- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.681
oksapar iğneyi kes dedi doktora ulaştım kan sulandırıcı yapıyor olabilir dedi inşallah öyledirProgestran fitil yapmaz canım aksine bebeği korumak için veriyorlar benim lekelenmem artınca günde üç kere fitil başladılar çok şükür geçti azalacaktır içini ferah tut
Verdim testimi inş pozitif çıkar canım ya çok heyecanlıyımmerhaba benim de transferim 17.07.22 de oldu 24.07.22 de yani transfer gününü saymazsam 7.günde test sonucum 130 çıktı.varsa mutlaka çıkar sizinki de
Ben hemşireyle görüştüm bugün normal dediler lekelenmeye.yarın doktor randevum var kese için yine konuşucam sana da bilgi veririm neden olduğuna dair net birsey söyler sanırımoksapar iğneyi kes dedi doktora ulaştım kan sulandırıcı yapıyor olabilir dedi inşallah öyledir
Bende coraspirin 100 mg alıyodum onu kesti doktorum olan lekelenmeyi arttırır dedioksapar iğneyi kes dedi doktora ulaştım kan sulandırıcı yapıyor olabilir dedi inşallah öyledir
Benim de mi ondan acaba benim pıhtılaşmaya eğilim var.hem oksapar hem coraspin kullanıyorum,tekrar sorayım bakayım belki keser kullanımıBende coraspirin 100 mg alıyodum onu kesti doktorum olan lekelenmeyi arttırır dedi
Benimde öyle ama zor tutuyorum kendimiBende 1. De test yapıcam daha önce cesaretim yok idrar testi yapmaya
Ayyyyyyyyy yükselmesini bekliceksin cokk sevindimmmmKIZLAAAAARRR toplanıınnnn
2.kez test verdıımm ınanamayıp meger test hatalı yapılmıs laboratuvar aradıı snuç şimdi 24 çıktı kızlaarrr nolcakkk
banada normal dedi ama insanın içi içini yiyor işte , çok sevinirim canım bana tekarar bilgi verirsenBen hemşireyle görüştüm bugün normal dediler lekelenmeye.yarın doktor randevum var kese için yine konuşucam sana da bilgi veririm neden olduğuna dair net birsey söyler sanırım
eee benn ağlaa ağlaaaaa mahvoldumm nasıl böyle bir hata yaparlaaarr allahım eşim ısrar etmese hadi gel 2.kez yapalım diyee nasıl olur dedik mahvoldukk yarabbım ne zorAyyyyyyyyy yükselmesini bekliceksin cokk sevindimmmm
merak etme canım bu değerleri görüp katlanarak artan ve sağlıkla ilerleyen çok kişiyi gördük içini rahat tut strese girme bakalım 2 gün sonra ne kadar artacakeee benn ağlaa ağlaaaaa mahvoldumm nasıl böyle bir hata yaparlaaarr allahım eşim ısrar etmese hadi gel 2.kez yapalım diyee nasıl olur dedik mahvoldukk yarabbım ne zor
kızlar çok düşük deilmii yükselir mii
bilgisi olan varmıı
Yaaa nasıl böyle bir hata yapabilirlereee benn ağlaa ağlaaaaa mahvoldumm nasıl böyle bir hata yaparlaaarr allahım eşim ısrar etmese hadi gel 2.kez yapalım diyee nasıl olur dedik mahvoldukk yarabbım ne zor
bilgisi olan varmıı
Yükselir daha düşükler leeee benn ağlaa ağlaaaaa mahvoldumm nasıl böyle bir hata yaparlaaarr allahım eşim ısrar etmese hadi gel 2.kez yapalım diyee nasıl olur dedik mahvoldukk yarabbım ne zor
bilgisi olan varmıı
Yükselir merak etmeyin moralinizi bozmayın gözünüz aydıneee benn ağlaa ağlaaaaa mahvoldumm nasıl böyle bir hata yaparlaaarr allahım eşim ısrar etmese hadi gel 2.kez yapalım diyee nasıl olur dedik mahvoldukk yarabbım ne zor
bilgisi olan varmıı
Ayy çok geçmiş olsun canım gözün aydın tebriklerKIZLAAAAARRR toplanıınnnn
2.kez test verdıımm ınanamayıp meger test hatalı yapılmıs laboratuvar aradıı snuç şimdi 24 çıktı kızlaarrr nolcakkk
12.gün canım tam günündeAyy çok geçmiş olsun canım gözün aydın tebriklerKaçıncı gün verdin geç tutunmuş olabilir
amin çok sağol darısı başına . mutlaka yaz buraya sonucunu merak ettimVerdim testimi inş pozitif çıkar canım ya çok heyecanlıyım
Seninde gözün aydin
benim de 6.günü lekelenmem oldu bugün 9.günüm.daha o güne varamadım benya kızlar transferden sonra 6. gün lekelenmem oldu ondan sonra ara ara sürekli lekelenmelerim devam etti kahve pembe arası kremsi bir leke çok endişeliyim benzer durum yaşayan var mı bu gün transferin 17. günü
Valal kuzum tam onun gibi olmuş ya Allahtan tekrar kan vermişsin12.gün canım tam gününde
inşallah gec tutunmadır. inşallah kımysal deıldır. çarşamba tekrar vericem .
allahım bugun yasadıgım tamamen kemal sunalın fılmı vardı 6 ay omrun kaldı demıslerdii... aynı o gibi deil mi
Canım kaçıncı gunun bugun?KIZLAAAAARRR toplanıınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?