2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayallerini kuruyorum valla her gece . Diyorum şimdi yanımda olsa ona bakarak uyusam mis kokusunu içime çeksem nefesini dinlesem ah ah 🥰

yahu normalde doktorlar ışığı açmıyor örtüyü kapatıyor öyle çatı muayenesi yapıyor. Benm doktorum ışığı açıyor sonuna kadarda örtüyü açıyor baka baka yapıyor o çatı muayenesini. Allahtan hep hazırlıklı gidiyorumda utanmıyorum🤣 yani hazırlıksız gitsek kabak gibi hersey görünüyor öf
Seninki fenaymış valla, hamile kalmadan gitmiştim ben bi tane manyağa, aman Allah'ım dedim bak benim vajinismus geçmişim var ona göre, ilk kez muayene olucam, açtı kabak gibi her yanımı 😀😀

Karnına kablo gibi iplerle bağlanıyor canım bacakların gözükmüyorum acil durum olsa bende fenayım ağda içinde ocağı ortalamak istiyorum bakalım ne durumda gideceğiz 😊 epilasyonlıydum bir de ben yine çıktı
Epilasyon yaptıranların hamiellikte tüyleri çıkıyormuş ama doğumdan sonra bir yada iki seansta bitiyormus hemen diye duymuştum bende gitmeyi düşünüyorum artık doğum yapayım gelecek yaza giderim Allah'ın izniyle bıktım artık tüylerden valla

Kızlar kendi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Erken doğum riski olanlar özellikle sizi merak ediyorum. Benim kendim halletmem imkansız kuaförden randevu aldım kuaförde arkadaşım ondan başkasına hiç gitmedim bunca zaman. Dedim usul usul beni yormadan halledersin ama korkuyorum genede. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi
Banyoda tabureye oturup ayna karşısında usul usul yapıyorum 🤣🤣 önceden yarım saat sürerdi şimdi 1 saate bitmiyo 🤦‍♀️🤦‍♀️ Çok zorlanınca da mecbur jilete başvuruyorum

Epilasyon yaptıranların hamiellikte tüyleri çıkıyormuş ama doğumdan sonra bir yada iki seansta bitiyormus hemen diye duymuştum bende gitmeyi düşünüyorum artık doğum yapayım gelecek yaza giderim Allah'ın izniyle bıktım artık tüylerden valla
Epilasyonun faydasını cook gördüm hiç epilasyon yaptırmasaydım jilet bile kurtamazdı çok fazla vardı çünkü kalın kalınlardı. Epilasyon sayesinde az ve seyrek ince çıkıyor. Onuda jiletle yada makine ile hallediyorum. Yaza doğru tekrar gideceğim sadece genital için🥰

ben de bu hafta kuaföre gider agda işini hallederim evde ugrasamam kan ter içinde kalırım kesin. bu hafta hastanr çantasını da hazırlarım diye düşünüyorım. hafta olmuş 36 korkuyorum dostlar 🥴😵🤯
Canım bu hafta hazırla da kafandan gitsin😂 benm ufak çantayı hazırlamam kaldı . Ona da makyajdır tokadır falan koyacağım🤭

Canım bu hafta hazırla da kafandan gitsin😂 benm ufak çantayı hazırlamam kaldı . Ona da makyajdır tokadır falan koyacağım🤭
arada sancım olunca hrmen hazırlıcam diyorum ertesi gün iyi oldugumda amann ya haftaya diyorum diye diye yumurta kapıya dayandı. hazırlamam lazım canım evet. senin bitmiş artık bişey kalmamış. ben de dün gecelikleri emzirme atletlerini yıkadım yarın ütü yaparım inşallah sonra da hazırlaması kalır.

Aynen 1. Haftada uzun oluyorlar. Ben de cok takıntılıyım asla ufacık bişey görünsün istemiyorum o yüzden muayeneye gideceğimin sabahı alıp öyle yola çıkıyoruz. Çünkü geceden alsam dahi 1 mm uzuyor 🥴
Bende her doktora gittigimde alıyorum normalde makine kullaniyordum ama artik korkuyorum jiletle aliyorum ama resmen işkence. Hemen diger gune uzuyor sinir oluyorum makineyle alinca en erken 2 haftaya çıkıyordu azıcık jilette masallahi var birde cogaltiyor galiba🤦‍♀️ben artik alamiyorum son aldığımda mahvoldum yok yine kaliyor.carsamba benimde randevum var bugun esime hallettircektim napayim olmuyor yani ama carsambaya uzar diye salı akşamı yaptircam. Hem o sakallarini kesiyor hergun asker olunca tecrubeli kopukle falan hem kaşınmaz da ben onu surmeyi bile beceremiyorumki😂😂

ben de bu hafta kuaföre gider agda işini hallederim evde ugrasamam kan ter içinde kalırım kesin. bu hafta hastanr çantasını da hazırlarım diye düşünüyorım. hafta olmuş 36 korkuyorum dostlar 🥴😵🤯
En iyisi kuaför demi bende içinden çıkamıyorum kendim. Sarışınım zaten kılım tüyüm pek yoktur ama jilet vurunca çabuk çıkıyor şimdi artık kontroller sık ağda en temizi 20 gün en az kafa rahat oluyor. Tek korkum kuaförde doğumun başlaması 😂 ayyy Allah korusun diyelim 😏

Canım ben de erken doğmasın diye dua ediyordum. Şuan 37 olsunda doğabilir modundayım. O derece fenalardayım. Hayırlısı olsun insallah 🙄
Kuzum bende 39 da seseryan olurum diyordum ama yok vücudum error vermeye başladı artık kötüyüm bende🤕
Magnezyum kesin sor canım ben 1 tane içiyordum düzenli değil ama.

Ağrıdan yürüyememeye başladım doktorda gördü zaten 2 ye çıkar dedi çok şükür içtiğimden beri daha rahatım.

Kesin sor doktora belki verir.
Ay inşallah fayda eder çok umutlandım şuanda. Çok teşekkür ederim💕
Kiz daha hazırlamadin mi sen çantayı 🤪
Çok ediyor bence mutlaka kullanmalısın
Ay hemen sorucam doktoruma cuma günü belki bugün bile mesaj atıp sorabilirim.

En iyisi kuaför demi bende içinden çıkamıyorum kendim. Sarışınım zaten kılım tüyüm pek yoktur ama jilet vurunca çabuk çıkıyor şimdi artık kontroller sık ağda en temizi 20 gün en az kafa rahat oluyor. Tek korkum kuaförde doğumun başlaması 😂 ayyy Allah korusun diyelim 😏
ben jilet yapamıyorum bikini bölgeisne çok kaşınıyo çıkatken ve hemen çıkıyo. epilasyonlu olsam yapardım ama beni kuaför paklıyo 5 dk da tertemiz yapıyo. kızımda 38 de gitniştim kuaföre 40da bile gelmedi kızım zorla çıkardık 😁 grlmeyen kuaförle de bişeyle de gelmiyo.

Kuzum bende 39 da seseryan olurum diyordum ama yok vücudum error vermeye başladı artık kötüyüm bende🤕

Ay inşallah fayda eder çok umutlandım şuanda. Çok teşekkür ederim💕

Kiz daha hazırlamadin mi sen çantayı 🤪

Ay hemen sorucam doktoruma cuma günü belki bugün bile mesaj atıp sorabilirim.
en üşengeç ben çıktım galiba 😁😂
bu arada magnezyumu tek kullandıgımla çift kullandıgım gün bile farkediyo benim. iki tane kullanınca ne agrı kalıyo ne sızı. hiç kullanmasam nolur kimbilir

en üşengeç ben çıktım galiba 😁😂
bu arada magnezyumu tek kullandıgımla çift kullandıgım gün bile farkediyo benim. iki tane kullanınca ne agrı kalıyo ne sızı. hiç kullanmasam nolur kimbilir
Olsun artık karar vermişsin hazırlamaya buda bişeydir🤭🤭
Mesaj attım doktora al derse hemen yarın alicam ay umutlandım çok yeter ki geçsin sırt ağrım çok zorlanıyorum.

Bende her doktora gittigimde alıyorum normalde makine kullaniyordum ama artik korkuyorum jiletle aliyorum ama resmen işkence. Hemen diger gune uzuyor sinir oluyorum makineyle alinca en erken 2 haftaya çıkıyordu azıcık jilette masallahi var birde cogaltiyor galiba🤦‍♀️ben artik alamiyorum son aldığımda mahvoldum yok yine kaliyor.carsamba benimde randevum var bugun esime hallettircektim napayim olmuyor yani ama carsambaya uzar diye salı akşamı yaptircam. Hem o sakallarini kesiyor hergun asker olunca tecrubeli kopukle falan hem kaşınmaz da ben onu surmeyi bile beceremiyorumki😂😂
Eşine yaptırabiliyosan yaptır canım ben cok utanıyorum 🤭 eşimde öyle teklif etmez zaten🤣 mecbur ayna karsısında işkence çekiyoruz işte az kaldı 😬

Eşine yaptırabiliyosan yaptır canım ben cok utanıyorum 🤭 eşimde öyle teklif etmez zaten🤣 mecbur ayna karsısında işkence çekiyoruz işte az kaldı 😬
Yok canim ya ne utancam her halimi biliyor zati😂😂 o yaparım dio ya sey etmez öyle. Ben ne dersem sagolsun gerekiyorsa yaparız diyor😂😂 ben her türlü yaptim ama yinede bir iki kalıyor sinir oldum yapsın napayım 😅

Bende bende ayy hiç yaptiramam eşime utanırım 🤭🤭ama çok zor jiletle bile temizlemek valla perişan oluyorum resmen banyoda halden hale giriyorum 😂

Kızlar kendi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Erken doğum riski olanlar özellikle sizi merak ediyorum. Benim kendim halletmem imkansız kuaförden randevu aldım kuaförde arkadaşım ondan başkasına hiç gitmedim bunca zaman. Dedim usul usul beni yormadan halledersin ama korkuyorum genede. Siz nasıl yapıyorsunuz bu işi
Esim yardımcı oluyor.
Ani bir durum olur da işte olursa o zaman yandım.
Geçen gün hastaneye gideceğim yerde onunla uğraşıyordum.
Bir daha bir sıkıntı olursa doktora doğum için mi geliyorum diye soracağım evet derse direkt eşimi eve çağırıp hızlıca halledicem gidicem artık olduğu kadar napalım.

Kizlar sütünüz gelmeye başladı mi özellikle ikinci, üçüncü bebelerin annesi benim yara göğsümden kendiliginden damla damla gelir oldu oglumda doguma kadar süt çıkmamıştı.

Kizlar sütünüz gelmeye başladı mi özellikle ikinci, üçüncü bebelerin annesi benim yara göğsümden kendiliginden damla damla gelir oldu oglumda doguma kadar süt çıkmamıştı.
Benm ilk gebelik, duştan sonra 2 defa geldi sağ göğsümden çok az . onun dışında gelmedi hiç

Back
X