2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
E ben bu sancıları hep tek çekiyorum evde. Her nst de doktor oh oh gene sancılar diyor ama nerde bu önlemler yatışlar ben anlamıyorum vallahi delircem. O kadar erken doğum riskiyle karşılaştım kendimle bir burda, birtek doktorum beni Önlemsiz sap gibi eve gönderiyor. Varya ben eğer bu ara doğurursam doktora çok pis olay çıkarırım inşallah öyle şeyler yaşamam da gerek kalmaz. 😔
CNım hiç 2. Bir doktora göründü. Mü.

Acaba normal doğum yapabilir miyim perileri gelmeye başladı 😂🙄
Bence yapabilirsin engel yoksa cunku benim doktor direk şunu diyor adi ustunde dogum normali normal dogumdur dio😅 ben bekarken kesinlikle normal doguramam cocugu ordan cikaramam diodum evlendigimdede ayni seyi diyodum taki hamile kalana kadar kaderime bıraktım valla hayırlısı neyse o olsun🤗 dogaya birak kendini zaten Allah muhtesem yaratmış her sey dizayn içinde 😅

Bende bugun 1 paket depend,2 pijama takimi,24 adet bez,2 adet islak mendil,10 tane gogus pedi, 2 adet alt acma,bir tane banyo havlusu,gogus pompası simdilik bunlari koydum pazar günü avmye gidip son eksikleri alcam.annem bebise dantalli hastane takimi almis penye battaniyem de geldi yikadim kurusun tum bebisin kiyafetleri de yerlestircem😅 surekli bi eksik aklima geliyor son dakikaya kadar o valiz kapanmayacak gibi geliyor banada🤣🤣
Aa ben alt açma almadım kii🥺🥺 kullan at olandan mi aldın? Ah iyi ki söyledin 😁

Kızlar bu arada kilo yolculuğunda bugün tam 18 kilo aldığımı öğrendim 🙄 doktor bütün haklarını doldurdun artık dedi 🙄 bebiş zayıf kaldı diye muzlu sütler vs yapıp yapıp içiyordum bir işe de yaramamış açıkçası ama doğuma kadar artık Allah büyük
Valla benim kız baştan beri 4-5 gün geriden geliyo, kaşarlar, tahin helvaları, ceviz badem, muz, portakal vs ne dendiyse yedim aylarca, hiç bi şey değişmedi, o yüzden pek inanmıyorum o olaya, çocuk ne olacaksa o oluyo, tabi herkesin bünyesine göre değişir mi bilemem, başlarda çok kafaya takıyordum ama doktorum beni o konuda çok rahatlattığı için hiç takmıyorum artık, 2300g 48cm olmuş, çok şükür sağlıklı olsunlar da yeter ki 🥰

Kızlar hastane çantasına göğüs pedi neden koyuyosunuz?

Ay inşallah cnm çok sağol 🥰

Tamam cnm bakayım bende ,kargolar bize calisiyo valla bi bugün 4 tane kargo geldi ,eşim iflasın esigindeyiz deyip duruyor 🤭
Haha bizde oyle maaslar geldigi gibi gidiyor bizde de dongu boyle devam ediyor bizde saldık oldugu kadar artik🤣🤣

NNe dedi doktor canim hayirli haberler insaAllah
Birde hep 13 değil yani bir kez ölçtü 13 çıktı hemen hap mı verilir. Adını bilmiyorum canım gidip almadım saat 16:15e başka doktora randevu aldım ona gidicem insallah

Kg dan konuşulmuş 12 kg da ben aldım ama sadece karnım var 1 aydır da sadece 1 kg aldım,ama biri bana dur desin lütfen, 2 gündür açıkmadığım halde sürekli birşeyler yiyorum sürekli elimde yiyecek, canım çekmediği halde tatlıda yemeye başladım 🙃 mutfağımız amerikan mutfak, oturma odasıyla bi arada, eşim bundan sonra salonda mı otursak demeye başladı 😂😂😂

Simdi kizlar 2 takim pijama , emzirme sutyeni , 2 alt çamaşır, terlik , kucuk havlu, 2 corap, 1 patik , elektrikli mak , bir tane hirka , göğüs kalkani , depend koydum kendime.
Bebise bez ,islak mendil, 10lu hastane cikisi, 5 li.hastanr cikisi, 1 yenidoğan seti, agiz mendili , elyaf kundak, carsaf küçük, nohut battaniye koydum. Alt acma kullan at degilde normal kumasdan vardi onu koydum. Eksik var mi ki?

Hareketli canım bebek. Azalma olmadı hiç. Doğum zamanı hareketi azalmayanda oluyormus. Valla kafası o kadar aşağıdaki yürüyemiyorum hiç abartmıyorum canım. Tuvalette kafası çıkacak korkuyorum . O derece aşağıda . Karnımda indi gibi sanki😔
Aynen inanki benimde oyle. Yuruyemiyorum vajinama asiri baski yapiyor. İlk defa bu saate kaldi cocuklarimi anca doyuracam. Afedersin buyuk tuvaletimde bile korkuyorum bebek gelecekmis gibi agri oluyor. Allahim gelecek bu bebisler. Hareket olayini bilmiyordum ozaman her an hazirlikli olmamiz lazim. İki büklüm yuruyorum resmen. Esim niye oyle yuruyosun diyo. Anlatiyorum ama anliyomusunki adamm

Arkadaşın da hamile miydi canım aldığında? Üfffff hiç istemezdim vücuduma yabancı madde sokmak kalmış 3,5 haftam :KK43: kuruntular geçmiyor içimden :KK43:
Hamile degildi canim sonrasinda kaldi hamile. Bence hic oyle düşünme her insanda ayni etki gostermez sonucta. Yaptirdigim kan igneside mesela alerjen gosterebilir dediler buyuk hastanede yapiliyor sadece ama hicbir alerjik reaksiyon gostermedi hamd olsun. Senin ve bebegin sagligi icin bu gerekli. Banada yarin alman gerekiyor dese hic dusunmeden alirim icin rahat olsun ☺️

Eşimde hic sevmez var ya cocugu kokos buyutme dio bana😂😂 kendileri 3 erkek kardes olunca kiz olunca demekki haha.4 yigeni var sadece 1i kiz kendininde kızı olcak cok yabancı kizlara🤣🤣
Olsun kız dediğin biraz kokoş olur 😃☺️ alışır eşin de 😃 Kızımın ilk mayosu leoparlıydı çok tatlıydı ♥️☺️ Ama ben saç bandını çok sevmiyorum ,kızımda bunaltır, başını sıkar diye pek takmadım.

Back
X