- 2 Eylül 2021
- 161
- 93
- 48
- 31
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.941
Ayy çok sevindimmmCanım benimde ilk tüp polikistik over var benimde 5.gün 5aa transfer edildi ve pozitif 6+6 haftadayız cuma günü kese görmeye gidicem belki kalbinide duyarız
Evet tek embriyo bende 27 yaşımdayım yaş genç oluminca tutunma ihtimali yüksek demişti doktorum bide benim geç tutunma oldu değerler düşük çıktı sonradan yükseldi 6 gün kahverengi lekelenme sürdü böyle bişeyler olursa stres yapma hepsi normal şeyler canımAyy çok sevindimmmAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynı durumda olup böyle bilgi almak çok iyi geldi sizde mi tek embriyo transfer ettirdiniz? Aynı çünkü ikiz istemediğim için 5aa blast verildi. Tutmaz diye çok kaygı içindeyim.
Ahh hemde çift kese.Ben de pozitifi gordum ama keseyi gormeden sevinemiyorum maalesef.Agrım tedirgin ediyor ama umut oldunuz bana.Dilerim bebeklerinizi sağlık sıhhatle kucağınıza alın.Çift keseyi gördük çok şükürDarısı tüm bekleyenlerin başına Ama benim durum biraz karışık kalp atışlarını duyduktan sonra doktorla bir karar vermemiz gerekecekmiş.Birinin sonlandırılma ihtimali varmış.Önceki gebeliğimde suyum gelerek 12. Hafta da düşük yaptığım için rahimin iki bebeği taşıması sıkıntılı olabilirmiş.Tabi bunların hepsi ihtimal.Umarım hersey yolunda gider,hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Ay gerçekten çok sevindim yaaaa. Benim şuan bi agrım vs yok daha dün oldum. Senin ne zaman başladı acaba belirtilerin? Kasık ağrısı olabilir demişlerdi henüz oda yokEvet tek embriyo bende 27 yaşımdayım yaş genç oluminca tutunma ihtimali yüksek demişti doktorum bide benim geç tutunma oldu değerler düşük çıktı sonradan yükseldi 6 gün kahverengi lekelenme sürdü böyle bişeyler olursa stres yapma hepsi normal şeyler canım
İlk zamanlar hafif kasık ağrısı oldu ama çok değil onun dışında başka hiç bir belirti yok canımAy gerçekten çok sevindim yaaaa. Benim şuan bi agrım vs yok daha dün oldum. Senin ne zaman başladı acaba belirtilerin? Kasık ağrısı olabilir demişlerdi henüz oda yok
Hormonların dalgalandığı için ağlamış olabilirsin. Ama hep iyiyi düşün lütfen. Embriyolarımız tutunacak hayırlısıyla inşallahKizlar pazar günü transfer oldum ama bugun annem beni cok uzdu cok ağladım bebrgim ins benimledir
İlaçlarına devam edıyor musun doktor ne demıştı sonucunaKızlaar benım basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemıstır yaa
Bılıyosunuz zaten once yanlıs negatıf test dıyıp sonradan deger 24 cıktı ve yarın 2. Test günüm artısa bakılacak
Ve gecen hafta silik cıkan testlerım bu aksam dayanamadım bakim dedim negatıf cıktı yahu 2 gunde beta dusermı yukselmedıysede
InsAllabHormonların dalgalandığı için ağlamış olabilirsin. Ama hep iyiyi düşün lütfen. Embriyolarımız tutunacak hayırlısıyla inşallah
Anladım canım herkeste değişkenlik gösteriyor işte bazılarında belirti varken bazılarında hiç olmuyor. Peki hep yattın mı bu süreçte neler yaptın neler yedin? Birde kilon var mı acabaİlk zamanlar hafif kasık ağrısı oldu ama çok değil onun dışında başka hiç bir belirti yok canım
Doğru söylüyorsun canım çok düşündüm nasip olucaksa hiçbişey engel değil diye.Olmaz tabi ama sen eğer allah korusun negatif sonuç alınca kendine sebep aramayacaksan bunları:) ben transfer sonrası 4.gün 6 saatlik araba yolculuğu yaptım, 5. Gün denize girdim 10 dakika da olsa. Ama negatif olursa bunlar neden oldu mu diye kendimi yemeyeceğimden emin oldum önce
Doktor hıcbısı demedı sadece tekrarla dedi ilaçlara devamİlaçlarına devam edıyor musun doktor ne demıştı sonucuna
Hiç yatmadım hatta bayramda ananemin evini temizledim sadece ağır kaldırmamaya hiç birşeyi kafama takmamaya çalıştım biraz kilom var troidim var rahim dinlendirme sırasında önce onu düşürdük sonra transfer oldu canımAnladım canım herkeste değişkenlik gösteriyor işte bazılarında belirti varken bazılarında hiç olmuyor. Peki hep yattın mı bu süreçte neler yaptın neler yedin? Birde kilon var mı acaba
Aynı troit bende de var benimde yükselmiş çok şükür dinlenme sırasında düştü bide insulin direncim var oda gayet iyiydi bakalım artık nasip. Çok teşekkür ederim cevapların içinHiç yatmadım hatta bayramda ananemin evini temizledim sadece ağır kaldırmamaya hiç birşeyi kafama takmamaya çalıştım biraz kilom var troidim var rahim dinlendirme sırasında önce onu düşürdük sonra transfer oldu canım
Bana olabilecegini soyledi hemsire yapilan islemle alakali olabilir dedi. Ama benim olmadi kisiden kisiye degisebiliyor demekBugun sabah transfer oldum kahverengi leke geliyor peçeteye normal mi? İlk transferimde böyle olmamıstı sasırdım.
Bana olabilecegini soyledi hemsire yapilan islemle alakali olabilir dedi. Ama benim olmadi kisiden kisiye degisebiliyor demekBugun sabah transfer oldum kahverengi leke geliyor peçeteye normal mi? İlk transferimde böyle olmamıstı sasırdım.
Artış olmuş demek oluyor canımYOK CANIM EVDE KALMADIEŞİMDE ALDIRMIYOR
AKSAM ALSAM DAHA KOYU CIKARSA BU IYI HABER Mİ DEMEK
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinAhh hemde çift kese.Ben de pozitifi gordum ama keseyi gormeden sevinemiyorum maalesef.Agrım tedirgin ediyor ama umut oldunuz bana.Dilerim bebeklerinizi sağlık sıhhatle kucağınıza alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?