- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.701
Cok sevindim canım hiç merak etme 2 ye katlanır inşallah12.gün canım tam gününde
inşallah gec tutunmadır. inşallah kımysal deıldır. çarşamba tekrar vericem .
allahım bugun yasadıgım tamamen kemal sunalın fılmı vardı 6 ay omrun kaldı demıslerdii... aynı o gibi deil mi
Kan sulandırıcı kullanıyormusun benim doktorum yapıyor dediçok endişeleniyorum ya cumartesiye kese randevum vardı ama yarın gitip bi muayene olmak istiyorum, progestan fitil mi yapıyor onu da bilmiyorum inşallah bebeklerime bir şey olmazinşallah normaldir lekelenmeleri görünce kasıklarımda da ağrı başladı sanki
Gerçekten çok saçma bir şok yaşatmışlareee benn ağlaa ağlaaaaa mahvoldumm nasıl böyle bir hata yaparlaaarr allahım eşim ısrar etmese hadi gel 2.kez yapalım diyee nasıl olur dedik mahvoldukk yarabbım ne zor
kızlar çok düşük deilmii yükselir mii
bilgisi olan varmıı
Bu kadar basit bir testte hata nasil oluyor, ben de anlamiyorum. Benim de basima gelmisti ama benim pozitif olan yanlistiKIZLAAAAARRR toplanıınnnn
2.kez test verdıımm ınanamayıp meger test hatalı yapılmıs laboratuvar aradıı snuç şimdi 24 çıktı kızlaarrr nolcakkk
12. Gün değer düşük ama doktor bır yorumda yapmadı carşamba tekrarlanacak kam dendiCanım kaçıncı gunun bugun?
Ayy canım bende sana katıldıımmGerçekten çok saçma bir şok yaşatmışlarbenim 9. Gün 9. 67 ydi değerim 11. Gün 21. Oldu şimdi yarın 13. Günümde tekrar test vereceğim düşük değer ama düzenli artması önemli ben de bir umut artacak diye bekliyorum moralini bozma kendine güzel bak beslen büyüsün
Evet canım baska laboratuvarda yaptırdım eşim ınanmayınca gel kendj hastanemızde yaptıralım dedi.Bu kadar basit bir testte hata nasil oluyor, ben de anlamiyorum. Benim de basima gelmisti ama benim pozitif olan yanlistiBaska yerde mi yaptirdin, nasil oldu? Hic kalbini bozma, saglicakla kucagina alirsin insallah.
Bebeklerinde içinde gözükmesine çok sevindim ben görüp göremediğini hatırlamıyorum sadece keseyi gördük o yüzden çok heyecanlıyımBenimde oldu canım lekelenme hatta çok hafif kanama bile oldu 6 gün sürdü dün bitti bi daha olmadı şükür ben kontrole gitmiştim herşey normal demişti doktorum kese büyürken olur dedi çift kese gözüktü bi de çok şükür içinde bebeklerde gözüktü olurmuş bazı kişilerde
Değerin düşük ama artışını takip edeceğiz bu şekilde güzel artış sağlayan değerler oluyor dedi. İlaçlara aynen devam ediyorum. Ama burada da çok yorum geldi böyle olup sağlıklı doğuranlar var bir sürü diye.. Yani kötü düşünmeyeceğiz inşaallah ilerleyecek sağlıklaAyy canım bende sana katıldıımm
Bende senın gibi bekliceem
Senın doktor ne dedi sana
Hadiii allahım hayırlısını saglıklısını nasip etsin canım.Değerin düşük ama artışını takip edeceğiz bu şekilde güzel artış sağlayan değerler oluyor dedi. İlaçlara aynen devam ediyorum. Ama burada da çok yorum geldi böyle olup sağlıklı doğuranlar var bir sürü diye.. Yani kötü düşünmeyeceğiz inşaallah gidecek sağlıklakimyasal gibi bişey olsaydı artmaz düşerdi. Geç tutundu diye düşünüyorum..
Çıkar canım, geç tutunma olduysa da yine 5 in üzerinde çıkar5. Gun embriyosu transferı oldum 10. Günüm kanda cıkar mı kızlar? Gec tutunma falan etkiliyor mu
Aminn Haberleşelim dua edelim inş güzel olacak sen kendine dikkat etmeye bakHadiii allahım hayırlısını saglıklısını nasip etsin canım.
Mıtlaka haberleşelimm
Sor canım sen benim direk kesti çok şükür kanamada bittiBenim de mi ondan acaba benim pıhtılaşmaya eğilim var.hem oksapar hem coraspin kullanıyorum,tekrar sorayım bakayım belki keser kullanımı
Canım gününe göre değerin düşük olduğu için doktor artışın nasıl olduğuna bakmak istemiştir. İnşallah güzel bir sıçrama yapar. Ben de kimyasal yaşadım daha önceki denemede, ordan biliyorum12. Gün değer düşük ama doktor bır yorumda yapmadı carşamba tekrarlanacak kam dendi
Sizce nedendir
Çok sevindim pozitif yaniKIZLAAAAARRR toplanıınnnn
2.kez test verdıımm ınanamayıp meger test hatalı yapılmıs laboratuvar aradıı snuç şimdi 24 çıktı kızlaarrr nolcakkk
Her dönemi ayrı heyecanlı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBebeklerinde içinde gözükmesine çok sevindim ben görüp göremediğini hatırlamıyorum sadece keseyi gördük o yüzden çok heyecanlıyım
evet oksapar kullanıyorum sanırım ondan doktorumda oksaparı kes dedi , bu seferde pıhtılaşma olurmu endişesi olacak ayy sürekli korkuyorum herşeydenKan sulandırıcı kullanıyormusun benim doktorum yapıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?