He iyi bari. Sağ olasınYok canım tam 30 olmak zorunda değil. Biz 32. Günde yaptırdık aşıyıda kalça usg yide.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He iyi bari. Sağ olasınYok canım tam 30 olmak zorunda değil. Biz 32. Günde yaptırdık aşıyıda kalça usg yide.
Valla bir ıkınıyor doğuma girecek kadınlar gibi. Mosmor oluyor o bacaklar hep karnında. Damlasını da kullanıyoruz masajda yapıyorum daha elimden bişey gelmiyor gaz konusunda artıkKız aynen bu kadarmı olur
Aynılar resmen. Anneler iyiki varmış gerçekten . Benm annem gittiğinde anladm bebekle ne kdar çok ilgilendiğini. O gitti feleğim şaştı.
Kollarım bileklerim ağrıyor açlığım ve temel ihtiyaçlarımı karsılarsam süükrediyorum. eşim zaten aksam geliyor iki pışpışlıyp uyuyor adam.
Tüm çile ben de yani
Bir de geceleri ık mık yapmaktan uyuyamıyor. Sürekli bacaklarını kasıp gerip duruyor seninkinde de varmı canım
Başlarda önemli belli bi rutinden sonra gerek kalmaz heralde en fazla çay içebiliriz günde 1-2 fincan belki. Kızım çok emmemişti o yüzden ilerleyen zamanları bende pek bilmiyorum nasıl oluyorBen de diyetisyene gideceğim kesin canım. Haziran da 5 aylık oluyorlar artık baslarız bence de . Sütümüzü çok etkilermi diyet vs acaba.
Bir de bu bebelerin mideleri büyüyor sürekli sütümüz kendiliğinden artmaz mı hep böyle takviyemi alacağz ya![]()
Belki de cnm direk söylemiştir, oraya götürmem zaten ya çocuk doktoruna götürdüm bi tane bulduk 2 seferdir gidiyoruz baya memnunuzAy kuzum bilmiyorum ki 2 günden bisey olmaz diye yazmıştır. Sen yine de ara söyle istersen. 2 şubat diye mi 2 mart dedi acaba saymadan?
Bilmem ki cnm çocuk doktoru 1 aylık olunca gelin dediTam 30 gün sonra mı olmak zorunda? Bizimki pazara denk geliyor. Doktor 31. günde bir aylık kontrole çağırdı. Kalça usg ve aşı da o gün yapılacak
Bende diyorum ya nereye kadar yicez ki sürekli, benim annem de bizde o gidince benimde düzenim bozulcak nolcak bilmiyorumYe canım gerçekten yemeden süt olmuyormuş . Ben sadece su ile denedm olmadı. Yesllk denedm olmadı bildiğin yiyince sütüm oluyor. Tek kaldık bebişle 1 hafta hiç yemek yapamadm her öğünü atladm sağlıks z beslendm.takviyelere rağmen olmadı sütüm. Yemek gerekiyormus. Ama böyle nereye kadar gitcek blmiyorum aynalara küstüm
Bol bol buzluğa köfte börek mantı falan yapsın pratik olur canm sana da inan gittiklerinde yemekle uğraşamıyosn. Kolay gçer inşallahBende diyorum ya nereye kadar yicez ki sürekli, benim annem de bizde o gidince benimde düzenim bozulcak nolcak bilmiyorum
Anladm canım ek gıdaya geçtiğinde uğraşmayz artık ama 6. Aya kadar doyurabilecekmiyim hiç emin değlm inş çaylar işe yararBaşlarda önemli belli bi rutinden sonra gerek kalmaz heralde en fazla çay içebiliriz günde 1-2 fincan belki. Kızım çok emmemişti o yüzden ilerleyen zamanları bende pek bilmiyorum nasıl oluyor
Oyywmaşallh size de ya allahım nice sağlıklı huzurlu mutlu Uzun ömürler Versin ailelerimiz ve tüm sevdiklerimizle inşallahNasılsın cnm ? Bebegine kavusmussundur coktan
Maalesef cnm kötü oldu ,umarım hepsi iyidir.
Bugün yarı kirkimiz çıktı banyo yaptık anne kız, 4 martta asimiz var bizimde. İlk dozu doğumdan hemen sonra yapıyorlar sanırım o aşının.
Saol canım benim yazdığın için , bi çoğu da heralde ondan yazmıyor bi kısmıda arkadaşın dediği gibi olmuş napalım hayırlısı olsun , sen kaç haftalık doğum yapmıştın canım ya ?Valla bende bilmiyorum ama biz erken doğurduğumuz için kendimize gelip aktif olmaya başladık bi çoğu daha yeni doğum yaptı muhtemelen alışma süreci doğum ağrısı başka çocuklar falan derken vakit bulamıyor olabilirler. Bende Merak ediyorum ne durumdalar diye
Aynısını yaşadık. Kan biraz daha azdı ama birkaç kez tekrar etti. Sanırım gazdan dolayı bacakları ittikçe bez yukarı kayıyordu, kabuk bağlayan yere çarpıp kanatıyordu. 15. gün kontrolünde pıhtılaşma testi yaptırdı kandan. Eğer sıkıntı varsa K vitamini iğnesi yaparız dedi. Çok şükür sorun çıkmadı. Kabuğu kendi kendine atınca kanama da bittiKızımın göbeği 9 gün önce düştü. Düştükten sonra gayet güzel pıhtılaşmis kabuk bağlamıştı, bugün banyo oldu ve akşam zibinda kan gördüm. Sanırım kabuğu sudan dolayı yumuşayıp düşmüş od hafif kanama yapmis.
Ne yapayım yarın goturmelimiyim doktora takip mi edeyim?
Aynısı bizde de var sabah ebe gördü takip et bir kaç gün daha devam ederse doktora götür yaktır dedi banaKızımın göbeği 9 gün önce düştü. Düştükten sonra gayet güzel pıhtılaşmis kabuk bağlamıştı, bugün banyo oldu ve akşam zibinda kan gördüm. Sanırım kabuğu sudan dolayı yumuşayıp düşmüş od hafif kanama yapmis.
Ne yapayım yarın goturmelimiyim doktora takip mi edeyim?
Aynısını yaşadık. Kan biraz daha azdı ama birkaç kez tekrar etti. Sanırım gazdan dolayı bacakları ittikçe bez yukarı kayıyordu, kabuk bağlayan yere çarpıp kanatıyordu. 15. gün kontrolünde pıhtılaşma testi yaptırdı kandan. Eğer sıkıntı varsa K vitamini iğnesi yaparız dedi. Çok şükür sorun çıkmadı. Kabuğu kendi kendine atınca kanama da bitti
Sağolun canlar❣Aynısı bizde de var sabah ebe gördü takip et bir kaç gün daha devam ederse doktora götür yaktır dedi bana
Joie litetrax 4. Pusetsiz tek arabayı aldık, puseti de birinden ödünç aldık. Joie gemm diye geçiyor modeli. Sıfırını almaya gerek yok. İkinci el uygulamalarda satılıyor. Puseti bize vermeselerdi, ikinci el alacaktıkKızlar ya bebek arabası hangi model aldınız? Bizde eşimin yeğeninden kalma bi araba vardı ama çok kullanışlı çıkmadı o yüzden yeni almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Kızlar inanır mısınız benim oğlanda aynı şekilde allahım yeni çıktı bu halleri de hey yarabbim ıkınıyor bide kupkırmızı oluyor suratı sonra ya ağlıyor yada daha çok ıkınıyor arada ıkınma sesinden boğazı acıyor tahminim bi öksürüyor allahım napıcapımı şaşırdım inanın . Gaz damlası sabah akşam 10 damla san simplex dedi doktorumuz diye bir hafta geçti onu kullanıyoruz ama fayda görmüş halimiz bu ise fayda görmemiş halimiz ne olacakmış bilmiyorum, bide gaz hırsından sürekli emmek istiyor . Sizin gaz damlaları neValla bir ıkınıyor doğuma girecek kadınlar gibi. Mosmor oluyor o bacaklar hep karnında. Damlasını da kullanıyoruz masajda yapıyorum daha elimden bişey gelmiyor gaz konusunda artık![]()
Papatya-rezene yağı ile masaj yöntemi var bide. Ebe önermişti bana. Göbeğinin alt kısmından sol tarafa yukarı doğru (saat hizası olarak 6 ile 12 arası) küçük daireler yapıp, 12den 6a kadar sağ taraftan da düz asağı ovalayarak. Bunu 7 8 kere tekrarlıyorum. Gece yatırmadan, bezini değiştirdikten sonra. Gaz sorunumuz olmadı şimdiye kadar çok şükür.Valla bir ıkınıyor doğuma girecek kadınlar gibi. Mosmor oluyor o bacaklar hep karnında. Damlasını da kullanıyoruz masajda yapıyorum daha elimden bişey gelmiyor gaz konusunda artık![]()
Biz aynı damlayı günde 4 kez 15 damla kullanıyoruz. Aynı durumdayız. 6.45'ten beri saat başı emip ağlıyor. Zar zor uyuyakalıyor. Ağlayarak uyanıyor. Bez değiştir, emzir, aynı döngü. Ayaklar hep karnında, kıvranıyor gaz sancısındanKızlar inanır mısınız benim oğlanda aynı şekilde allahım yeni çıktı bu halleri de hey yarabbim ıkınıyor bide kupkırmızı oluyor suratı sonra ya ağlıyor yada daha çok ıkınıyor arada ıkınma sesinden boğazı acıyor tahminim bi öksürüyor allahım napıcapımı şaşırdım inanın . Gaz damlası sabah akşam 10 damla san simplex dedi doktorumuz diye bir hafta geçti onu kullanıyoruz ama fayda görmüş halimiz bu ise fayda görmemiş halimiz ne olacakmış bilmiyorum, bide gaz hırsından sürekli emmek istiyor . Sizin gaz damlaları ne