gorunmuyor ama ultrasonda bakarken bile görünebilir karnımın alt kısmı ne durumda hiç anlamıyorum çünkü 🙄
Ah sorma ben yakalandim bi gün cok şükür kötü durumda değildi 😀 hafif kanamam olmuştu ya rahimde yunusama çıkmıştı alttan muayene edicem dedi, hemşire ayarlarken ay dedim ama tam sey yapamadım ben😀😀 görünmüyor zaten merak etme rahat ol dedi 😀😀aman insanlık hali napalım cok kotu olmadıkça sıkıntı yok bence

Klozete oturunca jiletle alıyorum canım. Seyrek zaten epilasyonluydum ama yinede çoğaldılar . Her muayene gittiğimde alıyorum bu sekilde . Zor oluyor tabi görmeden. Birdahakine boy aynasının karsısında oturup alacağım. Hiç denemedim hamileyken o şekilde kaburgalarım izin vermiyor ki 😞 kolumu aşağı uzatamıyorum bile sopa yutmus gibiyim

Yaa bendede tam tersi bildigin koala modundayim. Oğlumla ilgilenmem gerekiyor televizyon izlemesini istemiyorum e bir sure sonra sıkılıyorum anne diyor gidip gelip koala annem diyor aksam yemeğini zor yapiyorum bıraksalar sürekli uyucam umarim kanım düşmemiştir. 😑
Yok canım demir eksikliğinden değildir bence, ara ara uyku modları oluyordu benm de geçtiğimiz haftalarda full uyuyordum. Bu hafta uyuyamıyorum ağrıdan o da. Uyuyabildğin kadar uyu oh

Back
X