2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ben hemşireyle görüştüm bugün normal dediler lekelenmeye.yarın doktor randevum var kese için yine konuşucam sana da bilgi veririm neden olduğuna dair net birsey söyler sanırım
banada normal dedi ama insanın içi içini yiyor işte , çok sevinirim canım bana tekarar bilgi verirsen

Ayyyyyyyyy yükselmesini bekliceksin cokk sevindimmmm
eee benn ağlaa ağlaaaaa mahvoldumm nasıl böyle bir hata yaparlaaarr allahım eşim ısrar etmese hadi gel 2.kez yapalım diyee nasıl olur dedik mahvoldukk yarabbım ne zor
kızlar çok düşük deilmii yükselir mii
bilgisi olan varmıı

merak etme canım bu değerleri görüp katlanarak artan ve sağlıkla ilerleyen çok kişiyi gördük içini rahat tut strese girme bakalım 2 gün sonra ne kadar artacak

Yaaa nasıl böyle bir hata yapabilirler ben de dönüp dönüp testlerine baktım.. nasıl bir anda değer düşebilir diye demekki düşmemiş.. merak etme bir anda artabilir gözünüz aydın canım

Yükselir daha düşükler le
Yükselir merak etmeyin moralinizi bozmayın gözünüz aydın

Ayy çok geçmiş olsun canım gözün aydın tebrikler Kaçıncı gün verdin geç tutunmuş olabilir
12.gün canım tam gününde
inşallah gec tutunmadır. inşallah kımysal deıldır. çarşamba tekrar vericem .
allahım bugun yasadıgım tamamen kemal sunalın fılmı vardı 6 ay omrun kaldı demıslerdii... aynı o gibi deil mi

ya kızlar transferden sonra 6. gün lekelenmem oldu ondan sonra ara ara sürekli lekelenmelerim devam etti kahve pembe arası kremsi bir leke çok endişeliyim benzer durum yaşayan var mı bu gün transferin 17. günü
benim de 6.günü lekelenmem oldu bugün 9.günüm.daha o güne varamadım ben

Valal kuzum tam onun gibi olmuş ya Allahtan tekrar kan vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…