2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Yaa kizlar bir sey soracagim icimizde pozitifi gorenler ve benim gibi beklemede olanlar var..Bugun biraz modum dustu tam bir hafta sonra kan testim var bugun transfer gununu 1.gun sayarsak 6. Gunum..Nedense bugun bi umutsuzluk geldi kasiklarimda araara hep batmalar oldu 2 3 gjndur dun gece sag tarafimda bacagima vuran batma ilk bir ikigun adet aancisi olmustu hstta.Ben yumurtlama donemlerinde korunmadigimda bu batmalari cok yasadim ama hic gebelik olmadinormalde batma gebelik belirtisi derler aslinda ..ben de korkuyorum simdi acaba her zamanki gibi regl mi olucam diyw..pozitifi goren arkadaslarim regl oncesi belirtilerinizden cok ayirt edici miydi belirtileriniz

BEN KANI VERDIM CANIM
BENIMDE SENIN GIBI SİLİK VE 3.GÜN EMBRIYOSU SONUCU BEKLIYORUM

Merhaba canım, umarım sağlıkla pozitif sonucunu alırsın test yapmadan bir gün önce transferin 7. Günü inanılmaz ağrılarım oldu moralim çok bozuktu hatta baya ağladım içimde kötü bir his var diye adet belirtilerinin aynısı biraz daha yoğun haliydi. Sabah 8. Gün leklenmem oldu kesin adet oluyorum sandım hemşire test yapmamı söyledi kanda pozitifi gördüm ama hala belirtilerim devam ediyor. En ufak bir yorgunlukta adet ağrısı gibi ağrı giriyor endişelenmemeye çalış gününe kadar sevdiğim ilgilendiğin güzel şeylere daha çok vakit ayır

Cok pardon yuklenmemisti 3 tane olmus Gerginligonin gecmesine sevindim tamamen surece odaklan b Yaaa cok tesekkur ederim moral olduu o kotu his varya iste insani mahvediyor
Insallah sen de bebegini saglikla kucagina alirsin canim
Benim 12.gun kan testi yapmami soylediler 5.gun embriyosu

İçinizi ferah tutun 3.gün embriyosu olduğu içindir ay ikiz çok tuhaf bi duygu istiyosanız Allah sizede versin inşallah

içini ferah tut canım olumlu düşün benim hiç belirtim yoktu sıfır hatta çok üzüldüm kesin olmadı dedim gittim 7.gün kan verdim boşuna ilaç kullanmayayım diye meğer hamileymişim hemde ikiz şuan 5.5 haftalık ve hala hiç belirtim yok 5-6 gün lekelenmem oldu çok şükür o da bitti

Kızlar kalp atışını duyan var mı, benim ilk gebeliğim boş gebelik olmuştu ister istemez çok endişeliyim. 5. Gün embriyosu genetik taramalı ama bu aşamada da yaşanır mı boş gebelik bilmiyorum

Masallahh canim ne mutlu sana darisi basjmiza insallah..aslinda belirti olmasa diycem ki her zaman olurdu simdi Masallah canim ne mutlu sana benim tek embriyo transfer edildi ..aslinda belirti olmasa belki daha iyi derdim daha once korunmasizbiliski sonrasi hep bu belirtileri yasadim hep de hüsran oldu o yuzden insan farkli bisiler olmasini bekliyo ayni belirtileri yasamak sinir bozuyo

Kızlar sonuç negatıf o silik çizgiler yalanmıs.
Ben şoktan cıkamıyorum.
12. Gün deger 2 çıktı

Nasıl ya Çok üzüldüm. Kimyasal olmuş olabilir mi o zaman test yaptığında yüksekti sonra düştü.

Bugün ne desek boş biliyorum, ama geçecek bir kaç ay içinde pozitif haberlerini alacağız kalpten inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…