- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #52.081
Çok geçmiş olsun kısa süreli kullanımda çok zararı olmaz 22 haftadan beri kullanıyorum ben önce nidicard sonra bu.çopu kişide yan etkisi olmuyor zaten bi baş ağrısı en fazla 4 hafta kullanırsınız o yüzden bişi olmaz korkmayın sancıyıda kesiyor.ben şanssızlık yaşıyorum bütün yan etkilerini yaşıyorum hepsini maalesef 30 olsam diye gün sayıyorumBende ilk defa bugün kullandım benim tansiyonum yüksek çıkıyor maalesef o yüzden yazıldışuan için bir sorun olmadı ama olmaz da umarım
Yani bakalım nolcakVay masallah
Benimki en fazla 3.700 dogar dün hesapladim gunde 30 gram aliyorlar ya ama belli olmaz tabi
Normalde bende dalga geçiyodum bende sevmezdimmmm ama görünceeee inandım söyleyim eşimdede etki ederseTamam bize de şöyle o zamangececi bu bitkisel çayları oldum olası sevmem ve icemem ama belki bu sefer içerim kim bilir
Hm ben erken doğum için yazdılar sandım size tansiyon için yazıldıysa kullanın mutlaka tansiyon çok önemli,bende yüzümde gözümde ödem oldu sol gözüm şişti özellikle bacaklarda ödem falan yapıyor ama yüksek tansiyondada oluyor bu ödemler galiba,alfamed varmış gebelerde kullanılan o daha azmış sanırım yan etki iyi gelmezse değiştirir doktorunuzAma 35+3 bugün ama bebeğin gelişimi 34+2 çıktı maalesefne giyan etkiler yaşıyorsunuz acaba siz
Yaptığı sanatı izliyorHerkes endişeden bahsetmiş ama şunu söyleyeyim. Bu hisler hormonlar normal. Aşırı rahat bir yapim var normalde. Gezeyim tozayim oturayim 2 sezon diziyi izleyeyim. Evlenince devam ettim. Sonra ilk hamilelikte asiri korktum, Bende yaşadım yaşıyorum ama 2 çocuklu bir anne olarak ve biri 6 biri 4.5 size bağlı şekilleniyor bu durum. Zorlukları çok ama ne kadar rahat olursanız cocuk o kadar rahat oluyor. Ek gıdaya kadar biraz zor emen bir bebek olursa ondan sonra kolaylaşıyor. En basitinden tuvalet eğitimlerini bile 3 yas sonrası verdim bilinçli rahat 2 günde halloldu. Arada desteklere asla hayır demedim. Aileme bırakıp eşimle 2 günlük tatilde yaptım onlarlada tatile çıktım yurtici yurtdisi uçak gezme. Her zaman çok uyumlu durup harika vakitmi geçirdik hayır. Ağladılar kustular hasta oldular güldüler aç kaldılar olur olmadık yerde uykuları ya da tuvaletleri geldi vs vs. Ama tek yaptığım onların cocuk olduğunu ve bu dünyaya gelmelerini benim seçtiğim oldu.
Buda 2 gün önceden. Buzdolabında çilek ararken en üst raf komple mutfağa inmiş.toplayıp ciktik evden çünkü onlar çocuk. Gelince hali yıkamaya gitti oldu bitti.
Ben bi muadili alfamet kullanıyorum 5 aydan sonra başladım tansiyonum yükseldi gebelik hipertansiyonu var yan etki yaşamadım doktora sormadan devam etmeyinAdalat kullanan varmı kızlar yüzümde gözümde şişme oldu sizdede oldumu
Doktorumun pek umrunda değil bırak diyo ama bırakınca sancım başlıyor bilmiyorum napıcam okadar çaresizimki , ben tansiyon için değilde sancılar için kullanıyorum bilmiyorum ne olacakBen bi muadili alfamet kullanıyorum 5 aydan sonra başladım tansiyonum yükseldi gebelik hipertansiyonu var yan etki yaşamadım doktora sormadan devam etmeyin
Beğendim ama bunların hiçbirini ilk çocukta yapamadımKızlar gerçekten bu duygular çok normal. Bazen bende diyorum kendime ne güzel rahata ermistin iyi halt ettin diyeAma @ssevilll in de dediği gibi maximum 3 sene de düzene girecektir. Belki de daha önce. Bu kadar stres yapmayın. İlk 3 ay belki zor olacak. En zorlanacagimiz zamanlar. O zaman insan nasıl bir hata yaptım diye düşünebiliyor. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Bebegi hayatınıza adapte edin. Kendinizi hayattan koparmayin. Misal bir yere gitmek istiyorsanız gidin bir şey yapmak istiyorsanız yapın. Bebekle de pek çok şey yapılabiliyor. Bazı kadınlar bebeğim var olmaz deyip pek çok şeyi yapmayarak hayatı kendine zindan ediyor. Öyle yapmayın. İlk bebeğim 2 aylık arkadaşlar diyor ki ya şuraya gidelim diyoruz size ses edemiyoruz. Şunu yapalım diyoruz.... Ben de dedim ses edin biz geliriz x valla 2 aylık bebeğe maça mi gitmedik pikniğe mi mangala mi yemeklere mi... Bebek hasta olacak uykusu bozulacak demedim olmadi da zaten. Yemeğe gideriz vallahi çocuk arabasında mis gibi uyur. Piknikte maçta konserde çocuk uyur. Ama evde uyumuyordu kerata. O sebeple dışarı ve gezmeler daha iyiydi. Aslında 3 yaştan sonra zorlandık her yere gitmekte. Öncesinde arabada uyuyordu. Ayaklaninca çocukla gidilecek ve gidilemeyecek yerler çıkıyor ortaya. O sebeple ilk zamanlar da kendinizi hpsetmeyin. Deneyin yapabildiklerinizi yapın. Evhamlı olmayın. Çocuk yemiyor çocuk uyumuyor diye kendinizi bitirmeyin. Rahat olun. Her şey yoluna giriyor. Benim çocuk küçükken az yiyordu. Eşim evhamlı aç bu çocuk diye ağzına zorla tepmeye çalışıyordu ben engelliyordum. Aç olsa yer acıkınca yer.... Şimdi çocuk ikimizin toplamından fazla yiyor. Durduramiyoruz. Keza bende küçükken yemezmisim ölmedim bu günlere geldim çok şükür. Hem de kilolarımla velhasıl sağlık problemi olmadıkça takılmayın. Rahat olmak her şeyin çözümü.
Dün okudum burada temizlik konularını gaza geldim. Mutfağa bir daldım 3 saat olacak neredeyseGünlerdir kaçtığım temizlik gerçeğiyle artık bugün yüzleşmem şart. Görüşürüz kızlar
Satmayla uğraşamayacak zamanlardayız. Ayrı ayrı koy, görüş, kargoya ver vs için uygun haftalar değil artık. O yüzden zaten hediye etme niyetindeyim.Ben internetten pek güvenmem sanırım çevrenizde evlenenlere hediye edin yada satın geliriyle sokakta ki hayvanlara mama alın
9 olan da beni daha çok yoruyor şu anBen de bir 5.5 bi 3 yaş var şu an5.5 olan beni daha çok yoruyor
İyi polis kötü polisCinsiyetten ziyade cocugun yapısı da önemli.
Çok şükür ben kızım konusunda suan zorluk yaşamıyorum.
Biraz nazi kampı tadındayız ama olack o kadar. Cok yüz verince tepene çıkıyorlar
Denenmiştir
Misal eşim kızımı bir yere götürecek, kızım gelir benden izin alır . Evet o da babası tabii
Ama çocuk izin alıyor napim alışmış. Bari birimizden cekınsın
O zaman inşallah ihtiyaç sahibi bulursunuzSatmayla uğraşamayacak zamanlardayız. Ayrı ayrı koy, görüş, kargoya ver vs için uygun haftalar değil artık. O yüzden zaten hediye etme niyetindeyim.
Bekliyoruz haberleriniYani bakalım nolcak
Normalde bende dalga geçiyodum bende sevmezdimmmm ama görünceeee inandım söyleyim eşimdede etki ederse
Valla aynı ben.Herkes endişeden bahsetmiş ama şunu söyleyeyim. Bu hisler hormonlar normal. Aşırı rahat bir yapim var normalde. Gezeyim tozayim oturayim 2 sezon diziyi izleyeyim. Evlenince devam ettim. Sonra ilk hamilelikte asiri korktum, Bende yaşadım yaşıyorum ama 2 çocuklu bir anne olarak ve biri 6 biri 4.5 size bağlı şekilleniyor bu durum. Zorlukları çok ama ne kadar rahat olursanız cocuk o kadar rahat oluyor. Ek gıdaya kadar biraz zor emen bir bebek olursa ondan sonra kolaylaşıyor. En basitinden tuvalet eğitimlerini bile 3 yas sonrası verdim bilinçli rahat 2 günde halloldu. Arada desteklere asla hayır demedim. Aileme bırakıp eşimle 2 günlük tatilde yaptım onlarlada tatile çıktım yurtici yurtdisi uçak gezme. Her zaman çok uyumlu durup harika vakitmi geçirdik hayır. Ağladılar kustular hasta oldular güldüler aç kaldılar olur olmadık yerde uykuları ya da tuvaletleri geldi vs vs. Ama tek yaptığım onların cocuk olduğunu ve bu dünyaya gelmelerini benim seçtiğim oldu.
Buda 2 gün önceden. Buzdolabında çilek ararken en üst raf komple mutfağa inmiş.toplayıp ciktik evden çünkü onlar çocuk. Gelince hali yıkamaya gitti oldu bitti.
İyi polis kötü polis
Benim eşim evin iyi polisi bile değildir. O kadaro yüzden kızım onu daha çok sever bence
Yok kuzum ben direk bu sutyen den giymeyi düşünüyorum hastane için ama galiba kopca olan bi model alayım. Emzirme sütyen ve atleti almayı düşünmüyorum evde olduğum için hep belki hastane için sadece 1 tane emzirme sütyeni alırımhastanede kopcasiz sutyen zor olabilir
Evet asıl işlevi oymuş,dengeliyormuş.perinatolog vermişti ben de tedirgindim. sorduğumda bir sıkıntı olmayacağını söylemişti.kullanmazsam daha büyük sıkıntılar olabileceğini düşünüp rahatlatıyorum ben de.Bende ilk defa bugün kullandım benim tansiyonum yüksek çıkıyor maalesef o yüzden yazıldışuan için bir sorun olmadı ama olmaz da umarım
Ömer Alp yasasin insta hesabindan iletisime gece bilirsiniz kermes duzenliyorlar oraya bagislayabilirsiniz akrabam olur kendisi sma hastasi bir bebekSatmayla uğraşamayacak zamanlardayız. Ayrı ayrı koy, görüş, kargoya ver vs için uygun haftalar değil artık. O yüzden zaten hediye etme niyetindeyim.
Kırma umutlarımı9 olan da beni daha çok yoruyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?