- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.121
İyi olmuş sen başka bak temmuzda saten terletirTükenmiş zaten
Valla 70 ile kapatsam çok mutlu olacağım ama sanmıyorum. Hedefim 65 ti ama son ay çok kilo aldım. Hızla da ilerliyor.daha ne olsun en güzel hamilelik
+13 kilo
Seni böyle motive ediyim hamile kaldığım kilom 74Valla 70 ile kapatsam çok mutlu olacağım ama sanmıyorum. Hedefim 65 ti ama son ay çok kilo aldım. Hızla da ilerliyor.
Senin boyun uzundur. Attığın fotoğraflardan belli.Seni böyle motive ediyim hamile kaldığım kilom 74oyuzden bişi olmaz 70le kapatırsın bence az kaldı zaten, çoğu doğumda gidicekkk 1-2 ayada bişi kalmaz
Kesinlikleeee aerttık bende takmıyorum , dediğin gibi doğumdan sonra hallederiz bebekle ilgilenmekden giderSenin boyun uzundur. Attığın fotoğraflardan belli.Amann sağlıkla doğsunlar da kilo halledilir.
Gizli kilo demek kikız o ne güzel bir karın maşallah sana sadece karnın büyümüş hiç kilo almamış gibisin
Cidden heee tam top gibiiii sadece karnın varr+13 kilo
Bana verilen bilgilendirme formunda ciğer gelişimi 34. Hafta itibariyle tamamlanıyormuş.Erken doğum olursa ciğerleri gelişsin diye yapmış olabilir. Kilo yerinde bile olsa
Ciğer gelişimi önemli ve 37. Hafta tamamlanıyor diye hatırlıyorum
Ben 37 biliyorum. Ama sonuç itibariyle 37.haftada her şey tamamlanmış oluyorBana verilen bilgilendirme formunda ciğer gelişimi 34. Hafta itibariyle tamamlanıyormuş.
37. Haftaya kadar beklemek ise tüm uzuvlarının sağlıkla gelişim gösterdiği hafta..
Ne olacak halimiz ben de tam da bu diyemedim. Tuna’yı eşim çok istiyor. Unisx bi isim ilerde neden adımı böyle koydunuz der miVeremedik maalesef. Tuna, Tibet vs dusunduk ama onlar da içime sinmiyor
O benim her tür işime karışıyor ama dalagimi böbreğimi deştiÇocugun işine karışma
Ayak ve bilekler şişmişBu da +10 kilo
Analıkkkk iştteeO benim her tür işime karışıyor ama dalagimi böbreğimi deşti
Tam örtmen kombini degilmiAyak ve bilekler şişmiş
Elbiseye bayıldım. Ama ben elbise giymeyi sevmiyorum
Aynen. Efil efil derse giriyorTam örtmen kombini degilmi
Saçlar küt ayakkabi rahat elbiseninde sulalesi rahatt
Yaa senin elbiseni sevsinlerrr
Gobüşe hele
Benim ayaklar normalde de tombikAyak ve bilekler şişmiş
Elbiseye bayıldım. Ama ben elbise giymeyi sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?