- 8 Eylül 2021
- 1.874
- 2.869
- 83
maşallah de kendineAy ne bilim agri sızı oyle seylerim cok yokya bizimki yerini sevdi gibime geliyor 42 yi falan bulur diye strese girdim ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah de kendineAy ne bilim agri sızı oyle seylerim cok yokya bizimki yerini sevdi gibime geliyor 42 yi falan bulur diye strese girdim ben![]()
Doğru söylüyorsun canım pink 35+1 haftalıkkCanim senin 35+1olman lazimdiyorum ben mi yanlis biliyorum kendimi diye kafam karisiyor
![]()
Ağrım çoğalıyor gibi hissediyorum doktorumu aradım gel sancılarına baksınlar dedi.Ohoo sorma
Artık tehlikeli haftalar çoktan geçti söyle 2 hafta daha dursa süper olur küçük hanim![]()
Ben bile heyecan yaptım hayırlısı olsun kuzum sakin olmaya çalış nefes egzersizleri falan yap stres oluncaAğrım çoğalıyor gibi hissediyorum doktorumu aradım gel sancılarına baksınlar dedi.
Doğum olur mu hazırlık geleyim dedim bir bakalım sen yine de hazırlıklı gel dedi.
Eşim gelecek 1 saate onunla gideriz.
Şuan 3.5 atmaya başladım kesin yine yatış yapılacak ya.
Bir isyan da ben çıkartacağım artık![]()
Aynen canm doktoruma guveniyorum insallah bir sorun bir sıkıntı olmazzBen oğlumu 36+4 de dogum yapmıştım saglikla aldim kucağıma seninde ayni gün oluyor sanirim saglikla al kicaginaa cnm haftası cok küçük degil doktorun kar zarar bakmıştır en dogru karari vermiştir.
Nefes almayı unutuyorum stres olunca.Ben bile heyecan yaptım hayırlısı olsun kuzum sakin olmaya çalış nefes egzersizleri falan yap stres olunca![]()
Amin insallah ama daha dolu dolu 37 deil endise duyuyorum o yuzdenhayırlı olsun saglıkla kavuş inşallah canım haftan güzel çok şükür ki![]()
O bence kişilik canim benimde bi tanıdığım vardi hatta iki tane aslanla karşılaştım ikiside gözüme baka baka yalan söyleyen tiplerdi nefret gelmişti ama oğlum daha bilmediğinden mi bilmiyorum hiç söyleyemez yalan zarar falan olsun hemen atlar ben yaptım diye hiç soyleyemez yalan insallah öyle bi özellik gelmezde Allah korusun![]()
Kiz diyorum ya aslanliktan değilmiş onların kişiliği diye benim ilk oğlumda aslan cok tatlılar hemde bayılıyorumDeme öyle amaAslanlar pek datlıdır
![]()
Valla benim tanıdığım tüm kova kadınları inanılmaz güzel ve bakımlı oluyorbenim eşim ve annem. korkuyorum oğlaktanama kova kadınını da hiç bilmiyorum bilen var mı
Evet kilo gerçekten önemli değil sağlıkla doğsunlarda ufak olsunlar kiloda hiç gözüm yokKizlar bende kontrolden çıktım herseyimiz iyi şükür nst sanci ağrı çıkmadı
emilyinpariss cnm benim bebiste senin bebis gibi önde doktor haftada bir kontrol dedi kilo değilde akciğerlerinin gelişimi önemli dedi bakalim hayirla sağlıkla alsaydik kucaklarimiza şubat annesi değilde ocak annesi olacak gibiyim bende
Canım benmde 1 saattir belimin ağrıısı şiddetlendi ve makatımda bi baskı var.Ağrım çoğalıyor gibi hissediyorum doktorumu aradım gel sancılarına baksınlar dedi.
Doğum olur mu hazırlık geleyim dedim bir bakalım sen yine de hazırlıklı gel dedi.
Valla hayırlısı ne ise o olsun canim ama benim kalça cok yok catim dar olabilir diye düşünüyorumBundan önce 10 gün sonraya çağırmıştı karnı geriden geliyordu o yüzden çağırmis bir risk görmezse 2 hafta oluyor demekki.
Ay hadi bakalım senden söyle bi normal doğum bekliyorum ben![]()
Aman aman maşallah canım sorunsuz şekilde ilerler inşallah böyle o zamanbenimkin de henüz bir sıkıntı, sancı, bebişin gelme gibi bir girişimi daha olmadı valla :) içeride gayet rahat sanırım... doğuranlara da allah analı babalı büyütmek nasip etsin insallah.. benimki gene geç gelebilir diye sanırım bu rahatlığım :) çünkü bilk çocuğum da 40+3 de sezeryanla doğmustu :))))
Canım enfeksiyon idrardamı var? Yeşil akıntı tarzında mı ?Amin insallah ama daha dolu dolu 37 deil endise duyuyorum o yuzden
Bence zaten ben hep kendi kendime nazar degdiriyorummaşallah de kendine![]()
Dur kuzum sakin ol, durdurulur Allahin izniyle . Sen stres yapma şuanda derin nefes alAğrım çoğalıyor gibi hissediyorum doktorumu aradım gel sancılarına baksınlar dedi.
Sağlıkla kucağına al inşallah canımAynen canm doktoruma guveniyorum insallah bir sorun bir sıkıntı olmazz
Canim yarin 11.gun oluyor tekrar para vermen gerekirKizlar gecen hafta carsamba gittim doktor yarin gidersem kontrol sayilir mi suan hic hesaplayacak halde degilim.
Bugun bel agrisiyla uyandim hala devam ediyor birde oğlumunda pek iyi günü degil sanırım gereksiz nedenlerle aglayip stresimi arttirdi.