- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.621
Valla birisine bisey anlatinca gardim dusuyor nedense. Heleki annam filansa aglar da aglarim. Kimse susuturamaz. O yuzden soylememek daha iyi. Daha guclu durabiliyorum o zaman. Zaten belirsiz bir surec, paylastigin kisi de halini sorsa bi dert sormasa bi dert. Onun icin de zor. Bir arkadas daha covidi onerdi, valla aklima gelmemisti. Cok mantikli.Sizi cok iyi anlıyorum. Bende duygularımı gostermeyi sevmem o sebeple kımseye soylemedım. Yanı korona da yaygın aslında eve mısafir kabul etmek bu donemde rısklı zaten. bunu öne sürebılırsenız belkı
Ben eşimle tatile gidiyoruz önceden ayarlamış sürpriz yapmış dedim onların gelemeyeceği tarihe evdeyiz dedimAyy ne bahane uydurdun merak ettim valla. Covid onerisi geldi bi arkadastan, fena fikir degil benceTransfere karar vermenize de sevindim, mantikli bence. 7mm uygun deniyor, nasipse tutunurlar sorun olmaz bence. Hem de iki tane Kacinci gunun oluyor. Belki carsambaya kadar 8 olur, daha da guzel olur
Hadi hayırlı olsun inşallah iğne ilaç fitil ne zormuşBende salı yada persembe transfer olacağım:)hakkimizdan hayırlısı insallah rabbim hepimize nasip eder
Bravo iyi demissin. Ben dusunemedim, buyrun gelin dedimBen eşimle tatile gidiyoruz önceden ayarlamış sürpriz yapmış dedim onların gelemeyeceği tarihe evdeyiz dedimonlarda seneye geliriz artık dediler
Adetimin 21. Günü oluyor transfer günü evet belki 8 olur herşey kısmet zaten 2 ay öncede ertelendi baya üzülmüştük ne yaparsa yapsın veya tutalım Allah yazmadıktan sonra zaten olmayacak bakarsın hiç beklemediğimiz an tutuverir
Nasip inşallahhhhBravo iyi demissin. Ben dusunemedim, buyrun gelin dedimKimbilir belki seneye geldiklerinde ikizlerinle agirlarsin misafirlerini
Ayy Gözünüz aydınCanım aynı gün transfer olmuşuz biz çift keseyi gördük
Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor süreçler geçirdik hepimiz rabbim kimsenin emeğini geri çevirmesinAaaa süpeeeer maşallahdarısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
Aslında banada öyle dediler ama lekelenme yaşayınca soluğu doktorda aldık çok şükür sıkıntı yokmuş bu vesileyle ikiz olduğunu erken öğrenmiş olduk darısı sana inşallahAyy Gözünüz aydınBana da test verdikten 2 hafta sonra randevu alın dediler ama bana çok uzun geldi süre, o yüzden burada size danışayım dedim
Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah ben dayanamayıp 7.gün hem kan verdim kan sonucunun çıkmasını beklemedende erken gebelik testi yaptım kıpkırmızıydı iki çizgi sonucumda 186 çıkmıştı ama ikizdi belki ondandır Allah gönlüne göre versin inşallah kimsenin emeği karşılıksız kalmasınBende lutinus fitil günde iki duphaston ve estroferm ikiside günde iki alıyorum daha 2. Günüm bugun dün transfer oldu ama çok heyecanlıyım:)
Evet cnm 3.gun muayene oldum. Estrofem kullaniyorum. Daha kontrol olmadi hic. Insallah sansiniz bahtiniz acik olsunNasip inşallahhhh
Senin ne zaman belli olacak rahim mi kalınlaştırıyor şu an
Ya bembeyaz karbeyaz bir yalan mı söylesen.. mesela covidim mi desen27sinde ilk kontrolum var, ilaclardan sonra. Adetimin 11.gunu oluyor. 28inde gelebilriz dediler. Tam olarak ne zaman geleceklerini, ne kadar kalacaklarini ve transfer tarihini bilmiyorum ama bu surecte anksiyetem panik ataga donusuyor olabilirHerseye cok ani tepki vermeye basladim. Dedigin gibi belki de gelip gitmis olurlar. Ben bu surecte sakin kalip sogukkanli olmak istedikce hep bi atraksiyon yasiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ayyy bu öneri gelmiş bileYa bembeyaz karbeyaz bir yalan mı söylesen.. mesela covidim mi desenasla gelmezler 10 gün rahat olursun
Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah ben dayanamayıp 7.gün hem kan verdim kan sonucunun çıkmasını beklemedende erken gebelik testi yaptım kıpkırmızıydı iki çizgi sonucumda 186 çıkmıştı ama ikizdi belki ondandır Allah gönlüne göre versin inşallah kimsenin emeği karşılıksız kalmasın
Hayırlı olsunRabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah ben dayanamayıp 7.gün hem kan verdim kan sonucunun çıkmasını beklemedende erken gebelik testi yaptım kıpkırmızıydı iki çizgi sonucumda 186 çıkmıştı ama ikizdi belki ondandır Allah gönlüne göre versin inşallah kimsenin emeği karşılıksız kalmasın
Evet cok zor . Insallah meyvesi cok tatlı olacakHadi hayırlı olsun inşallah iğne ilaç fitil ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?