2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İçme suyunu temiz bi çelik tencerede kaynattım, kaynayınca altını kıstım, içine koydum biberonu emziği falan, 5dk kısıt ateşte öyle kaynatıp havlu peçeteye aldım canım 👍
Tamamdir canım sagolasin. Benimde biberonla emzik avent seninkinde sorun olmadiysa bundada olmaz. Birde kaşık biberon aldim ben onuda atacağım. Umarim kullanmamiza gerek kalmaz yinede alalim yanimiza bakalim :)))

Tamamdir canım sagolasin. Benimde biberonla emzik avent seninkinde sorun olmadiysa bundada olmaz. Birde kaşık biberon aldim ben onuda atacağım. Umarim kullanmamiza gerek kalmaz yinede alalim yanimiza bakalim :)))
Attım attım onu da 😁 ben de almıştım babyjem markaydı galiba yanlış olmasın ama, ona da bişey olmadı canımcım

Evet sadece coraspin 100 mg. 2 kez üst üste kimyasal gebelik geçirince vermişlerdi
Anladim canım ama doktorun bırak dediyse korkma zaten düşük dozluymus ben sıkıntı olacağını sanmam ama yinede son bi kez konuş doktorunla istersen içini rahatlatsin senin

Kızlarcım bişey sorucam, şimdi yarın doktor kontrolü var da. Hani hep benim bebişim 3 hafta önden gidiyor ya 34+3 üz ama oğluş tahmini 38 e yakın çıkarsa gene ve 1-2 hafta sonra kendini 40 haftalık zannedip doğumu başlatırsa? Nasıl oluyo bu işler 3 hafta önden giden var mıydı vaktini bekliyorlar mı korku aldı beni doğurcam diye.
Erken olmayabilir ama iri olduğu için sezeryan olur muhtemelen.

Sagolun destekleriniz icin.. bnde icimi rahat tutmaya çalışıyorum ama aklimda hep sacma dusunceler olusuyor hayirlisi ile gecer gider insallahh
Kağan kocatepe den dinlemistim bu durumu, çoğunlukla anneye bile söylemeyiz çok önemli değildir bizim için kordon dolanması demişti. Tazyikli kan olduğu için çok çoğunlukla sorun olmazmis,içinizi ferah tutun.

Kağan kocatepe den dinlemistim bu durumu, çoğunlukla anneye bile söylemeyiz çok önemli değildir bizim için kordon dolanması demişti. Tazyikli kan olduğu için çok çoğunlukla sorun olmazmis,içinizi ferah tutun.
Amin inşallah bnde baktim oyle diyor rahatladım tabi ki ama ister istemez yinede dusunmekten alamıyorum kendimi😔

Kızlar bugün kontrolüm vardı ilk kez nst ye girdim ama dr sonucu yeterli bulmadı baya uzun tuttu çikolata şeker yedirdiler yine de bebeğin hareketini az buldular 32. Haftada böyle oluyor kafana takma dedi ama yine de içime kurt düştü aranızda böyle bişey yaşayan var mı ?

Amin inşallah bnde baktim oyle diyor rahatladım tabi ki ama ister istemez yinede dusunmekten alamıyorum kendimi😔
Çok haklısın insan strese girer. Hareketleri iyi olduğu sürece hiç korkma . En kötü ihtimalle sezeryan olursun o kadar.

Çok haklısın insan strese girer. Hareketleri iyi olduğu sürece hiç korkma . En kötü ihtimalle sezeryan olursun o kadar.
İnsallah korkumda bu ya fark etmezsem diye korku geliyor icime rabbim kotusunu yasatmasin cnku kaybeden de var bu sebepten ötürü.

İnsallah korkumda bu ya fark etmezsem diye korku geliyor icime rabbim kotusunu yasatmasin cnku kaybeden de var bu sebepten ötürü.
Farkedersin tabi ki. Hem haftanda çok iyi gerekirse doğum gerçekleşir , spn günlerini zehir etme kendine.

Erken olmayabilir ama iri olduğu için sezeryan olur muhtemelen.
Benim bebiste önde cnm doktor ileryen zamanda böyle giderse doğum erken olur demişti bu hafta kontrole gittiğimde tam belli olur bakalim

Canım benmde 3 hafta önden gidiyordu. O ayarlıyor kendini tam gününde çıktı sonra. Hep büyümüyorlar dengeleniyor bir yerde. Ama gerçekten hala 3 hafta öndeyse doğum baslamıyor bildiğim kadarıyla sezaryen diyorlar
Anladım kızlar valla uzun zamandır aradaki farkı koruyor hatta doktor en son sen adet tarihini yanlış biliyor olabilir misin demişti yani neredeyse başından beri bu fark var. Yarın netleşir bakalım doktor ne diyecek bende merakla bekliyorum

Anladım kızlar valla uzun zamandır aradaki farkı koruyor hatta doktor en son sen adet tarihini yanlış biliyor olabilir misin demişti yani neredeyse başından beri bu fark var. Yarın netleşir bakalım doktor ne diyecek bende merakla bekliyorum
Erken dollenme olabilir belkide . E öyleyse süper.

Back
X