- 8 Eylül 2021
- 1.953
- 2.995
- 83
Haziranda büyük ihtimal canım.bizim ailelerimiz de farklı yerlerde..eşim eğer ücretsiz izin almayacaksan annenlerin oraya taşınalım diyor, evlendiğimden beri çok istediğim bir şey ama o da kendi memleketini istiyordu hep.simdi annem en azından 6 aylik olana kadar izin al diyor yani 2 3 ay da ücretsiz al diyor. Ücretsiz alsam zorlaniriz ama idare edebiliriz bi kaç ay, izin alırsam da madem idare ediyoruz 1 yıl daha dayanalim diyebilirim, böylece tayin istemeyiz sanırım.izin almasam daha cok küçük ve annem de ben bakarım ama al, seni çok arıyor diyor..nasıl olacak bilmiyorum. Emzirirken bunu düşünüyordum kizim birden ağlamaya başladıNe zaman başlıyorsun cnm bende bugün dedim eşime hic gitmek istemiyorum ya
Öyle mi diyorsun canım, çalıştığımizda onlar için..bende korkuyorum, anneannesini annesinden daha cok severse diye bile içim tuhaf oluyorMaşallah cnm
Bitmeyecekkızım 8nyaşında hala aynı muhabbetler
Edeceksin cnm merak etme 1 yaşından sonra bir tık daha rahat olacak her şey inşallah
Ah 8 sene önceki halim evde bırakıyorum diye ne ağlardım. Beni sevmez beni tanımaz diye ne üzülürdüm ama boşunaymış cnm kızım bana o kadar bağlı o kadar seviyor ki eve geldiğinde tüm zamanını ona veriyorsun açığı kapatıyorsun korkmayın hiç. Şimdi diyorum boşu boşuna ağlamışım her şeyin böyle olacağını bilseydim hiç kasmazdım![]()