- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.381
Sanki hep varmış gibiKızlar, size de sankı yüzyıllardır bu bebekle yasıyormuşsunuz hissi var mı ?
Zaman gecmıyor yahu
Bu desenleri çok sevdimHavalar soğudu ve eller üşümeye başladı. Şimdiden gerildim ben. Uyku tulumu marka önerisi var mı? C&A dışında şuan bulabileceğimiz markalardan tabii. Bir de 1 tog yeterli olur mu içine body ve tulum ile? Yoksa 1,5 mu alsak?
Geçen sene bi evden ağlayan bebek sesi geliyodu asla susmuyodu demiştim eşime bizimde olursa böyle ağlarsa naparız dedimNedensız aglasa bile korkma cunku bazı bebekler aglamayı cok severmıs
Kendı kendıne bakındıgı zaman ben de alıyorum
O zaman almayayim hic ,kizdada kullanmadimİçi elyaf olmayanlar sıcak tutmuyor .
Nasıl bir düzen oturtcaz ya okuduğum kitapta da sürekli rutinlerden bahsediyor ama kitaba göre çocuk büyümüyorYok işte düzen yazdım ya .Ben her seferinde yatiriyorum her seferinde uyumuyor .yatır kundak yap kaldır. Uyumaz tekrar yap .sonra geri acıkıyor. Uykusu da gelmiş oluyor o yuzden emmiyor .emmeyince yarım saat uyuyup kalkıyor .önceki seanstan uykusunu alamadigindan sinirli oluyor. 1 kere 3 saatte bir uyuttuysam bir daha olmuyor .Her seferinde full karnını doyursa uyur .5 dakikalık emme ne tutacak ?
Bir de hızlı da sallamıyorum Her seferinde titreterek salla .
Gece de 5 oldu mu kalkıyor. Gündüz 6 da yatıyor çünkü gündüz uykusunu tam alamıyor.
Bir bebegi 6 dan 8 e kadar oyalayacakmissin.uyutmayacakmışin.
Rutin falan yok ben yapmaya çalıştıkça o bozuyor. Ya kakasi geliyor. Ya az emiyor .Ya gereksiz çok uyumak istiyor
2 kez nasıl emiyor kız 12 de bir 3 de bir gibi miHayır
mesela gece 12 den sabah 6 ya kadar
2 kez emiyor
Kendı uyanıyor. Ben uyandırmıyorum artık
12 den once emmıs oluyor zaten2 kez nasıl emiyor kız 12 de bir 3 de bir gibi mi
Tamam canım bizim de hemen hemen aynı12 den once emmıs oluyor zaten
3 -6
Ya da 3 -5
Gibi
Suan 754 TL zam gelebilirmis 1.200 civarıKızlar rota aşısının ücretini bilen var mı ?
Bizde çok seviyoruz yüzüstü uyumayı ve sırt üstü uyuduğundan daha uzun uyuyoBugun yüz üstü yatırdım 7de 11 e kadar uyudu öyle, çok seviyo bu kız yüz üstü.
Sırt üstü yattığında bukadar uzun uyumuyo en fazla 2 saatte bi kalkıyo
Biz geçen hafta ikisine 1500 verdikKızlar rota aşısının ücretini bilen var mı ?
Dinlenerek emmesi normal değil miSurrender bugün uyutmak için her taktiği denicem ilk kez kundak yaptım senin taktikle hadi bakalım şu an uyuyor ama bizim sorunlar öğleden sonra başlıyor
Yine emmede sorun var 10 15 dk çekip çekip bırakarak emdi
Nasıl oturtacaksın ?normalde bu saatte 1 saat uyumazdi.2.5 saat uyuyasi tuttu .Bu sefer de gece uyumuyorNasıl bir düzen oturtcaz ya okuduğum kitapta da sürekli rutinlerden bahsediyor ama kitaba göre çocuk büyümüyor
Nurse harvey öyle çok ikinma yapmıyor. Miktarını kaçırsan bile önemli değilBende sab simplex kullanıyordum birakmistim o daha kotu yapıyordu
Şimdide çok ikiniyor ne yapacağımı şaşırdım
Benımkının 2-3 katı emıyor yaniSurrender bugün uyutmak için her taktiği denicem ilk kez kundak yaptım senin taktikle hadi bakalım şu an uyuyor ama bizim sorunlar öğleden sonra başlıyor
Yine emmede sorun var 10 15 dk çekip çekip bırakarak emdi
Bebek agir geliyor,esnek kumaş oldugundan sarkıyor.kullanisli olmuyor ben hic kullanamadimSling denılen zıkkımdan ben de alayım
Okul yuruyus mesafesınde ve bebek arabasıyla pratık olmuyor .
İşe yaramazsa kumaş zıyan olmaz
Bişiler dıktrıırım
Dinlenerek değil canım Bi fırt çekip bırakıyor çekip çekip bırakıyor bu normal değilDinlenerek emmesi normal değil mi
Aslında esnek olması daha ıyı degıl mı? Zaten ben ellerımle tutarım.bıraz daha sıkı sararım dengelerBebek agir geliyor,esnek kumaş oldugundan sarkıyor.kullanisli olmuyor ben hic kullanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?