Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Geçmiş olsun canım reflü olduğunu nasıl anladınız
Düz yatar vazitte sürekli bi ağzına geleni yutma ,
Başını geri itme ve sürekli kusması var.
Hatta geçen gün bacaklarında nadir de olsa isiliğe benzer dökülme vardı , duş aldıktan sonra geçti ama sanırım bu da bi önbelirtiymiş .
Reflü zaten nedenlerden biri, çünkü mide asidiyle beraber hazımsızlık sonucu oluyor .

Kızlar kışın bu kapusonlu tulumlar nasıl oluyor kullanışlı mi ?kışın kafaları üşüyor mu

Kizlar ben galiba vajinal mantar oldum

2 haftadir kaşıntı var travazol sürüyorum geciyor geri basliyor ve kötü koku hakim doktor yolu gozukucek bana yine
Ahh ben neler kullanmamıştım ..
Antibiyotik kullanmadan geçmiyor fakat bana bu krem çok işe yaramıştı . Eczane eşime tavsiye etmiş sağolsun kaşıntım 2 saate geçmişti

Bizde bugun olduk iki ay aşimizi iki tane vurdular.şuan ateşimiz var.38.7 fitil koydum.Dr bir kac gun surer dedi ateş
Bizde pazartesi 4 ay aşısını olduk iki ay aşısını yogunbakimda olmuştu ates yaptı mı bilmiyorum ama 4 ay asisi ateş yaptı aşırı huzurduzdu ilk gün ozellikle koltukaltindan olcuyodum doktor makattan ölç dedi 38.5 olunca calpol verdim dün 37 kusurlardan inmedi hafif huzursuzdu yine bugün toparlar inşallah

Kizlar ben galiba vajinal mantar oldum

2 haftadir kaşıntı var travazol sürüyorum geciyor geri basliyor ve kötü koku hakim doktor yolu gozukucek bana yine
Aynı durum bende de var kötü koku çok rahatsız ediyor doktora gittim mantar enfeksiyon biseyler dedi kan ver dedi vermedim saglikocagindan fitil antibiyotik yazdırdım 2 gündür kullanıyorum iyi geldi

Hangimiz nazar degdirdiyse çıksın ortaya. Benim kız dün gece 3.30 uyandı 1 saat emiyor gibi yapıp bidirdadi. Sonra 6.30 tekrar kalktı uykuyu da açmış 8 e kadar bıcır bıcır oyun konuşma kaka 9 da geri uyudu bende bayılmışım. Ben şimdi uyandım yamuk uyumuşum birde her yerim ağrıyor. Üstelik yine regl oldum 15 gün sonra haftaya doktora gitmem şart oldu ihmal ettim.

Bence senın nazarındır o
Cunkü kimse seni ve bebeğini görmedi. Görmedığin tanımadıgın bırıne nazar degmex bence

Kendı kendıne şaşkın kaldın di mi

Gaz hafıfledi sankı. ya da gıttı
Valla benimki de kendi cikarir gibi artk. Arada geliyor ama aksamlari. O yonden ben de umutluyum
Pış pışş falan de o anda
Salla
Gogsunü pış pışla
Dene ıste
Üstune yağdır diyorsun pış pış favorimiz bi de elektrik supurgesi sesi goğsümde de uyuyor ama dedigin gibi göz kapamayı bugün deniycem belki kendinden gecip dalar gibiyken kapatirim. Ilk basta kapattirmaz muhtemelen. Sagolasn ✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…