2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ara ara gece sağ bacağım ağrırdı. Dün bi an olsun dinmedi. Sabah olunca hafiflemişti ama hala hassasiyet var. Her akşam magnezyum-kalsiyum-çinko-d vitamini içeren multi hapımı da içiyorum aslınd günde 1 kez. Acaba az mı geliyor? Yaşayan var mı?
Cnm benimde ayni oluyordu doktor magnezyum 2 ye çıkarınca biraz da olsa rahatladim sanada az gelmiş olabilirmi

Durup durup bir anda ağrı geliyordu. Nefes alıp veriyordum sonra geçiyordu bende iyi hissediyordum.
O ara doğum sancısı olacağını o kadar düşünmedim ki dakika tutmamıştım.
Ama sık geliyordu gerçekten.
Sürekli bir ağrı değil aralıklarla geliyordu.
Doğum videoları izlediğim zaman da aynı o şekilde çektiklerini görmüştüm.
Anladım cnm rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize..

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi canim fotogrsfci olan sendin dimi? Bu bebisler dogduktan sonra tatlis tatlis foto cekimi oluyor ya onlar ne zaman yapılıyor ve bu isin piyasasi nasil kac tlye oluyor yani🤔😅
Ben bin tl ye doğum çekimi artı taburculuk çekimi paketi aldım canım hastanede çekilecek ilk anları falan 💙 biz çok heyecanlı oluruz çekecek kimsemiz de yok diye aldım ama ocakta zam gelmiş yine fiyatlara bizi etkilemeyecek

Kızlar genel olarak akintiniz devam ediyor mu?
Benim hep şeffaf akıntım olurdu, doktor normal dedi zaten. 2-3 gündür sadece sabahları, ilk kalktigim zaman açık sarı akıntı oluyor bir seferlik. Ağrım fln yok, enfeksiyon olma ihtimali olabilir mi?

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi canim fotogrsfci olan sendin dimi? Bu bebisler dogduktan sonra tatlis tatlis foto cekimi oluyor ya onlar ne zaman yapılıyor ve bu isin piyasasi nasil kac tlye oluyor yani🤔😅
Yenıdogan cekımı 1 hafta 10 gun arasında en gec yapılması gerekıyormus bıze oyle demişti fotografcı ama fıyat konusu ilden ile yada tecrubeye gore falan degısıyordur herhalde

H halelikiz H Hazel9 güzel anneler nasıl oldunuz? Her şey yolunda mı? ❤️
Canımmm saol sorduğun için ben toparlandım hatta evi dezenfekte ediyorum şu an 😅 test verdik bakalım 5.gün bugün çok şükür bitti gibi bişey 🤲 Allah hiç kimseye özellikle hamilelere yaşatmasın herkes çok çook dikkat etsin 🥰

Canımmm saol sorduğun için ben toparlandım hatta evi dezenfekte ediyorum şu an 😅 test verdik bakalım 5.gün bugün çok şükür bitti gibi bişey 🤲 Allah hiç kimseye özellikle hamilelere yaşatmasın herkes çok çook dikkat etsin 🥰
Ohhhh maşallah hadi yırttın canım benim çok şükür rabbime ❤️🧿🧿🧿

Saol kuzucum 🥰 sizler de iyisiniz inşallah 🤲 içim içime sığmıyor benim de sanki Allah nasip ederse son 4 ya da 5 yalnız bebişsiz pazarımız diye daha kısa olanlar da var tabii o zaman kendimi düşünemiyorum 🥰 herşey çokk güzel olucakk inşallahh 🤲🧿🥳

Canım teşekkür ederim😍
Benim de 9. Günüm bugün ben de dün nevresimleri falan attım yıkadım. Test vermek için gittm dün 100₺ di. Aynı ay içinde 2. Kez yaptırırsan 250₺ miş. Yaptırmadım sinir oldum, eşimle mesafeli takılmaya çalışıyoruz hala. Daha iyiyim ben de bugün taşınma için dışarı çıktık eşya bakmaya 2-3 saat iyiydim birden aşırı halsizlik ve sırt ağrısıyla eve döndük. Fazla ayakta kalmamak lazımmış🙈 hakikaten son aylar kendisi belli ediyor Rabbim kolaylaştırsın inşallah🤲🏻

Canım teşekkür ederim😍
Benim de 9. Günüm bugün ben de dün nevresimleri falan attım yıkadım. Test vermek için gittm dün 100₺ di. Aynı ay içinde 2. Kez yaptırırsan 250₺ miş. Yaptırmadım sinir oldum, eşimle mesafeli takılmaya çalışıyoruz hala. Daha iyiyim ben de bugün taşınma için dışarı çıktık eşya bakmaya 2-3 saat iyiydim birden aşırı halsizlik ve sırt ağrısıyla eve döndük. Fazla ayakta kalmamak lazımmış🙈 hakikaten son aylar kendisi belli ediyor Rabbim kolaylaştırsın inşallah🤲🏻
Canım karantinaniz bitmedi mi 7 güne düsmustu hani

Canım teşekkür ederim😍
Canım 7 güne düştü bi daha test vermene de gerek yok zaten hayat eve sığarda bitmiştir karantinanda 🤷🏻‍♀️ 7 gün bitince serbestiz yani test vermedende

Back
X