- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.641
Evet 27 temmuzda çarşamba günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum1 Ağustos da yapicamsiz ne zman yapacaksiniz birde idrar testi yapmayı düşünüyor musunuz kan testinden önce
BEN KANI VERDIM CANIMHayırlı olsunBenım 3. Gün dondurulmus embrıyo bende silik çizgi cıkıyor. 3.gün embrıyosu oldugu için onunla alakası var mıdır acaba? Benım de ikiz olabilır de, tedırgınlik var inş degerım yuksektır. Bugun son gun kan testi verecegım
günaydınn kızlaaarrr
kan testimi verdim sonuç bekliyorumm
Kacıncı gunun canım?günaydınn kızlaaarrr
Sonucumuz guzel gelsınnnBEN KANI VERDIM CANIM
BENIMDE SENIN GIBI SİLİK VE 3.GÜN EMBRIYOSU SONUCU BEKLIYORUM
Merhaba canım, umarım sağlıkla pozitif sonucunu alırsınYaa kizlar bir sey soracagim icimizde pozitifi gorenler ve benim gibi beklemede olanlar var..Bugun biraz modum dustu tam bir hafta sonra kan testim var bugun transfer gununu 1.gun sayarsak 6. Gunum..Nedense bugun bi umutsuzluk geldi kasiklarimda araara hep batmalar oldu 2 3 gjndur dun gece sag tarafimda bacagima vuran batma ilk bir ikigun adet aancisi olmustu hstta.Ben yumurtlama donemlerinde korunmadigimda bu batmalari cok yasadim ama hic gebelik olmadinormalde batma gebelik belirtisi derler aslinda ..ben de korkuyorum simdi acaba her zamanki gibi regl mi olucam diyw..pozitifi goren arkadaslarim regl oncesi belirtilerinizden cok ayirt edici miydi belirtileriniz
Gerginligonin gecmesine sevindim tamamen surece odaklan bAkil akildan ustundur demisler, aklinla cok yaşaYani kesin bisey de soylemediler. Bugun tatile cikmislar, surpriz yapabiliriz persembe dediler. Gelecekleri gun belirsiz, transfer belirsiz, cok gerilmistim valla. Su asamada beyazi siyahi yok valla. Bi belli olsun da kullanirim ben bunu, supersin
Yaaa cok tesekkur ederim moral olduu o kotu his varya iste insani mahvediyorMerhaba canım, umarım sağlıkla pozitif sonucunu alırsıntest yapmadan bir gün önce transferin 7. Günü inanılmaz ağrılarım oldu moralim çok bozuktu hatta baya ağladım içimde kötü bir his var diye adet belirtilerinin aynısı biraz daha yoğun haliydi. Sabah 8. Gün leklenmem oldu kesin adet oluyorum sandım hemşire test yapmamı söyledi kanda pozitifi gördüm ama hala belirtilerim devam ediyor. En ufak bir yorgunlukta adet ağrısı gibi ağrı giriyor endişelenmemeye çalış gününe kadar sevdiğim ilgilendiğin güzel şeylere daha çok vakit ayır
İçinizi ferah tutun 3.gün embriyosu olduğu içindir ay ikiz çok tuhaf bi duygu istiyosanız Allah sizede versin inşallahHayırlı olsunBenım 3. Gün dondurulmus embrıyo bende silik çizgi cıkıyor. 3.gün embrıyosu oldugu için onunla alakası var mıdır acaba? Benım de ikiz olabilır de, tedırgınlik var inş degerım yuksektır. Bugun son gun kan testi verecegım
içini ferah tut canım olumlu düşün benim hiç belirtim yoktu sıfır hatta çok üzüldüm kesin olmadı dedim gittim 7.gün kan verdim boşuna ilaç kullanmayayım diye meğer hamileymişim hemde ikiz şuan 5.5 haftalık ve hala hiç belirtim yok 5-6 gün lekelenmem oldu çok şükür o da bittiCok pardon yuklenmemisti 3 tane olmus
Gerginligonin gecmesine sevindim tamamen surece odaklan b
Yaaa cok tesekkur ederim moral olduu o kotu his varya iste insani mahvediyor
Insallah sen de bebegini saglikla kucagina alirsin canim
Benim 12.gun kan testi yapmami soylediler 5.gun embriyosu
Ayy İnşallah.İçinizi ferah tutun 3.gün embriyosu olduğu içindir ay ikiz çok tuhaf bi duygu istiyosanız Allah sizede versin inşallah
Masallahh canim ne mutlu sanaiçini ferah tut canım olumlu düşün benim hiç belirtim yoktu sıfır hatta çok üzüldüm kesin olmadı dedim gittim 7.gün kan verdim boşuna ilaç kullanmayayım diye meğer hamileymişim hemde ikiz şuan 5.5 haftalık ve hala hiç belirtim yok 5-6 gün lekelenmem oldu çok şükür o da bitti
Masallah canim ne mutlu sanaiçini ferah tut canım olumlu düşün benim hiç belirtim yoktu sıfır hatta çok üzüldüm kesin olmadı dedim gittim 7.gün kan verdim boşuna ilaç kullanmayayım diye meğer hamileymişim hemde ikiz şuan 5.5 haftalık ve hala hiç belirtim yok 5-6 gün lekelenmem oldu çok şükür o da bitti
Hadi guzel habrr ver bize pozitifleri gordukce moral oluyorgünaydınn kızlaaarrr
İnşallah pozitif olurEvet 27 temmuzda çarşamba günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Yaaaaa cok uzuldum canim hangi marka testti kullandiginKızlar sonuç negatıf o silik çizgiler yalanmıs.
Ben şoktan cıkamıyorum.
12. Gün deger 2 çıktı
Hayırlısı olsun üzülmeyin inşallah tez zamanda kavuscaz miniklerimizeKızlar sonuç negatıf o silik çizgiler yalanmıs.
Ben şoktan cıkamıyorum.
12. Gün deger 2 çıktı
Kızlar sonuç negatıf o silik çizgiler yalanmıs.
Ben şoktan cıkamıyorum.
12. Gün deger 2 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?