Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Nasıl oturtacaksın ?normalde bu saatte 1 saat uyumazdi.2.5 saat uyuyasi tuttu .Bu sefer de gece uyumuyor
Valla varsa düzen oturtabilen işin sırrını paylaşsın ama bebeleri kendi haline bırakırsak düzene girmeyecek bu iş ya da yanlış alışkanlıklar edinecek mesela benimki gece 2 ye kadar uyumayıp 2 gibi uyumayı düzene bindirdi çok sıkıntılı bu benim açımdan

Ama her zaman oluyor mu arada oluyor bizde de ama biraz gevşek bağlandığında ya da önceden çok işeyip doldurmussa o zaman oluyor.
Bezini yeni değiştirmiştim,emzirme pozisyonundayken oldu. Hadi iyice yapsın diye 5 dk bekledim. Sleepy naturalla dönüşümlü kullanıyorum, baby turco çoğu kez sızdırma yapıyor

Bezini yeni değiştirmiştim,emzirme pozisyonundayken oldu. Hadi iyice yapsın diye 5 dk bekledim. Sleepy naturalla dönüşümlü kullanıyorum, baby turco çoğu kez sızdırma yapıyor
Ben sleepy natural ve bio natural kullanıyorum. Onlarda da bazen oluyor. Yani şimdiye kadar 2 kere oldu. Bu arada bizim kizda demin yapmış farketmemisim. Bir yerin3 çıkmamış. Dün deneme amaçlı baby me bez almıştım. Şu an ilk izlenim olarak beğendim. Buyuklugunu emiciligini. Pişik de yapmadı. 2 de rosman dan bez aldım 2li deneme paketi satıyorlar ne güzel valla. Keşke herkes satsa öyle. Onu da beğendim.

Bugun yüz üstü yatırdım 7de 11 e kadar uyudu öyle, çok seviyo bu kız yüz üstü.
Sırt üstü yattığında bukadar uzun uyumuyo en fazla 2 saatte bi kalkıyo
Böyle uyuturken çok dikkat et ama .Bir anlık yüzünü çevirse burnu kapanabilir.hatta karın üstü egzersizi yaptırırken bile yanında değilseniz yaptırmayın deniyor

Ben pusette sallıyorum napiyim .dediğin gibi kendi haline bıraksan yok uyumazlar.o kendi halinde uyuma anca 5 6 aylarda olur

O zaman gündüz bayağı uyuyor senin kız. Sabah 6 dan akşam 6 ya kadar .Benimkinin de var öyle bir saati .demin uyandirmasam uyurdu. AmA kilosu az emsin biraz .hoş o da kakaya gidiyor ya

O zaman gündüz bayağı uyuyor senin kız. Sabah 6 dan akşam 6 ya kadar .Benimkinin de var öyle bir saati .demin uyandirmasam uyurdu. AmA kilosu az emsin biraz .hoş o da kakaya gidiyor ya
Baya uyuyor evet sabahlari yaklasik 2 saat uyanık kalıyor. Mesela bugün 6 yi geçerek uyandı. 8 de uyudu 9 da geri uyandi. 11 e kadar durdu geri uyudu bugün biraz fazla uyanık kaldı 2 de uyudu sonra. Şimdi ellemezsem 5.30-6 ya kadar uyur. Ama uyuyunca da iyi kilo alır dedi hemşire. Aşıya götürdüm ya uyuyordu. Aşıyı oldu 30 sn ağladı sonra uykuya devam. Dedim hemşireye bu uykucu. O zaman iyi kg alır dedi. Geçen ay 1100 almıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…