- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.541
Düz yatar vazitte sürekli bi ağzına geleni yutma ,Geçmiş olsun canım reflü olduğunu nasıl anladınız
Ahh ben neler kullanmamıştım ..Kizlar ben galiba vajinal mantar oldum
2 haftadir kaşıntı var travazol sürüyorum geciyor geri basliyorve kötü koku hakim doktor yolu gozukucek bana yine
Ben dönmüştüm ama gün geçmiyor ki kilom aktif olarak yukarılara tırmanıyorKızlar hiç konuştunuz mu bilmiyorumdoğum kilolarınız nasıl? Hamile kalmadan önceki kilonuzla aynı mı?..
Bizde pazartesi 4 ay aşısını olduk iki ay aşısını yogunbakimda olmuştu ates yaptı mı bilmiyorum ama 4 ay asisi ateş yaptı aşırı huzurduzdu ilk gün ozellikle koltukaltindan olcuyodum doktor makattan ölç dedi 38.5 olunca calpol verdim dün 37 kusurlardan inmedi hafif huzursuzdu yine bugün toparlar inşallahBizde bugun olduk iki ay aşimizi iki tane vurdular.şuan ateşimiz var.38.7 fitil koydum.Dr bir kac gun surer dedi ateş
Aynı durum bende de var kötü koku çok rahatsız ediyor doktora gittim mantar enfeksiyon biseyler dedi kan ver dedi vermedim saglikocagindan fitil antibiyotik yazdırdım 2 gündür kullanıyorum iyi geldiKizlar ben galiba vajinal mantar oldum
2 haftadir kaşıntı var travazol sürüyorum geciyor geri basliyorve kötü koku hakim doktor yolu gozukucek bana yine
Kapşonlu tulumda her türlu hava girer diye düşünüp ben oğlumda ayrıca şapka kullanmıştım.Kızlar kışın bu kapusonlu tulumlar nasıl oluyor kullanışlı mi ?kışın kafaları üşüyor mu
Tartının pili bittiKızlar hiç konuştunuz mu bilmiyorumdoğum kilolarınız nasıl? Hamile kalmadan önceki kilonuzla aynı mı?..
O kadar büyük şapkalar var mı? Hani yenidogan da oluyor da ama bunlarda da boynu falan usumezKapşonlu tulumda her türlu hava girer diye düşünüp ben oğlumda ayrıca şapka kullanmıştım.
Canım ben adanadayım hava serinleyene kadar benim bebe 4 aylık olurBizimki de kundak yaptırmıyordu ben bugün yapabildim canım ara ara dene sen çok sıcaktan da yaptırmıyor olabilir bizim ev serinledi
Ben döndüm eski kiloma ama karnım var biraz anlamadım o niye öyleKızlar hiç konuştunuz mu bilmiyorumdoğum kilolarınız nasıl? Hamile kalmadan önceki kilonuzla aynı mı?..
Senin tartinin sene başında da pili bitmemiş miydi ne çok pil harciyorTartının pili bitti
En son 6 kilom kalmıstı
Büyük müO kadar büyük şapkalar var mı? Hani yenidogan da oluyor da ama bunlarda da boynu falan usumez
Şapkayı giydirip üstüne montun şapkasını da geciriyordumO kadar büyük şapkalar var mı? Hani yenidogan da oluyor da ama bunlarda da boynu falan usumez
Açık hep ondan mı yani ? Zaten acık kalmıyor mu nornalde ?Senin tartinin sene başında da pili bitmemiş miydi ne çok pil harciyor
Bence senın nazarındır oHangimiz nazar degdirdiyse çıksın ortaya.Benim kız dün gece 3.30 uyandı 1 saat emiyor gibi yapıp bidirdadi. Sonra 6.30 tekrar kalktı uykuyu da açmış 8 e kadar bıcır bıcır oyun konuşma kaka 9 da geri uyudu bende bayılmışım. Ben şimdi uyandım yamuk uyumuşum birde her yerim ağrıyor. Üstelik yine regl oldum 15 gün sonra haftaya doktora gitmem şart oldu ihmal ettim.
Valla benimki de kendi cikarir gibi artk. Arada geliyor ama aksamlari. O yonden ben de umutluyumGaz hafıfledi sankı.ya da gıttı
Üstune yağdır diyorsunPış pışş falan de o anda
Salla
Gogsunü pış pışla
Dene ıste
Kizlar ben galiba vajinal mantar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?