- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.401
Valla varsa düzen oturtabilen işin sırrını paylaşsın ama bebeleri kendi haline bırakırsak düzene girmeyecek bu iş ya da yanlış alışkanlıklar edinecek mesela benimki gece 2 ye kadar uyumayıp 2 gibi uyumayı düzene bindirdi çok sıkıntılı bu benim açımdanNasıl oturtacaksın ?normalde bu saatte 1 saat uyumazdi.2.5 saat uyuyasi tuttu .Bu sefer de gece uyumuyor
Peki kakanız nasıl böyle emince son süte nasıl ulaşacaklar ki?Benımkının 2-3 katı emıyor yani
Bazen 4 dk
Bazen 5
7
8
En fazla 10
En kötü çingene beşiği kurun rahat edersınız
Kaka yapmasıyla ellemiyorum. Ama kaka yaparsa mecbur değişecek o şekilde durursa kesin pişik olur. Yazık öyle birakamam
Ben sıkıyorum dediğin gibj sarkmiyorAslında esnek olması daha ıyı degıl mı? Zaten ben ellerımle tutarım.bıraz daha sıkı sararım dengeler
750 tl miş tanesi,eczaneden ayirttik bizKızlar rota aşısının ücretini bilen var mı ?
Bende parasını verdim eczane de bıraktım.750 tl miş tanesi,eczaneden ayirttik biz
Ama her zaman oluyor mu arada oluyor bizde de ama biraz gevşek bağlandığında ya da önceden çok işeyip doldurmussa o zaman oluyor.Baby turco pismanlıktır5dk icinde oldu bunlar
Bebek hep dusecekmis gibi oluyor, kızım şu an 6 kilo bundan sonra hiç kullanılmazAslında esnek olması daha ıyı degıl mı? Zaten ben ellerımle tutarım.bıraz daha sıkı sararım dengeler
Bezini yeni değiştirmiştim,emzirme pozisyonundayken oldu. Hadi iyice yapsın diye 5 dk bekledim. Sleepy naturalla dönüşümlü kullanıyorum, baby turco çoğu kez sızdırma yapıyorAma her zaman oluyor mu arada oluyor bizde de ama biraz gevşek bağlandığında ya da önceden çok işeyip doldurmussa o zaman oluyor.
Sarı renkPeki kakanız nasıl böyle emince son süte nasıl ulaşacaklar ki?
Ben sleepy natural ve bio natural kullanıyorum. Onlarda da bazen oluyor. Yani şimdiye kadar 2 kere oldu. Bu arada bizim kizda demin yapmış farketmemisim. Bir yerin3 çıkmamış. Dün deneme amaçlı baby me bez almıştım. Şu an ilk izlenim olarak beğendim. Buyuklugunu emiciligini. Pişik de yapmadı. 2 de rosman dan bez aldım 2li deneme paketi satıyorlar ne güzel valla. Keşke herkes satsa öyle. Onu da beğendim.Bezini yeni değiştirmiştim,emzirme pozisyonundayken oldu. Hadi iyice yapsın diye 5 dk bekledim. Sleepy naturalla dönüşümlü kullanıyorum, baby turco çoğu kez sızdırma yapıyor
Böyle uyuturken çok dikkat et ama .Bir anlık yüzünü çevirse burnu kapanabilir.hatta karın üstü egzersizi yaptırırken bile yanında değilseniz yaptırmayın deniyorBugun yüz üstü yatırdım 7de 11 e kadar uyudu öyle, çok seviyo bu kız yüz üstü.
Sırt üstü yattığında bukadar uzun uyumuyo en fazla 2 saatte bi kalkıyo
Ben pusette sallıyorum napiyim .dediğin gibi kendi haline bıraksan yok uyumazlar.o kendi halinde uyuma anca 5 6 aylarda olurValla varsa düzen oturtabilen işin sırrını paylaşsın ama bebeleri kendi haline bırakırsak düzene girmeyecek bu iş ya da yanlış alışkanlıklar edinecek mesela benimki gece 2 ye kadar uyumayıp 2 gibi uyumayı düzene bindirdi çok sıkıntılı bu benim açımdan
Bu bebeklere biberon versen de 5 dakikada bitirir artıkPeki kakanız nasıl böyle emince son süte nasıl ulaşacaklar ki?
O zaman gündüz bayağı uyuyor senin kız. Sabah 6 dan akşam 6 ya kadar .Benimkinin de var öyle bir saati .demin uyandirmasam uyurdu. AmA kilosu az emsin biraz .hoş o da kakaya gidiyor yaCanım benim kız öğlen 6 ya kadar uyuyor çoğunlukla kalkıyor 1 saat sürüyor 8 de tekrar uyuyor 21.30 gibi kalkıyor. Ben ellemiyorum kendi uyuyup uyanıyor. 22.30 da cildiris başlıyor emmiyor da bunun üzerine banyo yaptırıyoruz giyinme filan derken 23 u geçiyor yatağa emmeye yatıyoruz. Bazen bu saate 00 a sarkıyor. Kimi zaman 1 e doğru uyuyor. Ece 3.30 da biberon veriyordum uyandirmadan. 1 haftadır biraktim. Çünkü biberon verince 4.30 da uyaniyordu. Simdilerde 5.30 ya da 6 gibi uyanır oldu bugün biraz geç uyandı. Kakayi sabah uyanıp emdikten sonra yapıyor.
Benimkide hergün yapmıyoki 2 gğnde bi geneldeBugün kaka yapmadı hayırdır inşallah
Baya uyuyor evet sabahlari yaklasik 2 saat uyanık kalıyor. Mesela bugün 6 yi geçerek uyandı. 8 de uyudu 9 da geri uyandi. 11 e kadar durdu geri uyudu bugün biraz fazla uyanık kaldı 2 de uyudu sonra. Şimdi ellemezsem 5.30-6 ya kadar uyur. Ama uyuyunca da iyi kilo alır dedi hemşire. Aşıya götürdüm ya uyuyordu. Aşıyı oldu 30 sn ağladı sonra uykuya devam. Dedim hemşireye bu uykucu. O zaman iyi kg alır dedi. Geçen ay 1100 almıştı.O zaman gündüz bayağı uyuyor senin kız. Sabah 6 dan akşam 6 ya kadar .Benimkinin de var öyle bir saati .demin uyandirmasam uyurdu. AmA kilosu az emsin biraz .hoş o da kakaya gidiyor ya
Sorun yok demekki hızlı emiyorSarı renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?