- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.421
Bizimki hep yapardı şaşırdım az mı besledim neBenimkide hergün yapmıyoki 2 gğnde bi genelde
Dün kanepede 18.00 da uyuyup sabah saat 9.30 da uyandımBugün buralar pek sessiz ,bebeler mis gibi uyuyor siz de yanlarında mi uyuyorsunuzdur inşallah
Kendi haline bırakmak bazılarına uymuyor net. Bende dün burdaki önerileri okuyup kendi haline biraktim . 7 buçukta uyandı 12 ye kadar bekledim uyku belirtisi olmadı . Sonra uyutmaya çalıştım şu saat oldu uyumadı daha . Bir uykuyu kaçırdık mi olmuyor toparlanmiyor . Şöyle bir yazıya denk gelince biraz motivasyonum arttı ama . Görselini paylasiyorumValla varsa düzen oturtabilen işin sırrını paylaşsın ama bebeleri kendi haline bırakırsak düzene girmeyecek bu iş ya da yanlış alışkanlıklar edinecek mesela benimki gece 2 ye kadar uyumayıp 2 gibi uyumayı düzene bindirdi çok sıkıntılı bu benim açımdan
Benimkide 6 kiloya yaklaştı çok aktif kullanıyorum , biraz sıkı baglarsiniz aşağıya sarkmaz. 10 kiloya kadarda rahat kullanılır diye düşünüyorum , gerçi bira büyüdüğünde kanguruya geçiş yaparızBebek hep dusecekmis gibi oluyor, kızım şu an 6 kilo bundan sonra hiç kullanılmaz
Ya evet dün gece uyurken çok gazı vardı ikiniyordu karın üstü yatrayim dedim . Başında bekledim , 30 dakika sonra bı baktım kafayı gömdü . Eşim bekle düzeltme kendi duzeltmeye çalışsın dedi. 10 sn falan bekledik beceremedi düzeltmeyiBöyle uyuturken çok dikkat et ama .Bir anlık yüzünü çevirse burnu kapanabilir.hatta karın üstü egzersizi yaptırırken bile yanında değilseniz yaptırmayın deniyor
Bugün elini tutuyordu oynarken bı baktım uyuyakalmışBizimki uzun uzun emmiyo artık o yüzden memede uyumıyor
Uyandı emdi altı değişti. Biraz oyun sohbet gülüşmeler.. Sonra zaten kendisi uyku belirtisi gösteriyor mizmizlaniyor. Ve oynarken yoruluyor. Yavaş yavaş kendi kendine uyumaya başlıyor. İlk bas omuzda sonra göğüs kafesinde sonra elinizi tutarak. Bı anda pat diye olmaz zaten. Benimki sallayınca canlanıyor. Mayışınca beşiğe koyunca uyuyo ninni ile.Ben pusette sallıyorum napiyim .dediğin gibi kendi haline bıraksan yok uyumazlar.o kendi halinde uyuma anca 5 6 aylarda olur
Zaten mık dese duyuyorum hep yanındayım yatırdığımda bazen yüzünü koyuyo hemen yan ceviriyorumBöyle uyuturken çok dikkat et ama .Bir anlık yüzünü çevirse burnu kapanabilir.hatta karın üstü egzersizi yaptırırken bile yanında değilseniz yaptırmayın deniyor
Ee tabi yiyor hareket etmiyor .yedikleri hep yanına kalıyorBaya uyuyor evet sabahlari yaklasik 2 saat uyanık kalıyor. Mesela bugün 6 yi geçerek uyandı. 8 de uyudu 9 da geri uyandi. 11 e kadar durdu geri uyudu bugün biraz fazla uyanık kaldı 2 de uyudu sonra. Şimdi ellemezsem 5.30-6 ya kadar uyur. Ama uyuyunca da iyi kilo alır dedi hemşire. Aşıya götürdüm ya uyuyordu. Aşıyı oldu 30 sn ağladı sonra uykuya devam. Dedim hemşireye bu uykucu. O zaman iyi kg alır dedi. Geçen ay 1100 almıştı.
Ben çok yavaş sallıyorum böyle titretmek gibi yoksa uyanıyorUyandı emdi altı değişti. Biraz oyun sohbet gülüşmeler.. Sonra zaten kendisi uyku belirtisi gösteriyor mizmizlaniyor. Ve oynarken yoruluyor. Yavaş yavaş kendi kendine uyumaya başlıyor. İlk bas omuzda sonra göğüs kafesinde sonra elinizi tutarak. Bı anda pat diye olmaz zaten. Benimki sallayınca canlanıyor. Mayışınca beşiğe koyunca uyuyo ninni ile.
Seninkinin ne renk canım? Benimkide süre olarak kısa emiyor sarı renk vs ama bu aralar yine huzursuz memede çekip bırakıyor, ucunu sündürüyor falan. Gazdan mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabiSorun yok demekki hızlı emiyor
Peki gündüz uyuduğu o vakitlerde besliyor musunBaya uyuyor evet sabahlari yaklasik 2 saat uyanık kalıyor. Mesela bugün 6 yi geçerek uyandı. 8 de uyudu 9 da geri uyandi. 11 e kadar durdu geri uyudu bugün biraz fazla uyanık kaldı 2 de uyudu sonra. Şimdi ellemezsem 5.30-6 ya kadar uyur. Ama uyuyunca da iyi kilo alır dedi hemşire. Aşıya götürdüm ya uyuyordu. Aşıyı oldu 30 sn ağladı sonra uykuya devam. Dedim hemşireye bu uykucu. O zaman iyi kg alır dedi. Geçen ay 1100 almıştı.
Ulen sen de her şeyı yiyeceklere baglamaTaze antep fistigi yaktin çirami ,dün 1 kase yedim oglan bugun canavar oldu ne uyku ne huzur var gaz sancisi mahvetti yine
Daha dün okuduğum kitabın bebeklerde gaz kısmında , "annenin yedikleriyle bebeğin gazının ilişkisi tespit edilememiştir yazıyordu" ben 10 günü geçti diyet yapıyorum . Gaz yapacak bir şey de yemiyorum nitekim kendim de rahatım ama bebe fena . Yani biraz tesadufidirUlen sen de her şeyı yiyeceklere baglama
Zaten canım bugun hayır denılen seye yarın evet dıyor bilimDaha dün okuduğum kitabın bebeklerde gaz kısmında , "annenin yedikleriyle bebeğin gazının ilişkisi tespit edilememiştir yazıyordu" ben 10 günü geçti diyet yapıyorum . Gaz yapacak bir şey de yemiyorum nitekim kendim de rahatım ama bebe fena . Yani biraz tesadufidir
Kiz dun iyi rahatti ,ilk ve farkli olarak onu yedim bugun kudurdu benim sütüm gercekten etkiliyor artik ona karar verdimUlen sen de her şeyı yiyeceklere baglama
Hayır arada uyanıp kendi isterse sadece. Ben uyandirmiyorum. Zaten sabahları 2 saat uyuyup emiyor. Öğleden sonra 4-5 saat en fazla uyuduğu uyandirmiyorum kendi uyanana kadar. Uyanınca da deli gibi aç oluyor memeye saldırıyor hemen. Mesela 3 gibi uyumuştu şu an hala uyuyor.Peki gündüz uyuduğu o vakitlerde besliyor musun
Nıye gunduz o kadar aralıksız uyuyorHayır arada uyanıp kendi isterse sadece. Ben uyandirmiyorum. Zaten sabahları 2 saat uyuyup emiyor. Öğleden sonra 4-5 saat en fazla uyuduğu uyandirmiyorum kendi uyanana kadar. Uyanınca da deli gibi aç oluyor memeye saldırıyor hemen. Mesela 3 gibi uyumuştu şu an hala uyuyor.
Canım gece de uyuyor aralıksız dün 1.30 da uyudu sabah 6.50 de uyandiNıye gunduz o kadar aralıksız uyuyor
Gece gunduz karısmıs gıbı ?
Gece de uyuyorsa uyumaya devam etsınCanım gece de uyuyor aralıksız dün 1.30 da uyudu sabah 6.50 de uyandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?