- 28 Şubat 2019
- 4.685
- 11.174
- 208
Bunyemiz resmen bebekli hayata alıştırıyor.Aynen bende nolur cisim gelmesin diyorum her gece yatarken aynı şeyi düşünüyorum allahim inşallah bu gece uyurum diyorum yok yine yok 2 3 saat uyuyup kalkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunyemiz resmen bebekli hayata alıştırıyor.Aynen bende nolur cisim gelmesin diyorum her gece yatarken aynı şeyi düşünüyorum allahim inşallah bu gece uyurum diyorum yok yine yok 2 3 saat uyuyup kalkıyorum
Valla bende 2-3 ü buluyor uyumamBunyemiz resmen bebekli hayata alıştırıyor.
Tam uyuyorum kız uyanıyor su istiyo çişi geliyor. Zar zor uyuyorum benim çişim gelir susarım. Bu gece güzel uyuruz inşallahAynen bende nolur cisim gelmesin diyorum her gece yatarken aynı şeyi düşünüyorum allahim inşallah bu gece uyurum diyorum yok yine yok 2 3 saat uyuyup kalkıyorum
Aynen bende nolur cisim gelmesin diyorum her gece yatarken aynı şeyi düşünüyorum allahim inşallah bu gece uyurum diyorum yok yine yok 2 3 saat uyuyup kalkıyorum
Kızlar dişi kuş sendromu olabilir sizin yaşadığınız. Kuşlar da yumurtlamadan önce bir enerji gelirmiş yumurtlayacakları yuvayı hazırlarlarmış o enerjiyle. Bazı kadınlarda da olurmuş bu, doğuma yakın bi enerji gelirmiş hazırlık yaparlarmış. Ahh dişi kuşlarım benim, ılık balkı süt için yatmadan, inşallah faydası olur, ben de çok erken uyanmaya başladım bu aralar, sanki kalmış işlerim var gibi dürtülmüşcesine kalkıyorum yataktanBen de öyle zor uyuyorum canım bir de uyanırsam bi şekilde vay halime geri uyumak da zor.![]()
Çok geçmiş olsun hatırladım okumuştum sizi. Dünden beri o kadar çok doktorla görüstum ki ben için hiç rahat değil. İki defa nst ye girdim hiç sancı çıkmadı bebeğin değerleri iyi çıkıyor vs diye herkes tereddüt etti. Bu su azlığı olayı ilk yaşadığım bir şey değil. Belki hatırlayan arkadaşlarım olacaktır detaylı ultrason zamanından. Kendi doktorumda su az çıktı iki defa. Aldırır mısın diye bile soruldu. Hayatımda geçirdiğim en kötü günlerdi Allah yaşatmasın. Aynı gün çıkınca başka bir doktorla görüşüp tekrar detaylı yapıldı tam 2 saat sürdü. Çocuğun su azlığı yoktu keyfi yerindeydi. Bütün organları tek tek incelendi. İçin rahat olsun çok sağlıklı dedi. Kendi doktoruma sonra tekrar gittim ve su az dedi. Ama hiç düşünmedim. Havuç suyu vs tüketiyorum her gün. Geçen kontrol iyi demişti. Bu kontrol yine böyle dedi. O yüzden iğne konusunda tereddutluyum. O yüzden diğer doktorla görüşeceğim tekrar parasına vs bakmadan. Doğum paketi aldığım için artık mecbur doğumum ilk doktorla olacak. Şimdiden ikinci çocuğum zamanında şartlar daha iyi olsun da ikinci doktora gideyim diye dua ediyorum.Benim sancım vardi nstdede sancı çıkinca doktor ne olur ne olmaz erken doğar diye vurdurdu sonra serum magnezyum falan rahatladım şimdi arada oluyo sanci ama o günlerdeki gibi değil ayrıca korkma tehlikeli birşey olsa bizi bu zamana kadar kontrol altında tutan doktor zaten riske atmaz bir çok insan vurduruyor erken doğarsa rahat nefes alsın diye yani tehlikeli bir iğne degik
Aa evet cnm şimdi anladım.adzeynep canım benim ölçüm şeklim farklıymış üsteki metodla ölçülmüş seninkide sanırım alttaki metodla ölçülen..
Bu cümlenin aynisini kurup durdu benim doktor ve sonunda diyetle bebeği haftasına uyumlu hale getirince sıkıntı yok demeye başladı, umarim seninde diyetle hallolur. Ama biraz evhamli sanki bizim doktorlar hep görüyorum, duyuyorum dogupta sıkıntısı olmayanları. Sag salim kucagimiza aliriz insallah.bazen bakıyoruz bebek gelmek istiyor kilosu iyi müsade ediyoruz doğmasına bi bakıyoruz solunum sıkıntısı çekiyor
Pekmezi ilik su ile biraz sulandırıp içmek iyi gelir bana bide zencefil çayı. Çok geçmiş olsunBoğazım çok fena yanıyor
Yutkunamıyorum .
Önerisi olan?
Şimdi kalktım bir kaşık pekmez yedim.sabah olunca zencefil çayı yapıyımPekmezi ilik su ile biraz sulandırıp içmek iyi gelir bana bide zencefil çayı. Çok geçmiş olsun
Ay cok yazdım buraya ama yine yazayım, tahin helvası bana iyi geliyor biraz cnm bi deneŞimdi kalktım bir kaşık pekmez yedim.sabah olunca zencefil çayı yapıyım
Bu üşütme gibi değil mide yanması sonucu boğazım tahriş olmuş resmen.yemek borum gibi geliyor.yukarlarda bişi yok.yutkunurken acıyo bide alev alev yanıyor![]()
Sendromun güzelliğine bakKızlar dişi kuş sendromu olabilir sizin yaşadığınız. Kuşlar da yumurtlamadan önce bir enerji gelirmiş yumurtlayacakları yuvayı hazırlarlarmış o enerjiyle. Bazı kadınlarda da olurmuş bu, doğuma yakın bi enerji gelirmiş hazırlık yaparlarmış. Ahh dişi kuşlarım benim, ılık balkı süt için yatmadan, inşallah faydası olur, ben de çok erken uyanmaya başladım bu aralar, sanki kalmış işlerim var gibi dürtülmüşcesine kalkıyorum yataktan![]()
Sirkeli suyla gargara yap canım. Sonra tükürBoğazım çok fena yanıyor
Yutkunamıyorum .
Önerisi olan?
Şöyle genzine doğru gitsin yaksın orayi iyice gargara yap. Sonra yutma sakın tükürBoğazım çok fena yanıyor
Yutkunamıyorum .
Önerisi olan?
Bence artık aşı var diye kapatmayacaklar ki omicron u aşılılarda çok bulaştırıyormuş nasıl olcak bilmiyorum, hastaneye yarışlar azmış canım bu varyantta ama çok çok hızlı bulaşıyormuş dun haberlerde öyle izledimKızlar biz dogurana kadar kapanma olur mu sizce hiç bakmazdım dun bi gördüm 54 bin olmuş vaka sayısı bizim olduğumuz şehirde çok yok deniliyor hastaneler boşmuş covid bölümleri ama illaki artar bir ay içinde korkmaya başladım
Artik kapanma olacağını sanmiyorum ekonomi bu haldeyken . Ama okullarin tatilini uzatsalar iyi olurdu. Mart başına kadar okullar tatil olsa ne iyi olur en cok cocuklar eve getiriyor hastalığı.Kızlar biz dogurana kadar kapanma olur mu sizce hiç bakmazdım dun bi gördüm 54 bin olmuş vaka sayısı bizim olduğumuz şehirde çok yok deniliyor hastaneler boşmuş covid bölümleri ama illaki artar bir ay içinde korkmaya başladım