Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktor bana zorla aldırıp ilk yürüyüşte taktırdı cırtlı olanlardan gerçekten çok faydası oluyor sanki biri destekliyor dik durmak için yürüyecek olduğunda tak dedi
Ay sıcakta zor olmıyor mu

Hiçbir seyi sahiplenmesinler. Destek olmak isteyen zaten oluyor. Doğumuma kv istemeyip arkadaşımı istememin nedeni bu. Amaç üzüm yemek değilde bağcıyı dövmek bence. Zaten büyüklerle ilgilensin çok istiyorsa torun.

BBe
Benimkiler de o kadar ilgisiz ki sanki çocuk başka birinden ben severim gerçi ilgisizliği fazla ilgi adı altinda müdahale etmeye kalkarlar çünkü

Gözün aydın olsun canım

Cuciko Ahh canım ya ağzını öpeyim ne güzel konuşmuşsun ah keşke bende öyle söylebilsem ama nerde bende o göt kız eşim doğumdan bir kaç gün sonra gelin demiş benim haberim yok oturup ağlıyorlarmış ben babaanneyim doğar doğmaz görmem lazım filan diye ben dedim bunlat doğuma bile girerler bu heyecanla

Bende sezeryan olucam yaaa bakamıcam diye o konuda biraz endişeleniyorum, hatta okudun mu bilmiyorum haziran annelerinide , birimin annesi artık evine gitmiş, çocuk durmamış hep ağlamış, sanırım ananenin kokusuna alışmış bebk, oda sıkıntı Merak etmeeee çocuğu hep yanımızada tutalım ben de öyle yapıcamm bana alışsın diye
Bak canım e bebekte çok güzel alt üst takımlar var yenidoğan, illa set olarak düşünme, al 2 3 tane uygun fiyatlı bulunsun
Evet lcw indirm var hatta çok güzel şeyler var
Aaaaa sultan süleymana velihat doğurdun galiba sen cariyesin onların torunu o gibi olmuş şak gibi bırak ödesin torunusuysa ilerde inşalllah parasıyla çocuğu kendine doğru çekmez

Ayy
Ayyyyy evet eskiden öyle bişi vardı onu zzaten asla yapmammmm mevlüt okutcamda ben 6ayllıkdan yada 1 yaşında büyüyünce zaten çocuk kendi durmaz, ki bende vermem yani çocuk odasında olur, mevlüd içerde banada çok saçma geliyo yaaa o herkes bi kere elinde saallıyo fln

Gözün aydın canım

Sende trakya tarafında mısın? Burada yapıyorlar öyle ama ben yaptırtmadım Bunda mevlüt bile okutmıcam 3 çocukla mümkünse ilk zamanlar eve bile gelmesin kimse hatta teli kapalı tutmayı düşünüyorum o derece

Sakin olsalar biraz kendi halimize bıraksalar atlamasalar herşeye biz zaten veririz çocuğu kucaklarına hemen bende normalde hiç kıskanç değilim çocuğumun babaannesi dedesiyle bağlarının kuvvetli olmasını isterim elbette ama onlar durmuyor ki. Ben bir de ilk hamileliğimde onların yanındaydım sorunlu bir gebelikti tedavi görüyorduk ben moral olsun diye kendi kendime güzel düşünüp bebeğimin 40ı çıkınca evimize döneriz iyileşir inşallah filan diyordum. Kv siz gidin bebeği burada bırakın dedi o an öyle içim cız etti sızladı ki… Sonra erken doğum oldu ciğerleri gelişmemiş bebeğimin kaybettik.. Kv’min dediği gibi oldu bebeğimi orada bırakıp kucağım boş döndüm evime. O yüzden istemiyorum bebeğim için tek kelime etmesinler ağızlarından çıkanı bilmiyorlar verdikleri kötü enerjinin farkında değiller. Allah’ın zoruna gider diyorum hep bu kadar sevmelerini istemiyorum

Hadi yaaa çocuğun toplasan 5 takımı yokki yeni doğan olarak elimdeki 3 takımıda koydum, ahhh bebem çıplak kalıcak ben en iyisi 2 takım daha alıyım
Bende de 4 takım vardı hepi topu hepsini koydum çantaya her hastane farklı ama kimisi iyice temizliyor bebeği

Yapar yemin ederim KB yapar ben neyi istemiyorsam neyi yasaklıyorsam çocuğa onu yapar onda o potansiyeli görüyorum yani

ilk zamanlar için bu duygular çok normal.
sonra bırakmak istiyorsun, bırakmayınca bunalıyorsun, bırakınca suçluluk duyuyorsun.

bir yerden sonra sinemaya,tiyatroya, standup'a gitmek istiyorsun, kafede oturmak, baş başa yemek yemek, yetişkinlerle takılmak istiyorsun ve bırakıyorsun..

ve en sonra da kızın karşına geçip beni babanneme/ananeme bırakın ama siz gelmeyin ya da çok sonra gelin diyo çünkü sen yokken babanneyle yaramazlıklar yapılıyo ama sen orda olunca izin vermiyorsun

çocuk babanne/ananedeyken kudura kudura oynuyo, bi de sen akşama almaya gidince kıymete biniyorsun, sanki tüm gün zahmeti nenesi çekmemiş gibi annemm de annemm diye üzerine atlıyo. ama tüm gün sen bakınca kesin bağırıp çağırıyorsun bi de kıymetin bilinmiyo

bilmiyorum benim tecrübelerim böyle çok da şey etmeyin yani, çocuk dediğin büyüyo

Ayyy sinir olurum onaaaa ben
Geçen kv dedi doğunca iyi bakılması gerekiyo fln gibi bişi dedi, bende hamilwyken şuan kilosu çok, doğuncada bakarım dedim
keşke hiç istifini bozmadan ''biz doğunca iyi bakmamayı düşünüyorduk ama sen de haklısın. Bir düşünelim biz bunu'' deseydin

Birebir böyle bizim de

keşke hiç istifini bozmadan ''biz doğunca iyi bakmamayı düşünüyorduk ama sen de haklısın. Bir düşünelim biz bunu'' deseydin
Kız benim kendi babam ilk çocukta telefonda Bile çocuğa zarar vermeyin diyordu

Babam vefat etti Allah rahmet eylesin, bu uyarılarını bile özlüyorum

Çok haklısın. Ben de doğuma ilk annem gelsin, siz sonra gelirsiniz dedim. Annem daha anlayışlı. Karışmaz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…