- 24 Ağustos 2016
- 3.902
- 6.498
- 158
Maşallah canım, sağlıkla büyüt, darısı bize olsun, benim de 4 şubat doğum, ben de sağlıkla kavuşurum inşallah oğlumaMerhaba kızlar. Yazamadım bi türlü kusura bakmayın. Salı günü 7 saat suni sancıdan sonra anca 1 parmak açıklık olunca şükür sezeryana aldı. 25 Ocak Saat:20.13te doğdu bebeğim. 2500 gram kilosu ama şükürçok sağlıklı. Benimde bi ameliyat yerim çok açıyor ama dinicek inşallah zamanla
![]()
Canım lansinoh krem geçici çözüm, aldığın kalkan umarım gümüştür, ben de kızımda 5 sene önce çok çektim meme ucu yarasından, gümüş kalkandan haberim yoktu, doğum 4 şubat olacak, gümüş kalkan siparişi vermiştim, bugün geldi bir deneyeyim dedim, meme ucum hafif tahriş gibiydi ve pul puldu ucu, 1 saat taktım denemek için, 1 saat sonra baktım yumuşamıştı ve düzelmişti tahriş kısa sürede bile, inanamadım. Doğumdan önce günde 1-2 saat kullanmak gerekiyormuş gümüş kalkanı. Emzirirken de kahverengi bölgenin tamamını ver , ucunu tutarsa yara hep olur hatta kanar bir yerden sonra. Emzirme bitince de kendi sütünü sür meme ucuna ve gümüş kalkanı takKIZLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Dün doğum yaptım yoğunluktan yazamadım anlatacağım inşallah. Göğüslerim yara oldu lansinoh kullanmama rağmen. Gittim kalkan aldım . Ama onunla etki etmesi zaman alacak sanırım. Bildiğiniz başka bir krem yada öneri var mı ,cevap bekliyorum lütfen
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün, darısı bize olsun inşallah, ne güzel rahat bir doğum olmuşTek tek alıntı yapamadım, hepinize çok teşekkür ederim
3.600 gr doğdu oğlum sağlığı hamd olsun iyi
Doğumda şovu yutmuş ama çok değil dedi şu an yanımda az önce de emzirdim
Emiyor ama dolu mu boş mu bilmiyorum
Dün tüm gün çalışmıştım dışarda, akşam eve geldim yine Bilgisayar başında çalıştım
1 gibi uyudum, 3:55 de uyandım çok sıkıştım wc gidemeden altıma kaçırdım ama öyle aşırı değil
4:08 de ilk sancı girdi ama çok kısa sürdü
Saat 5:15 e kadar düzensiz ama kısa aralıklarla sert şekilde sancılarım devam etti
Evden çıkıp hastaneye gelmemiz içeriye girip uzanmam ile doğurmam bir oldu
Hastane ve dr şok, evde niye çektin sancıyı diyor
İyi de evde 1.30 saat çektim ama nasip işte![]()
Benim 5 sene önce ilk doğumumda çatım müsait değildi, kızımın başı büyüktü çatıma göre. Şimdi oğlum olacak, erkek bebek daha koca kafa oluyor zaten, 5 sene geçtiği için normal doğum yapabilirdim, ama oğlum da çatım için iri bebekArkadaşlar gerçekten merak ediyorum, herkes kendi isteğiyle mi sezaryen olmak istiyor ve gün alıyor yoksa zorunlu sezaryen minormal doğum tercih eden yok mu bir tek ben mi sezaryenden bu kadar korkuyorum
![]()
Kolay bir sezaryen olsun, her şey yolunda gitsin inşallah, sağlıkla kavuş yavruna canımAllahtan sabah erkenden olcak bide gün içinde beklesem hiç dayanamam![]()