- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.661
Lekelenmen kaçıncı gun oldu canım?içini ferah tut canım olumlu düşün benim hiç belirtim yoktu sıfır hatta çok üzüldüm kesin olmadı dedim gittim 7.gün kan verdim boşuna ilaç kullanmayayım diye meğer hamileymişim hemde ikiz şuan 5.5 haftalık ve hala hiç belirtim yok 5-6 gün lekelenmem oldu çok şükür o da bitti
Çok sağolun inşallahAyy İnşallah.Sizde sağlıcakla alırsınız kucagınıza inşallahhh
12.gün filan başladı dün bitti doktor yerleşme kese büyürken olur normal dedi dünde kontrole geldim şükür herşey yolundaydıLekelenmen kaçıncı gun oldu canım?
Benim 5. Gunu 2 3 damla bi lekelenmem oldu da o yuzden soruyorum canım. İnşallahh kucagınada alırsınnn12.gün filan başladı dün bitti doktor yerleşme kese büyürken olur normal dedi dünde kontrole geldim şükür herşey yolundaydı
Yani ikinci transferiniz di mi ?baska embriyonuz yok mu ?bugun uzulsen de yarin toparlanip devam edeceksin canim mucadelene bebegini kucagina alana kadar mucadele bitmemeli canim pes etmek yok..buarada Embriyolariniz genetige gitti mi bir de sorununuz neydi ? Tekrarlayan basarisz denemelerde genetik test oneriyorlar bir arladasim bak 4 transfer degil 4 tup bebek basasrizligi sonunda genetik teyitli ilk transferinde anne oldu simdi bebegi var2.denememdiumudum kırıldı çok çok
Benımde 5. Gunu oldu bitti hemen bende ona takıldım mesela bi kaç gun sürmesi yerleşmenın devam etmesi gbi gelıyo bana merak etme canım kazıdıkca embrıyo kanaman oluyodur.ya kızlar transferden sonra 6. gün lekelenmem oldu ondan sonra ara ara sürekli lekelenmelerim devam etti kahve pembe arası kremsi bir leke çok endişeliyim benzer durum yaşayan var mı bu gün transferin 17. günü
Umudunu hiç kırma evet çok çok üzücü ama bebeğin için mücadele devam ediyor 15. Denemede sadece 3 kere transfer olabildim2.denememdiumudum kırıldı çok çok
Benim ilk 8. Gün geldi test yaptım pozitif çıkınca normal demişlerdi ara ara olabilir dediler. Uzun süre olmadı geçen hafta tekrar lekelenme oldu 1 kez normalmişya kızlar transferden sonra 6. gün lekelenmem oldu ondan sonra ara ara sürekli lekelenmelerim devam etti kahve pembe arası kremsi bir leke çok endişeliyim benzer durum yaşayan var mı bu gün transferin 17. günü
çok endişeleniyorum ya cumartesiye kese randevum vardı ama yarın gitip bi muayene olmak istiyorum, progestan fitil mi yapıyor onu da bilmiyorum inşallah bebeklerime bir şey olmazBenim ilk 8. Gün geldi test yaptım pozitif çıkınca normal demişlerdi ara ara olabilir dediler. Uzun süre olmadı geçen hafta tekrar lekelenme oldu 1 kez normalmiş
Canım benim de bugün transferden sonra 17.günüm. Transferin 7.günü gece başlayıp 8.günü akşamına kadar devam eden kahverengi lekelenmem olmuştu. Bir daha tekrarlamadı ancak doktor kanama, lekelenme olabileceği konusunda beni uyardı, olursa korkma dedi. Hatta eğer kanamam olursa kullanayım diye duphaston diye bi ilaç verdi. Sen de bi görüş istersen doktorunla. Bir de bana 3 ağustosa randevu verdi. Senin kontrol tarihin ne zaman?ya kızlar transferden sonra 6. gün lekelenmem oldu ondan sonra ara ara sürekli lekelenmelerim devam etti kahve pembe arası kremsi bir leke çok endişeliyim benzer durum yaşayan var mı bu gün transferin 17. günü
duphaston ben günde 3 kez kullanıyorum , çok korkutuyor bu lekelenmeler beni doktorda uyarmadı, hemşireye yazdım pruloton iğne vurun dedi haftalık ,vurundum ama devam ediyor kafayı yiyeceğim artıkCanım benim de bugün transferden sonra 17.günüm. Transferin 7.günü gece başlayıp 8.günü akşamına kadar devam eden kahverengi lekelenmem olmuştu. Bir daha tekrarlamadı ancak doktor kanama, lekelenme olabileceği konusunda beni uyardı, olursa korkma dedi. Hatta eğer kanamam olursa kullanayım diye duphaston diye bi ilaç verdi. Sen de bi görüş istersen doktorunla. Bir de bana 3 ağustosa randevu verdi. Senin kontrol tarihin ne zaman?
Eminim ki hiçbir sıkıntı yoktur ancak bence de git doktora. Hem için rahatlar strese girmemiş olursun.duphaston ben günde 3 kez kullanıyorum , çok korkutuyor bu lekelenmeler beni doktorda uyarmadı, hemşireye yazdım pruloton iğne vurun dedi haftalık ,vurundum ama devam ediyor kafayı yiyeceğim artıkbeni cumartesi çağırdı 30 temmuzda ama erken gidebilirim hatta her an gidebilirim çok korkuyorum
merhaba benim de transferim 17.07.22 de oldu 24.07.22 de yani transfer gününü saymazsam 7.günde test sonucum 130 çıktı.varsa mutlaka çıkar sizinki deArkadaşlar transferimin 8. Gunu test yapmamak konusunda bugüne kadar sabrettim Salı gününü bekliyorum benimle aynı olup test yapan oldumu
Umudunu sakın yitirme canım benim 3.denememde oldu ikiz oldu hemde sakın kaybetme umudunu gerçekten vakti varmış Allah muradını elbet verir2.denememdiumudum kırıldı çok çok
Benimde oldu canım lekelenme hatta çok hafif kanama bile oldu 6 gün sürdü dün bitti bi daha olmadı şükür ben kontrole gitmiştim herşey normal demişti doktorum kese büyürken olur dedi çift kese gözüktü bi de çok şükür içinde bebeklerde gözüktü olurmuş bazı kişilerdeya kızlar transferden sonra 6. gün lekelenmem oldu ondan sonra ara ara sürekli lekelenmelerim devam etti kahve pembe arası kremsi bir leke çok endişeliyim benzer durum yaşayan var mı bu gün transferin 17. günü
Progestran fitil yapmaz canım aksine bebeği korumak için veriyorlar benim lekelenmem artınca günde üç kere fitil başladılar çok şükür geçti azalacaktır içini ferah tutçok endişeleniyorum ya cumartesiye kese randevum vardı ama yarın gitip bi muayene olmak istiyorum, progestan fitil mi yapıyor onu da bilmiyorum inşallah bebeklerime bir şey olmazinşallah normaldir lekelenmeleri görünce kasıklarımda da ağrı başladı sanki
Bende 1. De test yapıcam daha önce cesaretim yok idrar testi yapmaya1 Ağustos da yapicamsiz ne zman yapacaksiniz birde idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz kan testinden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?