2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya herkesin tarihi belli ne guzel ay ben ne zaman dogurcam ki belirsizlik hayatta en nefret ettigim şey🤦‍♀️ hayatim plan uzerinedir muhendislik yaparkende planlama muhendisiydim belirsizlik beni yoruyor😔 sizin belli oldukca ben heyecanlaniyorum bana ne oluyorsa 😂😂
Aslında benimde en büyük hayalim bir anda suyumun gelmesi panik halde herkesi arayıp hastaneye yetişmek filmlerdeki gibi 😂😂😂 ama normal doğum yapacak cesareti kendimde bulamıyorum. Aslında engel bir durumda yokmuş ama tek engel beynim😂😂😂

Ayyy ne kadar çok 2 Şubat oldu, 1 Şubat gecesi uyuyamayız resmen burada sabahlarız 😂😂😂😂
Bende kucağımda bebeğimle geceden geceye girip kim doğurmuş takip ederim inşallah 😂 ay böyle söyleyince inanması güç oldu ama resmen bu ay doğuruyorum 🥲🥲

Kızlar ben ikinci doktora gittim plesentası aşağıda falan değilmiş ve suyuda azalmamış resmen sabahki doktor durduk yere beni korkuttu manyak mıdır nedir 🤔

Bende gün aldım 2 Şubat kervanına katıldım inşallah önce gelmezse 02.02.2022 de doğum olacak sezaryen ile kızlar 🥰🥰🥰🌈🌈🙏❤️❤️❤️❤️❤️ 2 Şubat'ta burası fulllll doğum
Ayy inanmıyorum ya boşuna seni korkuttu ... Hayır amaç neydi yani,pes artık.

Hadi bakalım 2 şubatta burası lunaparka dönecek 🤣🥰

Bende kucağımda bebeğimle geceden geceye girip kim doğurmuş takip ederim inşallah 😂 ay böyle söyleyince inanması güç oldu ama resmen bu ay doğuruyorum 🥲🥲
Ya hem buraya yazıyorum hem arkadaşlarıma yazıyorum yazarken kabullenmeye çalışıyorum resmen çok kısa süre içerisinde minikler aramıza katılacak inanamıyorum 🙄🙄🙄🧿🧿🧿

Kızlar ben ikinci doktora gittim plesentası aşağıda falan değilmiş ve suyuda azalmamış resmen sabahki doktor durduk yere beni korkuttu manyak mıdır nedir 🤔
Saçma sapan ya aklına geleni söylemiş gibi alakasiz şeyler gitmesen başka doktora günlerce stres olacaktın kuzum

Kızlar bizim bebeler gelmek için sabırsızlanıyor ya hepsi doğunca böyle olacak 😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-05-11-32-12-157_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-01-05-11-32-12-157_com.instagram.android.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 39
Ya herkesin tarihi belli ne guzel ay ben ne zaman dogurcam ki belirsizlik hayatta en nefret ettigim şey🤦‍♀️ hayatim plan uzerinedir muhendislik yaparkende planlama muhendisiydim belirsizlik beni yoruyor😔 sizin belli oldukca ben heyecanlaniyorum bana ne oluyorsa 😂😂
Bende aynı durumdayım biride bana dese su gün doğacak diye heyecan yapmayı keserim belki her gün o gün bugün mü acaba diye kalkmak çok yorucu 😬 her evden çıkışımda evi puri pak yapıyorum her şeyimi hazırlıyorum hadi dogurursam diye 1😂

Erkekleri nasıl acaba 😆
Valla erkek kova Burcu bi sınıf arkadaşım vardı sınıfın inek öğrencisiydi 😂 hep kova burçları için çok Zeki burç derler bu doğru yani 😂 birde yaratıcılık olarak diğer burçlardan daha iyiyiz napsam diye kırk saat düşünüp içinden çıkamadığın bişeyi bi kova burcuna danış şak diye çözüm sunar şaşırır kalırsın 😅 ama benim en sevdiğim özelliğim tezcanlı olmamız asla yavaşlığa tahammülümüz yok bi yerde mıy mıy bişey yapan birini görsem çekil şurdan diye itip benim yapasım geliyo bunu tüm kovalarda gördüm. Kanımız çok hızlı akar yani 👻

Kızlar bu arada kilo yolculuğunda bugün tam 18 kilo aldığımı öğrendim 🙄 doktor bütün haklarını doldurdun artık dedi 🙄 bebiş zayıf kaldı diye muzlu sütler vs yapıp yapıp içiyordum bir işe de yaramamış açıkçası ama doğuma kadar artık Allah büyük

Back
X