Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkes endişeden bahsetmiş ama şunu söyleyeyim. Bu hisler hormonlar normal. Aşırı rahat bir yapim var normalde. Gezeyim tozayim oturayim 2 sezon diziyi izleyeyim. Evlenince devam ettim. Sonra ilk hamilelikte asiri korktum, Bende yaşadım yaşıyorum ama 2 çocuklu bir anne olarak ve biri 6 biri 4.5 size bağlı şekilleniyor bu durum. Zorlukları çok ama ne kadar rahat olursanız cocuk o kadar rahat oluyor. Ek gıdaya kadar biraz zor emen bir bebek olursa ondan sonra kolaylaşıyor. En basitinden tuvalet eğitimlerini bile 3 yas sonrası verdim bilinçli rahat 2 günde halloldu. Arada desteklere asla hayır demedim. Aileme bırakıp eşimle 2 günlük tatilde yaptım onlarlada tatile çıktım yurtici yurtdisi uçak gezme. Her zaman çok uyumlu durup harika vakitmi geçirdik hayır. Ağladılar kustular hasta oldular güldüler aç kaldılar olur olmadık yerde uykuları ya da tuvaletleri geldi vs vs. Ama tek yaptığım onların cocuk olduğunu ve bu dünyaya gelmelerini benim seçtiğim oldu.

Buda 2 gün önceden. Buzdolabında çilek ararken en üst raf komple mutfağa inmiş. toplayıp ciktik evden çünkü onlar çocuk. Gelince hali yıkamaya gitti oldu bitti.

Eklentiler

• IMG-20220117-WA0025.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 109
Bende ilk defa bugün kullandım benim tansiyonum yüksek çıkıyor maalesef o yüzden yazıldı şuan için bir sorun olmadı ama olmaz da umarım
Çok geçmiş olsun kısa süreli kullanımda çok zararı olmaz 22 haftadan beri kullanıyorum ben önce nidicard sonra bu.çopu kişide yan etkisi olmuyor zaten bi baş ağrısı en fazla 4 hafta kullanırsınız o yüzden bişi olmaz korkmayın sancıyıda kesiyor.ben şanssızlık yaşıyorum bütün yan etkilerini yaşıyorum hepsini maalesef 30 olsam diye gün sayıyorum

Vay masallah

Benimki en fazla 3.700 dogar dün hesapladim gunde 30 gram aliyorlar ya ama belli olmaz tabi
Yani bakalım nolcak
Tamam bize de şöyle o zaman gececi bu bitkisel çayları oldum olası sevmem ve icemem ama belki bu sefer içerim kim bilir
Normalde bende dalga geçiyodum bende sevmezdimmmm ama görünceeee inandım söyleyim eşimdede etki ederse

Hm ben erken doğum için yazıldı sandım
Ama 35+3 bugün ama bebeğin gelişimi 34+2 çıktı maalesef ne giyan etkiler yaşıyorsunuz acaba siz
Hm ben erken doğum için yazdılar sandım size tansiyon için yazıldıysa kullanın mutlaka tansiyon çok önemli,bende yüzümde gözümde ödem oldu sol gözüm şişti özellikle bacaklarda ödem falan yapıyor ama yüksek tansiyondada oluyor bu ödemler galiba,alfamed varmış gebelerde kullanılan o daha azmış sanırım yan etki iyi gelmezse değiştirir doktorunuz

Yaptığı sanatı izliyor

Ben bi muadili alfamet kullanıyorum 5 aydan sonra başladım tansiyonum yükseldi gebelik hipertansiyonu var yan etki yaşamadım doktora sormadan devam etmeyin
Doktorumun pek umrunda değil bırak diyo ama bırakınca sancım başlıyor bilmiyorum napıcam okadar çaresizimki , ben tansiyon için değilde sancılar için kullanıyorum bilmiyorum ne olacak

Beğendim ama bunların hiçbirini ilk çocukta yapamadım niyet ettim ikinci çocukta böyle olmaya

Günlerdir kaçtığım temizlik gerçeğiyle artık bugün yüzleşmem şart. Görüşürüz kızlar
Dün okudum burada temizlik konularını gaza geldim. Mutfağa bir daldım 3 saat olacak neredeyse şimdi 3 gün yatarım bunun üzerine gerçi yatamam da yarın okul var

Ben internetten pek güvenmem sanırım çevrenizde evlenenlere hediye edin yada satın geliriyle sokakta ki hayvanlara mama alın
Satmayla uğraşamayacak zamanlardayız. Ayrı ayrı koy, görüş, kargoya ver vs için uygun haftalar değil artık. O yüzden zaten hediye etme niyetindeyim.

İyi polis kötü polis
Benim eşim evin iyi polisi bile değildir. O kadar o yüzden kızım onu daha çok sever bence

Valla aynı ben. Çocuk var diye hayatı değiştirmedim. Hala aynı şekilde yaşıyoruz. Benim ki de sabah mutfakta tabak kırma faaliyeti yapmış biz uyurken AMa kahvaltı hazirliyormus ne deyim. Bir de eliyle toplamış parçaları

Emzirme sütyeni bence şart. En azından ilk zamanlar.
Normal sütyen sonra bebek büyüdükçe kullanılır. Meme zaten o zamana terbiye olmuş oluyor. Süt üretimi ilk zamanlar dengesiz olduğu için şişince sıkabilir emzirirken falan.

Ben kaplı modelden aldım. Evde öncekinden kalan kapsızlar var. Ama onda da meme ucu belli oluyor rahatsız olurum. Kaplı kapsız dönüşümlü kullanırım

Bende ilk defa bugün kullandım benim tansiyonum yüksek çıkıyor maalesef o yüzden yazıldı şuan için bir sorun olmadı ama olmaz da umarım
Evet asıl işlevi oymuş,dengeliyormuş.perinatolog vermişti ben de tedirgindim. sorduğumda bir sıkıntı olmayacağını söylemişti.kullanmazsam daha büyük sıkıntılar olabileceğini düşünüp rahatlatıyorum ben de.

Satmayla uğraşamayacak zamanlardayız. Ayrı ayrı koy, görüş, kargoya ver vs için uygun haftalar değil artık. O yüzden zaten hediye etme niyetindeyim.
Ömer Alp yasasin insta hesabindan iletisime gece bilirsiniz kermes duzenliyorlar oraya bagislayabilirsiniz akrabam olur kendisi sma hastasi bir bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…