2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 09-02-2022
Hamileliğimin 35. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 36 gün kaldı.

Bebeğinize hala bir isim bulamadınız mı?
Hayır canım isimsiz bu bebek, anlaşamıyoruz kocayla
ne hediyelik alabiliyorum ne kapı süsü :işsiz: :işsiz:
Ayyyni ben,iki gün sonra inş 37 ye gireceğim halde hala isim yok 😢

ne zaman düşünüyorsunuz mesela ilkokula başlamadan buluverin 🤪
Ayyyni ben,iki gün sonra inş 37 ye gireceğim halde hala isim yok 😢

ilk cocukta doğumdan 3 saat sonra isim vermiştik :D
bunda da öyle olacak gibi, ama işte karar veremedik,
ben abimin isminde ısrarcıyım kocam kabul etmiyor.

cok saçma insan abisinin ismini neden koyar
ölmüş mü ki diyor, iyi de illa ölmesi mi lazım abimin

annemle babamla ben 8 yaşındayken ayrıldı
28 yaşında evlendim o güne kadar o bakıp büyüttü okuttu ceyizimizi yaptı
değer verdiğimi göstermek istiyorum.

o Aziz zana istiyor
ben Aziz ercan

Sadece terligim eksik, hazır arabada gezdiriyoruz yanımızda 😂 dr iki haftaya doğsun diyipduruyor, sende burda doğuracam diyosun bi sakin olun yaaae😂😂😂
Kilolu diye oyle diyor dimi normal mi düşünüyorsun. Benimkini diyey yaptirdi bana doktor zayiflatti 2 haftada 100 gram aldirdi kuzuma.
Ama bu haftadan sonra yiyecem biraz 37 +larda dogsun diye 🙈

Kizlar biliyorum bebek ne kadae anne karninda kalsa o kadae iyi ama ben 37+larda gelsin istiyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu his sadece bende mi var :?

Sadece terligim eksik, hazır arabada gezdiriyoruz yanımızda 😂 dr iki haftaya doğsun diyipduruyor, sende burda doğuracam diyosun bi sakin olun yaaae😂😂😂
Bende mi koysam arabaya benimki evde hala 😂 ay sancı falan yok gibi nst de boşuna heveslendiriyor bu cocuk beni zaten 😂

ilk cocukta doğumdan 3 saat sonra isim vermiştik :KK70:
bunda da öyle olacak gibi, ama işte karar veremedik,
ben abimin isminde ısrarcıyım kocam kabul etmiyor.

cok saçma insan abisinin ismini neden koyar
ölmüş mü ki diyor, iyi de illa ölmesi mi lazım abimin

annemle babamla ben 8 yaşındayken ayrıldı
28 yaşında evlendim o güne kadar o bakıp büyüttü okuttu ceyizimizi yaptı
değer verdiğimi göstermek istiyorum.

o Aziz zana istiyor
ben Aziz ercan
Bende doğum sonrasına kalacak diye endişe ediyorum bu hafta çözülür inş .. Senin haklı olduğunu düşünüyorum canım,inş seni daha fazla yormazlar

Kizlar biliyorum bebek ne kadae anne karninda kalsa o kadae iyi ama ben 37+larda gelsin istiyorum sonrada vicdan yapiyorum. Bu his sadece bende mi var :?
Vicdan yapma kuzucum zorlaştı ya hepimiz istiyoruz ama bize bağlı değil istediğinde gelecek 😂

Kilolu diye oyle diyor dimi normal mi düşünüyorsun. Benimkini diyey yaptirdi bana doktor zayiflatti 2 haftada 100 gram aldirdi kuzuma.
Ama bu haftadan sonra yiyecem biraz 37 +larda dogsun diye 🙈
3 haftadır hızlı kilo alıyor diye diyor aynen canım, ama bu haftadan sonra kg alimi az az olur dedi..normal istiyorum mümkünse..aceleci anneler😊 bende niyeyse dursun durabildiği kadar istiyorum, ilk diye mi acaba 😂

emilyinpariss emilyinpariss gebito gebito ya aslında istediğimden değil evimden memnunum ama kiracıyız ve ev sahibi çık diyor bize 3 aydır ev bulamamıştık en son bulduk ama ev çok küçük hiç burayı bırakmak istemiyorum. Mecburuz, kendisi oturucakmış. Kendi dükkanları var orda yatıp kalkıyoruz diyor. Aslında normalde vicdansız biri hiç değil yoksa bizim sözleşmemiz temmuzda bitiyor temmuza kadar beklerdik ama zor durumdalar onlar da anladığım kadarıyla.
Yani tam da bu aya denk geliyor. Eşyaları değiştiricez ve bu süreçte covid de olduğumdan eşya da bakamıyoruz alamıyoruz😂 kendime ve doğuma odaklandım taşınmayı düşünmemeye çalışıyoruk sağlık olsun hepsi olur. Yardımcı olarak da annem ve ablam var herkes yardım edicek inşallah yavaş yavaş yerleşirim belki ablamda ya da annemde kalıeım doğum sırasında. Dolap beşik almıştık bebeğe oda yapıyorduk ama işte hiçbiri hazır olmicak. Nasipten öte köy yok derler ya hakikaten doğru

Asla 🙈 Ben sürekli diyorum ki 38+da almak da neyin nesi 😂😂 geliştiği an alsın yani yetmez mi🙈

Bende mi koysam arabaya benimki evde hala 😂 ay sancı falan yok gibi nst de boşuna heveslendiriyor bu cocuk beni zaten 😂
Aaaa nasıl evde beni şaşırtıyorsun 😂😂 bizim dr hastane annemler 1 saat uzakta canım, geçen haftada sancı falan çıkınca çanta puset ne varsa arabaya koyduk, gittiğimiz yere gelsin dedik 🙈

Kızlar günaydın. Gece iki kere tuvalete kalksamda bu gece burnum tikansada ben uyuyorum ya nedense siz uyuyamayinca kendimi garip hissediyorum bende mi sıkıntı var diye🤔 kan degerim hafif düşük cıkmış ondan mi bilmem ama ben çok şükür uyuyorum. Bugun kontrole gidecekler guzel haberlerle gelin ins bugun grup şenlikli olacak😍
Günaydın kuzum. Bende kızımda bir uyurdum bir uyurdum sorma yemek ye uyu iş yap uyu :D bu bebekte çok sık uyanıyorum ama tekrar dalma zorluğum yok şimdilik bakalım ileri ki haftalarda neler olacak :D

Kızlar günaydın. Gece iki kere tuvalete kalksamda bu gece burnum tikansada ben uyuyorum ya nedense siz uyuyamayinca kendimi garip hissediyorum bende mi sıkıntı var diye🤔 kan degerim hafif düşük cıkmış ondan mi bilmem ama ben çok şükür uyuyorum. Bugun kontrole gidecekler guzel haberlerle gelin ins bugun grup şenlikli olacak😍
Ben de cok uyuyorum hamileligin basindan beri tuvalete kalksam da dalabiliorum cok sukur 😅

3 haftadır hızlı kilo alıyor diye diyor aynen canım, ama bu haftadan sonra kg alimi az az olur dedi..normal istiyorum mümkünse..aceleci anneler😊 bende niyeyse dursun durabildiği kadar istiyorum, ilk diye mi acaba 😂
Bende ağırlaştım ama yinede 38 i geçsin istiyorum tabi Allah bilir ne kadar kalsa o kadar iyi 2. çocuğum kızım 38+2 de doğdu ben aceleci davrandım dayanamadım normal bir tarihti ama şimdi diyorum az daha toparlansaydı keşke. İnşallah gönlümüzden geçen gibi olur dr um bunu 38+5 de alırım diyor kendiliğinden gelmezse

Günaydın kuzum. Bende kızımda bir uyurdum bir uyurdum sorma yemek ye uyu iş yap uyu :KK70: bu bebekte çok sık uyanıyorum ama tekrar dalma zorluğum yok şimdilik bakalım ileri ki haftalarda neler olacak :KK70:
Ben de cok uyuyorum hamileligin basindan beri tuvalete kalksam da dalabiliorum cok sukur 😅
Yalniz değilmişim cok şükür 😅 agri sanci sızı biseyde yok o kadar da hareketliyim bu aralar sadece yorulunca kamyon carpmis gibi oluyorum o kadar🤣🤣diger turlu iyiyim cok şükür.

Back
X