Amin amin inşallah. Güzel güzel alsınlar uykularını. Tabii koyduğum herhangi bir yerde uyuyor değil hala. Kuzenim ana kucağı vermişti manuel sallananlardan. Emzirdikten sonra uyku halindeyken çok yavaşça ona koyup elimle yukarı aşağı hareket etmesini sağlayacak şekilde ittiriyorum ana kucağını. Ara ara uyandıkça da sallamaya devam ediyorum. Bakalım ilacı bıraktığımda da uyuyabilecek mi böyle
Herkes açılsın ben geldim. Bu konuyu çok düşündüm. Ulan dedim yatarak nasıl emzirilebilinebilir bir bebek? Yani kafamda zaten mantığı oturmuyordu bir türlü ama denediğimde de olduramıyordum. Benim kollar gezerek emzirmekten perte çıkınca deneye deneye kendi yöntemimi buldum. Öncelikle üstte kalan memeyi emzirmeyi hayal bile edemezdim, hala edemiyorum. Yazdın ve kafamı bulandırdın, tebrikler

Ben altta kalan memeyi veriyorum. Kendi göğüs kısmımın altına yastık alıyorum, böylece ben çocuğa göre yüksekte kalıyorum ve ona doğru hafif eğildiğimde direkt ağzıyla buluşabiliyor meme ucu. Altta kalan kolumu yukarı kaldırıyorum başıma doğru, ordan destek yapıyorum. Yani dirseğime yaslanıyorum aslında, göğüs bölümüm komple yastığın üstünde olduğu için dirseğe çok yük binmiyor zaten. Böyle çok yorulduğunu fark edersen başının altına da ayrı bir yastık alabilirsin. Neyse çocuğun kafası bayağı meme hizana yakın olsun. Vücudu sana çok yakın olsun. Hafif kendine doğru eğ çocuğu ve sırt kısmına ya bir yastıkla ya da dürüm yaptığın müslinlerle destek yap. O zaman kayıp geriye gidemez. Sırtüstü yatmadığı için boğazına da kaçmaz. Bence oldu. Afiyet olsun
KIRMIZILIKUCUKKIZ
mıydı koku yaptı bu demişti. Ben bunların hangi marka olanına baksam "Akıtmıyor dediler, aldık. Binlerce kez yazıklar olsun, akıtıyor bu" tadında yorumlar görüyorun