2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Sizi cok iyi anlıyorum. Bende duygularımı gostermeyi sevmem o sebeple kımseye soylemedım. Yanı korona da yaygın aslında eve mısafir kabul etmek bu donemde rısklı zaten. bunu öne sürebılırsenız belkı
Valla birisine bisey anlatinca gardim dusuyor nedense. Heleki annam filansa aglar da aglarim. Kimse susuturamaz. O yuzden soylememek daha iyi. Daha guclu durabiliyorum o zaman. Zaten belirsiz bir surec, paylastigin kisi de halini sorsa bi dert sormasa bi dert. Onun icin de zor. Bir arkadas daha covidi onerdi, valla aklima gelmemisti. Cok mantikli.

Ben eşimle tatile gidiyoruz önceden ayarlamış sürpriz yapmış dedim onların gelemeyeceği tarihe evdeyiz dedim onlarda seneye geliriz artık dediler
Adetimin 21. Günü oluyor transfer günü evet belki 8 olur herşey kısmet zaten 2 ay öncede ertelendi baya üzülmüştük ne yaparsa yapsın veya tutalım Allah yazmadıktan sonra zaten olmayacak bakarsın hiç beklemediğimiz an tutuverir

Bravo iyi demissin. Ben dusunemedim, buyrun gelin dedim Kimbilir belki seneye geldiklerinde ikizlerinle agirlarsin misafirlerini

Ayy Gözünüz aydın Bana da test verdikten 2 hafta sonra randevu alın dediler ama bana çok uzun geldi süre, o yüzden burada size danışayım dedim
Aslında banada öyle dediler ama lekelenme yaşayınca soluğu doktorda aldık çok şükür sıkıntı yokmuş bu vesileyle ikiz olduğunu erken öğrenmiş olduk darısı sana inşallah

Bende lutinus fitil günde iki duphaston ve estroferm ikiside günde iki alıyorum daha 2. Günüm bugun dün transfer oldu ama çok heyecanlıyım:)
Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah ben dayanamayıp 7.gün hem kan verdim kan sonucunun çıkmasını beklemedende erken gebelik testi yaptım kıpkırmızıydı iki çizgi sonucumda 186 çıkmıştı ama ikizdi belki ondandır Allah gönlüne göre versin inşallah kimsenin emeği karşılıksız kalmasın

Ya bembeyaz karbeyaz bir yalan mı söylesen.. mesela covidim mi desen asla gelmezler 10 gün rahat olursun

Hayırlı olsun Benım 3. Gün dondurulmus embrıyo bende silik çizgi cıkıyor. 3.gün embrıyosu oldugu için onunla alakası var mıdır acaba? Benım de ikiz olabilır de, tedırgınlik var inş degerım yuksektır. Bugun son gun kan testi verecegım

Yaa kizlar bir sey soracagim icimizde pozitifi gorenler ve benim gibi beklemede olanlar var..Bugun biraz modum dustu tam bir hafta sonra kan testim var bugun transfer gununu 1.gun sayarsak 6. Gunum..Nedense bugun bi umutsuzluk geldi kasiklarimda araara hep batmalar oldu 2 3 gjndur dun gece sag tarafimda bacagima vuran batma ilk bir ikigun adet aancisi olmustu hstta.Ben yumurtlama donemlerinde korunmadigimda bu batmalari cok yasadim ama hic gebelik olmadinormalde batma gebelik belirtisi derler aslinda ..ben de korkuyorum simdi acaba her zamanki gibi regl mi olucam diyw..pozitifi goren arkadaslarim regl oncesi belirtilerinizden cok ayirt edici miydi belirtileriniz

Yaa kizlar bir sey soracagim icimizde pozitifi gorenler ve benim gibi beklemede olanlar var..Bugun biraz modum dustu tam bir hafta sonra kan testim var bugun transfer gununu 1.gun sayarsak 6. Gunum..Nedense bugun bi umutsuzluk geldi kasiklarimda araara hep batmalar oldu 2 3 gjndur dun gece sag tarafimda bacagima vuran batma ilk bir ikigun adet aancisi olmustu hstta.Ben yumurtlama donemlerinde korunmadigimda bu batmalari cok yasadim ama hic gebelik olmadinormalde batma gebelik belirtisi derler aslinda ..ben de korkuyorum simdi acaba her zamanki gibi regl mi olucam diyw..pozitifi goren arkadaslarim regl oncesi belirtilerinizden cok ayirt edici miydi belirtileriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…