- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #89.561
Yoo üstüne çıkınca açılıyor olması lazım. Diğer zamanlarda kapalı durur.Açık hep ondan mı yani ? Zaten acık kalmıyor mu nornalde ?
Her yolu dene canım. Bir şekilde uyuyacaklar napalım yaniValla benimki de kendi cikarir gibi artk. Arada geliyor ama aksamlari. O yonden ben de umutluyum
Üstune yağdır diyorsunpış pış favorimiz bi de elektrik supurgesi sesi goğsümde de uyuyor ama dedigin gibi göz kapamayı bugün deniycem belki kendinden gecip dalar gibiyken kapatirim. Ilk basta kapattirmaz muhtemelen. Sagolasn ✌
Öyle zatenYoo üstüne çıkınca açılıyor olması lazım. Diğer zamanlarda kapalı durur.
O zaman piller kötüÖyle zaten
Evde antibiyotik var klamoks ondan icebilirmiyim acaba sen hangi antibiyotigu kullandin canimAynı durum bende de var kötü koku çok rahatsız ediyor doktora gittim mantar enfeksiyon biseyler dedi kan ver dedi vermedim saglikocagindan fitil antibiyotik yazdırdım 2 gündür kullanıyorum iyi geldi
Vallahi bende buraya olumlu anlamda ne yazsam ertesi gun büyüsü bozuluyor sankiHangimiz nazar degdirdiyse çıksın ortaya.Benim kız dün gece 3.30 uyandı 1 saat emiyor gibi yapıp bidirdadi. Sonra 6.30 tekrar kalktı uykuyu da açmış 8 e kadar bıcır bıcır oyun konuşma kaka 9 da geri uyudu bende bayılmışım. Ben şimdi uyandım yamuk uyumuşum birde her yerim ağrıyor. Üstelik yine regl oldum 15 gün sonra haftaya doktora gitmem şart oldu ihmal ettim.
Benim ortanca öyle emerdi gece babası bile o sese uyanırdı, benim çok hoşuma giderdi amaYeni başlayan cuk cuk sesli emmeyle gunaydin. Simdide bu çıktı neden oluyor bulamadım.
Biteral antibiyotik ve mixovul fitil verdi fitil çok iş gördü 2 günde kesti kokuyu kasintiyi antibiyotigi biraz düzensiz kullandım 2 kez filanEvde antibiyotik var klamoks ondan icebilirmiyim acaba sen hangi antibiyotigu kullandin canim
Fitil hangisini kullandin , bana dogumdan sonra yazmisti biokadin diye onu attim gece muthis bi yanma yapti 1 saat sonra gecti simdi kaşıntı yok gibi iyi geldi sanirim
Sütü aktif alamaz diyorlar ama normal o zaman. Başta yoktu şimdi yeni başladı.Benim ortanca öyle emerdi gece babası bile o sese uyanırdı, benim çok hoşuma giderdi ama
Vallahi bende bilemedimVallahi bende buraya olumlu anlamda ne yazsam ertesi gun büyüsü bozuluyor sanki
Nazarmi degiyor cidden dersin hahahah
Bizim kız da çıkarıyor öyle seslerSütü aktif alamaz diyorlar ama normal o zaman. Başta yoktu şimdi yeni başladı.
Hiç duymadım araştırmadım daSütü aktif alamaz diyorlar ama normal o zaman. Başta yoktu şimdi yeni başladı.
Ses cıkarması emerken iyi degıl canım. Ya meme tam kavranmıyorSütü aktif alamaz diyorlar ama normal o zaman. Başta yoktu şimdi yeni başladı.
Hamile kalmadan önce 50idim . Şuan 47Kızlar hiç konuştunuz mu bilmiyorumdoğum kilolarınız nasıl? Hamile kalmadan önceki kilonuzla aynı mı?..
Peki fitil yanma yaptimiBiteral antibiyotik ve mixovul fitil verdi fitil çok iş gördü 2 günde kesti kokuyu kasintiyi antibiyotigi biraz düzensiz kullandım 2 kez filan
Kız senden sürekli bir şey öğreniyorum ben her gün şeftali yiyorumBizimki de gaz çıkar çıkar öldü. Kendi çıkardığı halde zırt zırt.o şeftali yi yememelydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?