2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bebeğiniz odasını neyle temizliyorsunuz?
Ben perwollun bebek yumuşatıcısını almıştım kıyafetler için. Suya onu karıştırıp onunla toz alıyorum dolap içlerini siliyorum odasını bir görün nasıl bebek kokuyor misler gibi. Sanki doğum yapmışımda odasında uyuyor gibi kokusu sarıyor. Hani e bebeğe girince bi bebek kokuları var ya iştah kabartan öyle kokuyor 🤤 Bebek kokusunu sevenler için ufak bi öneri olarak söylemek istedim 🙃
Sağol canım. Ben kıyafetlerni yıkadktan sonra koku falan kalmıyor sabun tozu oldugu icin. Yumusatıcıda kullanmak istemiyorum astım vs yapar diye. Bebek koksun istiyorum hiçbişe kokmuyor gerçi koku da iyi birşey değil ama insan istiyor işte😄 bi bakayım denk gelirsem alayım en azından dolabını falan silerim

Bende de çıkmadııı bende çok beyaz renkliyim. Kızımda da olmamıştı. Bende tüylenmede olmadı mesela. Kimisinin göbeği falan tüylenirmiş ya ben hiç bilmem öyle şeyler zaten sarışın olduğum için pek tüyüm yoktur ama hamilelikte de tetiklenmedi bu durum 😇
Ben tüylendim canım birazcık sarıyım ama tüylendi yani😄 o çizgiyi ben hiç sevmiyodum iyikide çıkmadı. Bundan sonrada çkmaz sanırım😂

Kız koca kettle değil küçük kahve makinesi🤣 benm hastanenin etrafında öyle şeyler olsa bile boşa para verdirtmem🤣🤣🤣
Helal kız ☺️😃 en son orta boy 20 tl falandı starbucks’ta kahve, bence de gerek yok, bezler olmuş kaç tl 😄 geçen ay aldığım prima beze 180 tl zam gelmiş , bir de enflasyonu %30 diyorlar, güleyim bari 🤬😔

Bende aşırı rahatım, ilk doğum olacak. Hiç doğum hikayesi okumadım, nasıl olacak bilemiyorum tamamen sürpriz, sıfır bilgiyle gireceğim doğuma 😂 diğer türlü aşırı stres olurum 😁

Benim de hep öyle. Özellikle sağ üst karın sol alt karın, çapraz mı uzanıyor oğlum anlamadım aynı anda sertleşiyor, sürekli baskı yapıyor 😬 kontrolüm haftaya Perşembe ozaman soracağim doktora
Ben de 5 sene önce doğumuma öyle girdim canım , sadece bebek bakımı ile ilgili şeyleri araştırmıştım, hiç doğum videosu da izlemedim ne sezaryen ne normal 🙃 hala da bilmem izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum 😁

Aaaa çok geçmiş olsun canım, üzüldüm. İnşallah hafif atlatırsın. Geçen sene covid olmuştum ben de, virüsün akciğerlere inmesini engellemek için başhekim bir aile dostumuz bir tavsiyede bulundu. ( kendisi covid’in yoğun olduğu hastanedeydi o sıra)

yarım çay bardağı sıcak suya, yarım çay bardağı %100 doğal sirke ve yarım limonun suyunu ekliyorsun, 1 çay kaşığı tarçın, 1 tatlı kaşığı da bal ekliyorsun, bunu günde 2 kere sabah ve akşam yapıyorsun. Ben geçen sene hafif geçirmiştim, 7-8 gün boyunca bu karışımı içtim ama sen bunu içmeden kadın doğum doktoruna sor yine de 👍🏻 Bol bol portakal suyu ve limonata iç . En az 2 lt de su iç canım. Tavuk suyuna çorba ve et haşlama gibi şeyler ye bir de ,bir an önce de iyileş inşallah, aşın var mıydı ?
Canim cok tesekkur ederimm 🥰 iyi gecio simdilik iki doz asiliydim ucuncu dozun ertesi gunu basladi semptomlar nerden kaptimda bilmiyorum hep evdeydim 🤷🏻‍♀️Dikkat ediorum yediklerime ictiklrime hep limon c vit vs Allah a emanetiz hepimiz insallah siz de dikkat edin bi daha olmayin insallah 🤲

Ben Gifrer’ i 40 lısını 33 tl ye almıstım. Ama nasıl kullanılıyor bu bilen varmı🤣 tüpü direk burnunamı sıkıcaz 🧐
Aynen tüpü hafif bebeği arkaya doğru eğimli yatırıyorsun, fışt diye bir anda sıkıp hızlıca öne doğru döndürüyorsun, fazlalıklar akıyor sonra da burnundan çekiyorsun sümükleri 🤣 onlar çıktıkça kendi burnun temizlenmiş gibi rahatlıyorsun, işte bu hisse annelik babalık deniyor 🥰😂

Sağol canım. Ben kıyafetlerni yıkadktan sonra koku falan kalmıyor sabun tozu oldugu icin. Yumusatıcıda kullanmak istemiyorum astım vs yapar diye. Bebek koksun istiyorum hiçbişe kokmuyor gerçi koku da iyi birşey değil ama insan istiyor işte😄 bi bakayım denk gelirsem alayım en azından dolabını falan silerim
Bende kıyafetlerine kullanmadım canım odasına kullancam ☺️

Canim cok tesekkur ederimm 🥰 iyi gecio simdilik iki doz asiliydim ucuncu dozun ertesi gunu basladi semptomlar nerden kaptimda bilmiyorum hep evdeydim 🤷🏻‍♀️Dikkat ediorum yediklerime ictiklrime hep limon c vit vs Allah a emanetiz hepimiz insallah siz de dikkat edin bi daha olmayin insallah 🤲
İnşallah canım 🙏 yalnız aşının ertesi günü bu semptomlar başladıysa, covid olmayabilirsin, aşının yan etkileri büyük ihtimal. Eşim de 3.dozdan sonra ilk gece ateşlendi biraz, halsizlik ve kemik ağrısı yaşadı. İnşallah seninki de öyledir canım, geçmiş olsun tekrar 🧿🙏

Helal kız ☺️😃 en son orta boy 20 tl falandı starbucks’ta kahve, bence de gerek yok, bezler olmuş kaç tl 😄 geçen ay aldığım prima beze 180 tl zam gelmiş , bir de enflasyonu %30 diyorlar, güleyim bari 🤬😔
Offf öyle canım herseye ne biçim zamlar geldi. Bezlerden stok yapmıstım 2 ay anca gider bi paket daha alayım dedim hemen hemen seninki gibi aynı zam gelmiş. Valla halimiz kötü zam ayı geldi mesela enflasyon düşük açklandığı için az zam alacaklar :(

:KK43: çok geçmiş olsun cnm inşlh biran önce geçer.
Benimde 2 gündür boğazım ağrıyo ama başka bir sıkıntı yok.sürekli tad kokuya bakıyorum.bugün daha iyiyim.
Belirtilerini ondan sordum cnm.tad koku gitti mi sende?
Sende astım da var çok dikkat et canım yaaa 🥺

Aynen tüpü hafif bebeği arkaya doğru eğimli yatırıyorsun, fışt diye bir anda sıkıp hızlıca öne doğru döndürüyorsun, fazlalıklar akıyor sonra da burnundan çekiyorsun sümükleri 🤣 onlar çıktıkça kendi burnun temizlenmiş gibi rahatlıyorsun, işte bu hisse annelik babalık deniyor 🥰😂
Tamam canım anladım gözümde canlandı😂 peki o tüpten baska şeye boşaltamam dimi sıvıyı. Burun çekme aparatıda var bende ama nasıl çekicem küçücük tüpten. O tüpü öyle kullanıcam galiba

Off cok gecmis olsun size de 😔 bana da kbb doktoru faranjit gbii dedi ama korona ile benzio test verin dedi 🤷🏻‍♀️ Balgamli oksuruk var bende de yaa cok berbat bisey 😐 benzio semptomlarimiz benim de pzartesi basladi 3.gun bugun Allahtan 7 gune dustu karantina diye seviniyorum 🤷🏻‍♀️ Deniz suyu aldim bende yatmadan sikicam asiliyiz die seviniyorum ben de belki daha agir gecicekti ne biliyim valla olucagi varmis kimse isteyerek kendini bu duruma sokmaz hele bir de hamileyken 😔 esiniz oldu mu peki izole ettiniz mi kendinizi ??
Hayır yani benim ilk testim çarşamba negatif çıktı o yüzden 4-5 gün eşimle aynı odadaydık hep. Ve negatif geldi o🙈 bazıları havadan kapıyor bazıları yanında olsa kapmıyor😅

Ben de hiç çizgi çıkmadı. Genetik annemde de çıkmamış hiç. Bembeyaz bi tenim var ona bağlıyorum :)
Bende de çıkmadııı bende çok beyaz renkliyim. Kızımda da olmamıştı. Bende tüylenmede olmadı mesela. Kimisinin göbeği falan tüylenirmiş ya ben hiç bilmem öyle şeyler zaten sarışın olduğum için pek tüyüm yoktur ama hamilelikte de tetiklenmedi bu durum 😇
Ben de sarışın ve baya beyaz tenliyim, ne göbek çizgisinden çıktı, ne tüylenme oldu ne benlerde artış oldu, hiç biri olmadı, arkadaşlarda gördüğüm o çizgi genelde buğday tenlilerde ve esmerlerde olmuştu ama beyazlarda da genetik olabiliyor demek

Tamam canım anladım gözümde canlandı😂 peki o tüpten baska şeye boşaltamam dimi sıvıyı. Burun çekme aparatıda var bende ama nasıl çekicem küçücük tüpten. O tüpü öyle kullanıcam galiba
Zaten tüpten sonra, burun çekme aparatıyla sümükleri çekicen canım. Tüpteki sıvı sümükleri yumuşatıp, çekerken daha kolay gelmesini sağlıyor 👍🏻

Off cok gecmis olsun size de 😔 bana da kbb doktoru faranjit gbii dedi ama korona ile benzio test verin dedi 🤷🏻‍♀️ Balgamli oksuruk var bende de yaa cok berbat bisey 😐 benzio semptomlarimiz benim de pzartesi basladi 3.gun bugun Allahtan 7 gune dustu karantina diye seviniyorum 🤷🏻‍♀️ Deniz suyu aldim bende yatmadan sikicam asiliyiz die seviniyorum ben de belki daha agir gecicekti ne biliyim valla olucagi varmis kimse isteyerek kendini bu duruma sokmaz hele bir de hamileyken 😔 esiniz oldu mu peki izole ettiniz mi kendinizi ??
Çok geçmiş olsun canım, umarım yalancı pozitiftir çabucak hafifçe atlatırsın 🙏

Kızlar bebeğiniz odasını neyle temizliyorsunuz?
Ben perwollun bebek yumuşatıcısını almıştım kıyafetler için. Suya onu karıştırıp onunla toz alıyorum dolap içlerini siliyorum odasını bir görün nasıl bebek kokuyor misler gibi. Sanki doğum yapmışımda odasında uyuyor gibi kokusu sarıyor. Hani e bebeğe girince bi bebek kokuları var ya iştah kabartan öyle kokuyor 🤤 Bebek kokusunu sevenler için ufak bi öneri olarak söylemek istedim 🙃
sivenonun yüzey temizleyicisini aldım canım. daha kullanamdım bı hafta beşigi yatagı falan kurucaz inşallah o zmaan kullanırım. bi biraz alerjik bir aileyiz kokulara hassasız kızım ve ben o yuzden kokulu şeyler kullanamıyorum

Ay bende ne ararsan var göbek çizgisi, çatlak,ben, göbek deliği çevresinde karartı, göbekte kıllanma. Yani hele ki o kıllanma beni şoka sokmuştu ilk gördüğümde. Çatlak patlak bir halde olucam heralde hayal edemiyorum sonrasını keşke çatlaklara çözüm bulsalar☹️

Back
X