2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kan sulandırıcı kullanıyormusun benim doktorum yapıyor dedi

Gerçekten çok saçma bir şok yaşatmışlar benim 9. Gün 9. 67 ydi değerim 11. Gün 21. Oldu şimdi yarın 13. Günümde tekrar test vereceğim düşük değer ama düzenli artması önemli ben de bir umut artacak diye bekliyorum moralini bozma kendine güzel bak beslen büyüsün

KIZLAAAAARRR toplanıınnnn
2.kez test verdıımm ınanamayıp meger test hatalı yapılmıs laboratuvar aradıı snuç şimdi 24 çıktı kızlaarrr nolcakkk
Bu kadar basit bir testte hata nasil oluyor, ben de anlamiyorum. Benim de basima gelmisti ama benim pozitif olan yanlisti Baska yerde mi yaptirdin, nasil oldu? Hic kalbini bozma, saglicakla kucagina alirsin insallah.

Ayy canım bende sana katıldıımm
Bende senın gibi bekliceem
Senın doktor ne dedi sana

Bu kadar basit bir testte hata nasil oluyor, ben de anlamiyorum. Benim de basima gelmisti ama benim pozitif olan yanlisti Baska yerde mi yaptirdin, nasil oldu? Hic kalbini bozma, saglicakla kucagina alirsin insallah.
Evet canım baska laboratuvarda yaptırdım eşim ınanmayınca gel kendj hastanemızde yaptıralım dedi.
Sonr hata yapan yete hat var tekrar kontrol edın dedım aonra aradılar ozur dılıyorlar yaa nasıl kabul edebılırım dedım böyle bırsey olurmuu doktorum bıle negatıf dıye ışacları bırakıyoruz dedı. Sonra onlar bana donus yaptılarr müjdeeee diyee ben yıne ağla ağla

Bebeklerinde içinde gözükmesine çok sevindim ben görüp göremediğini hatırlamıyorum sadece keseyi gördük o yüzden çok heyecanlıyım

Ayy canım bende sana katıldıımm
Bende senın gibi bekliceem
Senın doktor ne dedi sana
Değerin düşük ama artışını takip edeceğiz bu şekilde güzel artış sağlayan değerler oluyor dedi. İlaçlara aynen devam ediyorum. Ama burada da çok yorum geldi böyle olup sağlıklı doğuranlar var bir sürü diye.. Yani kötü düşünmeyeceğiz inşaallah ilerleyecek sağlıkla kimyasal gibi bişey olsaydı artmaz düşerdi. Geç tutundu diye düşünüyorum..

Hadiii allahım hayırlısını saglıklısını nasip etsin canım.
Mıtlaka haberleşelimm

12. Gün değer düşük ama doktor bır yorumda yapmadı carşamba tekrarlanacak kam dendi
Sizce nedendir
Canım gününe göre değerin düşük olduğu için doktor artışın nasıl olduğuna bakmak istemiştir. İnşallah güzel bir sıçrama yapar. Ben de kimyasal yaşadım daha önceki denemede, ordan biliyorum

Kızlar ben de şimdi çıktım ve hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk. Nasıl gerildiysem tansiyonum 14 10 çıktı muayene öncesinde. Sevinçten ağlamak neymiş bu yaşımda gördüm. Hepimize en kolay yoldan sağlıkla kavuşmak nasip olsun. Bu süreçleri yaşayan nlar ancak ne hissettiğimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…