2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende ayırt edemiyorum çünkğ aynı and hem midemin altında hem kasıklarımda vuruşlar oluyor pıtır pıtır. Yani elleri ve ayakları anda anda tepikliyor 😂 aniden çişim geliyor gibi oluyor o çok kötü oluyor birde evet tam olarak dediğin gibi önde toplanıyor iyice sipsivri oluyor karnım. Az kaldı salı görcem inşallah o zaman haberleşiriz çok heyecan yaptım şimdiden 😂
Hah sen daha güzel anlattın şimdi😂😂valla aynilarini yaşıyorum resmen hadi güzel haberlerle canım bende giderim Perşembe yada cuma kontrole büyük ihtimalle insallah en güzel haberleri getiririz birbirimize hepimiz bide doktor hiç yüzünü göstermiyor ya bu sefer diyeyimde görünürse bı goreyim istiyorum kizcemin yüzünü🥰

Ben aynayla yapıyorum ama çok çabuk uzuyor ani bisey olsa napcam diye düşünüyorum bende kara kara ayakli aynalarin ayaksizindan buldum baya ben 7. Aydan beri böyle yapıyorum bacak arama sıkıştırıp makineyle hallediyorum benim 5 günü buluyor uzun olması en ufak bisey olsun istemiyorum doktora gidemem mesela 5. Gün olduğunda siz nasıl duruyorsunuz çok hızlı uzamiyor mu sizcede
Aynen 1. Haftada uzun oluyorlar. Ben de cok takıntılıyım asla ufacık bişey görünsün istemiyorum o yüzden muayeneye gideceğimin sabahı alıp öyle yola çıkıyoruz. Çünkü geceden alsam dahi 1 mm uzuyor 🥴

Ah sorma ben yakalandim bi gün cok şükür kötü durumda değildi 😀 hafif kanamam olmuştu ya rahimde yunusama çıkmıştı alttan muayene edicem dedi, hemşire ayarlarken ay dedim ama tam sey yapamadım ben😀😀 görünmüyor zaten merak etme rahat ol dedi 😀😀aman insanlık hali napalım cok kotu olmadıkça sıkıntı yok bence
Ay bende ya sancim olmuştu ebeye yakalandım ama bende dedim ben hiç hazır değilim diye bundan sonra her acil geldiğinde alttan muayene yaparım dogumhane burası dedi bende ondan beri korkuyorum 🙄😂

Sonuncu qy tam cinnet getirmelik gerçekten. Ay 37 + larda dogursam diye hayaller kuruyorum artık 🤐
Canım ben de erken doğmasın diye dua ediyordum. Şuan 37 olsunda doğabilir modundayım. O derece fenalardayım. Hayırlısı olsun insallah 🙄

Kızlar kendi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Erken doğum riski olanlar özellikle sizi merak ediyorum. Benim kendim halletmem imkansız kuaförden randevu aldım kuaförde arkadaşım ondan başkasına hiç gitmedim bunca zaman. Dedim usul usul beni yormadan halledersin ama korkuyorum genede. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi
Valla canım sürekli temiz tutmaya çalışıyorum gebelikten önce ben kendim eldivenle yapardim şimdi zor o yüzden jilet kullanıyorum malesef kuaföre hiç gitmedim onun için gidememde su saatten sonra sen gidiyorsan daha öncesinde aliskinsindir canım git bir guzel halletsinler valla ne iyi olur

Aynen 1. Haftada uzun oluyorlar. Ben de cok takıntılıyım asla ufacık bişey görünsün istemiyorum o yüzden muayeneye gideceğimin sabahı alıp öyle yola çıkıyoruz. Çünkü geceden alsam dahi 1 mm uzuyor 🥴
Benim evde bitane meraklı olduğu için ilk fırsatta alıyorum mecbur bende kötü hissediyorum 2 günde bile senin daha fena sabah dayanamam valla çünkü o temizliği yapınca iki saat dinlenmem lazım her yerim qciyor hedefe ulaşacağım diye 😂

Ben her muayeneye alttan muayene yapar diyerek gidiyorum korkudan Bayadır ya bide gerçekten gorunmuyor ama ultrasonda bakarken bile görünebilir karnımın alt kısmı ne durumda hiç anlamıyorum çünkü 🙄
Ya ben de soracaktım sizlere kızlar, cuma ilk kez nst gircem, normal karın ultrasonu gibi mi oluyo yoksa alt taraf soyunuluyor mu nasıl oluyor, ona göre bacakları falan da yola sokmak lazım, ben geciktirip duruyordum 🙈, bi makine yapayım olmazsa gitmeden

Ben hiç kullanmıyorum magnezyum. Ay fayda eder mi acaba? Cuma kontrolüm var sorayım bakalim
Magnezyum kesin sor canım ben 1 tane içiyordum düzenli değil ama.

Ağrıdan yürüyememeye başladım doktorda gördü zaten 2 ye çıkar dedi çok şükür içtiğimden beri daha rahatım.

Kesin sor doktora belki verir.

Ya ben de soracaktım sizlere kızlar, cuma ilk kez nst gircem, normal karın ultrasonu gibi mi oluyo yoksa alt taraf soyunuluyor mu nasıl oluyor, ona göre bacakları falan da yola sokmak lazım, ben geciktirip duruyordum 🙈, bi makine yapayım olmazsa gitmeden
Nstyi karnına bağlarlar canim ama sancı çıkarsa alttan bakabilirler onunbilemiyoruz işte 😂

Doğumdan korkmam gibi bisey söz konusu değil bu halim yüzünden dogsa da rahatlasam sürekli dilimde inşallah hayırlısıyla tabi ama düşünsene o arada zaten uyuyamıyorsun en azından mis gibi kokusu olacak öpeceksin kucağında olacak daha güzel değil mi 🥰
Hayallerini kuruyorum valla her gece . Diyorum şimdi yanımda olsa ona bakarak uyusam mis kokusunu içime çeksem nefesini dinlesem ah ah 🥰
Ah sorma ben yakalandim bi gün cok şükür kötü durumda değildi 😀 hafif kanamam olmuştu ya rahimde yunusama çıkmıştı alttan muayene edicem dedi, hemşire ayarlarken ay dedim ama tam sey yapamadım ben😀😀 görünmüyor zaten merak etme rahat ol dedi 😀😀aman insanlık hali napalım cok kotu olmadıkça sıkıntı yok bence
yahu normalde doktorlar ışığı açmıyor örtüyü kapatıyor öyle çatı muayenesi yapıyor. Benm doktorum ışığı açıyor sonuna kadarda örtüyü açıyor baka baka yapıyor o çatı muayenesini. Allahtan hep hazırlıklı gidiyorumda utanmıyorum🤣 yani hazırlıksız gitsek kabak gibi hersey görünüyor öf

Benim evde bitane meraklı olduğu için ilk fırsatta alıyorum mecbur bende kötü hissediyorum 2 günde bile senin daha fena sabah dayanamam valla çünkü o temizliği yapınca iki saat dinlenmem lazım her yerim qciyor hedefe ulaşacağım diye 😂
En sonkinde ben de öyle oldum canım😂 sabah alayım dedim daha hava aydınlanmamıs 6 gibi allahım tam işkenceydi. Nefesim kesiliyor bi yandan kaburgalarım acıyor diğer yandan kasıklarıma ağrılar giryor. O kadar yoruldum ki yarım saat dinlendim öyle çıktık🤦🏻‍♀️ Valla allah yardımcımız olsun bu epilasyonu sırf bunun için yapmıştım zamanında kadınlar hep anlatırdı zorluğunu. Gebelikte yine çıktılar sinir bozucu🙄

Nst karından bakılıyor canım iki stetoskop gibi aleti karnına bağlıyorlar sadece ama sancı çıkarsa doktor açılma varmı diye direkt alttan kontrol yapıyor yani tedbirli davranmak hep iyidir ben hastaneye gideceğim gün vücudumu yıkar bacaklarımı genital bölgeyi temizler giderim ne olur ne olmaz diye

Yok canım NST de soyunulmuyor sadece karın açılıyor 😬

Nst karından bakılıyor canım iki stetoskop gibi aleti karnına bağlıyorlar sadece ama sancı çıkarsa doktor açılma varmı diye direkt alttan kontrol yapıyor yani tedbirli davranmak hep iyidir ben hastaneye gideceğim gün vücudumu yıkar bacaklarımı genital bölgeyi temizler giderim ne olur ne olmaz diye
Evet ben de öyle temizleniyorum her gittiğimde vajinal yıkama jeliylede yıkıyorum. Nolur nolmaz diye🤭

Yok canım demir eksikliğinden değildir bence, ara ara uyku modları oluyordu benm de geçtiğimiz haftalarda full uyuyordum. Bu hafta uyuyamıyorum ağrıdan o da. Uyuyabildğin kadar uyu oh
Evde cocuk varya ondandir benim uyku , çocuk olmasa kesin uykum.gelmezdi 🤭

Kızlar hepimizde aynı problem var demek ki yaa. Bu kadarmı olur 🥲 annem diyordu uykuya hasret kalacaksın son zamanlar diye. He he uyurum ben diyordum🤭 uyuyamadğmda ayakta dolanayım diyorum ayaktada durmam yasak zaten hemen aşağıya baskı yapıyor. Yatınca sırt üstü yatamıyorum hemen kasılıveriyor. Sağa sola dönmem lazım ona da sağolsun karnımdaki izin vermiyor sağa dönünce sağa baskı yapıyor sola dönünce orayı tepikliyor. En son isyan edip eşime sarıyorum 🤣
Bende de sağ da sorun yk ama sola asla yatırmıyor 😂 ya en iyisi de sola yatmakmış Allah’a emanet artık

Karnına kablo gibi iplerle bağlanıyor canım bacakların gözükmüyorum acil durum olsa bende fenayım ağda içinde ocağı ortalamak istiyorum bakalım ne durumda gideceğiz 😊 epilasyonlıydum bir de ben yine çıktı

Back
X