Maşallah canım, sağlıkla büyüt, darısı bize olsun, benim de 4 şubat doğum, ben de sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma

Canım lansinoh krem geçici çözüm, aldığın kalkan umarım gümüştür, ben de kızımda 5 sene önce çok çektim meme ucu yarasından, gümüş kalkandan haberim yoktu, doğum 4 şubat olacak, gümüş kalkan siparişi vermiştim, bugün geldi bir deneyeyim dedim, meme ucum hafif tahriş gibiydi ve pul puldu ucu, 1 saat taktım denemek için, 1 saat sonra baktım yumuşamıştı ve düzelmişti tahriş kısa sürede bile, inanamadım. Doğumdan önce günde 1-2 saat kullanmak gerekiyormuş gümüş kalkanı. Emzirirken de kahverengi bölgenin tamamını ver , ucunu tutarsa yara hep olur hatta kanar bir yerden sonra. Emzirme bitince de kendi sütünü sür meme ucuna ve gümüş kalkanı tak
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün, darısı bize olsun inşallah, ne güzel rahat bir doğum olmuş

Benim 5 sene önce ilk doğumumda çatım müsait değildi, kızımın başı büyüktü çatıma göre. Şimdi oğlum olacak, erkek bebek daha koca kafa oluyor zaten, 5 sene geçtiği için normal doğum yapabilirdim, ama oğlum da çatım için iri bebek

önemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması zaten,kısmet değilmiş benim için napalım

Kolay bir sezaryen olsun, her şey yolunda gitsin inşallah, sağlıkla kavuş yavruna canım