• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
yanında ek olarak mottilium hap ve bestlak kullandıgım için hangisi daha çok fayda etti bilmiyorum. ama benim içim rahat ediyordu en azından. süt beyinde bitiyo zaten.
sütünüz azsa öncelik oalrak mottilium hap öneririm doktorunuza sorun tabii. bana da doktorum önerdi 11 tl gibi bi fiyata alıyordum. bebeklere de şurubu verildiği için sanırım zararı yoktur.
Onu okumuştum bir yerde ama yan etkileri çok fena diye okudum bir doktora yinede sorayım:/ sütüm az arttırmaya çalışıyorum hala.

400 küsur gördüm 😑 şoka gelmişti bugün gördüm 79 tl. uçuruma bakın

aaa markadan mı acaba ben sürekli kıyafetleriyle 30da yıkıyorum
Bilemedim valla ebebekten almıştım :KK12:
Sıcak suyla yıkadın muhtemelen😁 buzdolabı poşetine koyup biraz dondurucuya atsana😅 içindeki plastik soğuktan çekip tekrar hışırdar belki😅🤣😁
İçinde hışırdayan şey kalmamış ki , azıcık bi dört ucunda var :confused:

Ben kızın için olduğuna ikna oldum şahsen. Peynirli soğanlı Ruffles alabilirsin. Güzel hışırdar
Evet yaa kesin o en iyi hışırdar :KK48:
Ayy evde cips vardı yemedim fındık koydum onu yiyorum 🙈 acaba gidip cipsi mi açsam sen oyuncak için bende kendim için yicem 😂😂
Arada kaçamak yapmak lazım yav yoksa kafayı yicez hepimiz bebek , kusmuk , kaka üçgeninde :KK47:

Back
X