2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aslında benimde en büyük hayalim bir anda suyumun gelmesi panik halde herkesi arayıp hastaneye yetişmek filmlerdeki gibi 😂😂😂 ama normal doğum yapacak cesareti kendimde bulamıyorum. Aslında engel bir durumda yokmuş ama tek engel beynim😂😂😂
Bu ne yaman çelişki 🤣🤣🤣🤣

Valla erkek kova Burcu bi sınıf arkadaşım vardı sınıfın inek öğrencisiydi 😂 hep kova burçları için çok Zeki burç derler bu doğru yani 😂 birde yaratıcılık olarak diğer burçlardan daha iyiyiz napsam diye kırk saat düşünüp içinden çıkamadığın bişeyi bi kova burcuna danış şak diye çözüm sunar şaşırır kalırsın 😅 ama benim en sevdiğim özelliğim tezcanlı olmamız asla yavaşlığa tahammülümüz yok bi yerde mıy mıy bişey yapan birini görsem çekil şurdan diye itip benim yapasım geliyo bunu tüm kovalarda gördüm. Kanımız çok hızlı akar yani 👻
Ayy güzelmiş gerçekten göreceğiz 🤣🤣🤣🤣

Bende aynı durumdayım biride bana dese su gün doğacak diye heyecan yapmayı keserim belki her gün o gün bugün mü acaba diye kalkmak çok yorucu 😬 her evden çıkışımda evi puri pak yapıyorum her şeyimi hazırlıyorum hadi dogurursam diye 1😂
Kiz bi de benim ilk ne gelecek basa bilemiyorum tarihte belli olmayınca her sey belirsiz oluyor belirsizlik icinde sanki ben dogum yapmayacakmisim gibi gunlerim geciyor foruma girince aklim başıma geliyor🤣🤣

Kızlar bu arada kilo yolculuğunda bugün tam 18 kilo aldığımı öğrendim 🙄 doktor bütün haklarını doldurdun artık dedi 🙄 bebiş zayıf kaldı diye muzlu sütler vs yapıp yapıp içiyordum bir işe de yaramamış açıkçası ama doğuma kadar artık Allah büyük
Valla ben 80 kiloyum şuan 60 la hamile kaldım. Bakınca 20 kilo çok tabi ama kimse de inanmıyor 80 oluşuma 😂 top gibi önde göbeğim var ve o kadar kilo almaya yüzüm gözüm hiç şişmedi. Kızımda çok şişmişti. Ağzım burnum hokka gibi yerinde duruyor ben anlamadım bu 20 kiloyu neremde saklıyorum ben 😂

Kızlar bebise bunlardan aldım 😍🤗

Eklentiler

• Screenshot_20220107-191452_Chrome.webp
    Screenshot_20220107-191452_Chrome.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20220107-191443_Chrome.webp
    Screenshot_20220107-191443_Chrome.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20220107-191433_Chrome.webp
    Screenshot_20220107-191433_Chrome.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20220107-191357_Chrome.webp
    Screenshot_20220107-191357_Chrome.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20220107-191345_Chrome.webp
    Screenshot_20220107-191345_Chrome.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bu arada kilo yolculuğunda bugün tam 18 kilo aldığımı öğrendim 🙄 doktor bütün haklarını doldurdun artık dedi 🙄 bebiş zayıf kaldı diye muzlu sütler vs yapıp yapıp içiyordum bir işe de yaramamış açıkçası ama doğuma kadar artık Allah büyük
Aman doğumda 10 kilo gider, emzirirkende geri kalanı gider. E bide bunun cocuk peşinde koşma zamanı var...

Merhaba güzel anneler uzun zaman oldu foruma giremiyordum, plesenta aşağıdaydı son mesajlarımda bahsetmiştim ne yazıkki yukarıya çıkmadı 27. haftada kanama yaşadım ogun bugündür hep istirahat halindeyim plesenta rahim ağzını tamamen kapatıyor ve rahime yapışıklık gozukuyor ameliyatım riskli 3 unite kan takviyesiyle ameliyat olacak ve rahim alınma ihtimali yüksek 1 şubat 36 haftaya randevu verdi doktorum tabi ozamana kadar ciddi bir kanama olmazsa.
Ahh canım inşallah olabileceğin en iyisi olur. Hakkında hayırlısı 🌺

Valla ben 80 kiloyum şuan 60 la hamile kaldım. Bakınca 20 kilo çok tabi ama kimse de inanmıyor 80 oluşuma 😂 top gibi önde göbeğim var ve o kadar kilo almaya yüzüm gözüm hiç şişmedi. Kızımda çok şişmişti. Ağzım burnum hokka gibi yerinde duruyor ben anlamadım bu 20 kiloyu neremde saklıyorum ben 😂
Aman maşallah de canım ben 18 kilo aldıysam gerçekten 8 kilosu burnum 😂😂😂😂😂😂😂😂

Merhaba güzel anneler uzun zaman oldu foruma giremiyordum, plesenta aşağıdaydı son mesajlarımda bahsetmiştim ne yazıkki yukarıya çıkmadı 27. haftada kanama yaşadım ogun bugündür hep istirahat halindeyim plesenta rahim ağzını tamamen kapatıyor ve rahime yapışıklık gozukuyor ameliyatım riskli 3 unite kan takviyesiyle ameliyat olacak ve rahim alınma ihtimali yüksek 1 şubat 36 haftaya randevu verdi doktorum tabi ozamana kadar ciddi bir kanama olmazsa.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ❤️❤️🥰 artık teknoloji çok gelişti Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz 🙏

Bugün depent ve göğüs pedim geldi . Nihayet valizi kapattim,doğuma giderken su ısıtıcısıni da ekleyeceğim umarım eksik yoktur.
Bende bugun 1 paket depend,2 pijama takimi,24 adet bez,2 adet islak mendil,10 tane gogus pedi, 2 adet alt acma,bir tane banyo havlusu,gogus pompası simdilik bunlari koydum pazar günü avmye gidip son eksikleri alcam.annem bebise dantalli hastane takimi almis penye battaniyem de geldi yikadim kurusun tum bebisin kiyafetleri de yerlestircem😅 surekli bi eksik aklima geliyor son dakikaya kadar o valiz kapanmayacak gibi geliyor banada🤣🤣

Back
X