2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar ben 20 temmuzda tek embriyo transferi oldum şimdi kan verdim beta hcg 0. Sizce yükselir mi böyle olup da yükselen var mı

Canım benimde ilk tüp polikistik over var benimde 5.gün 5aa transfer edildi ve pozitif 6+6 haftadayız cuma günü kese görmeye gidicem belki kalbinide duyarız
Ayy çok sevindimmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynı durumda olup böyle bilgi almak çok iyi geldi sizde mi tek embriyo transfer ettirdiniz? Aynı çünkü ikiz istemediğim için 5aa blast verildi. Tutmaz diye çok kaygı içindeyim.

Evet tek embriyo bende 27 yaşımdayım yaş genç oluminca tutunma ihtimali yüksek demişti doktorum bide benim geç tutunma oldu değerler düşük çıktı sonradan yükseldi 6 gün kahverengi lekelenme sürdü böyle bişeyler olursa stres yapma hepsi normal şeyler canım

Ahh hemde çift kese.Ben de pozitifi gordum ama keseyi gormeden sevinemiyorum maalesef.Agrım tedirgin ediyor ama umut oldunuz bana.Dilerim bebeklerinizi sağlık sıhhatle kucağınıza alın.

Ay gerçekten çok sevindim yaaaa. Benim şuan bi agrım vs yok daha dün oldum. Senin ne zaman başladı acaba belirtilerin? Kasık ağrısı olabilir demişlerdi henüz oda yok

Kızlaar benım basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemıstır yaa
Bılıyosunuz zaten once yanlıs negatıf test dıyıp sonradan deger 24 cıktı ve yarın 2. Test günüm artısa bakılacak
Ve gecen hafta silik cıkan testlerım bu aksam dayanamadım bakim dedim negatıf cıktı yahu 2 gunde beta dusermı yukselmedıysede

Eklentiler

• 42D40917-3079-4BB3-A9C3-DF1C30CB839E.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 88
İlaçlarına devam edıyor musun doktor ne demıştı sonucuna

İlk zamanlar hafif kasık ağrısı oldu ama çok değil onun dışında başka hiç bir belirti yok canım
Anladım canım herkeste değişkenlik gösteriyor işte bazılarında belirti varken bazılarında hiç olmuyor. Peki hep yattın mı bu süreçte neler yaptın neler yedin? Birde kilon var mı acaba

Doğru söylüyorsun canım çok düşündüm nasip olucaksa hiçbişey engel değil diye.

Anladım canım herkeste değişkenlik gösteriyor işte bazılarında belirti varken bazılarında hiç olmuyor. Peki hep yattın mı bu süreçte neler yaptın neler yedin? Birde kilon var mı acaba
Hiç yatmadım hatta bayramda ananemin evini temizledim sadece ağır kaldırmamaya hiç birşeyi kafama takmamaya çalıştım biraz kilom var troidim var rahim dinlendirme sırasında önce onu düşürdük sonra transfer oldu canım

Aynı troit bende de var benimde yükselmiş çok şükür dinlenme sırasında düştü bide insulin direncim var oda gayet iyiydi bakalım artık nasip. Çok teşekkür ederim cevapların için

Ahh hemde çift kese.Ben de pozitifi gordum ama keseyi gormeden sevinemiyorum maalesef.Agrım tedirgin ediyor ama umut oldunuz bana.Dilerim bebeklerinizi sağlık sıhhatle kucağınıza alın.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinSağlıkla alıcaz hepimiz inşallah kucağımızaçok zorlu süreçlerden geçiyoruz bizim yüzümüz de gülecek ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…