- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.921
Çok teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizdede mi pko var ? Ve sizinde mi 5.gün embriyosuydu?Hayırlı olsun transferiniz. Benim tek transfer oldu ve çok şükür pozitif sonucu aldık. Umarım siz de pozitifi görürsünüz bu transferinizde
Arkadaşlar ayıptır söylemesi ben duş almaya korkuyorum bişey olur mu . olmaz dediler ama normalde de adetten temizlenirken sonrasında bi iki damla geliyordu . Şimdi napayım bugün transfer gününü sayarsak 5. Günüm
8 .gunde idrarda cikar 5.gun embiriyosu canim
Çok teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizdede mi pko var ? Ve sizinde mi 5.gün embriyosuydu?
Bana 2_3 gün duş almamam söylenmişti.Sonrasında ise enfeksiyon olmaması acisindan ayakta duş.Az önce yazdım aranızda yeniyim dün transferim yapıldı bugün dinleniyorum canım sıkıldı sayfada geziniyorum:) bende pazar gecesi banyomu yaptım dün transferim yapıldı. Yarın duş almayı düşünüyorum. Progestan kalçadan iğne ve litunis fitil ayrıca başka başka ilaçlara devam ediyorum
YOK CANIM EVDE KALMADIİdrar testi yaptın mı canım tekrar
Benim yaşımda 27 ilk başlar doktorum tek koyarız diyordu transfer günü istersen iki koyalım dedi kafam karıştı bende ikiz gebelik istemediğimi söyledim o yüzden en iyi 5aa blast embriyosu konuldu inşallah tutunurÇok teşekkürlerben 38 yaşındayım, bir normal yoldan düşük yaşadım, sonra da 4-5 ay olmayınca süreci hızlandırmak istedik açıkçası, genetik testli 5.gün embriyosu transfer oldu
Evet ben de de transferden hemen sonra lekelenme olmuştu. Gayet normal. Olası bir durum. Benim yaptığım hatayı yapıp kendini yeme. hiç kafana takıp onu düşünme. Sadece yat dinlen.Bugun sabah transfer oldum kahverengi leke geliyor peçeteye normal mi? İlk transferimde böyle olmamıstı sasırdım.
Benim bir arkadasimda 8.gun silik cikti idrarda once hayal kirikligi uasadi doktorumuz ayni bizim doktor dediki sevinme erken kan ver dedi kanda 35 cikti 2 gun sonra 80 olmus doktor artis iyi deil demisti sonraki günler gittikce artti onunda simdi kiz bebek bekliyor darisi hepimizin basinaKatılıyorum. Benim 8. Gün sabah ilk idrarla yaptığımda çıktı ki değerim düşüktü kan testi verdiğimde diğer arkadaşlara göre
Insallahhh pozitifi görürsün canim.bol bol dua edicem herkese. Rabbim kimseyi cennet kokulusundan mahrum birakmasin. Birtane olsun saglam olsun sana can olsun tutunsun. Sanslisin 5aa blast iyi bir embriyo benim 3 transferimdede 5.gune gitmiyor darisi benim basima 5.gun embiriyosu hep 3 gun apar topar transfer ediliyorum hic aa kalitesini bilegoremedimBenim yaşımda 27 ilk başlar doktorum tek koyarız diyordu transfer günü istersen iki koyalım dedi kafam karıştı bende ikiz gebelik istemediğimi söyledim o yüzden en iyi 5aa blast embriyosu konuldu inşallah tutunursonradan keşke iki koydursaydım pişmanlığını yaşamam inşallah
Evet sayiliyor canimPeki transfer gününü sayıyor muyuz?
Tamam canım teşekkür ederim.Evet ben de de transferden hemen sonra lekelenme olmuştu. Gayet normal. Olası bir durum. Benim yaptığım hatayı yapıp kendini yeme. hiç kafana takıp onu düşünme. Sadece yat dinlen.
Saymıyoruz canımPeki transfer gününü sayıyor muyuz?
Hayirlisi insallah bu sefer saglikla olsunAmiin canim insallah ❤❤. Bu dördüncü olacak ağustos ta
Aaaa ben saymistim sayiliyorum saniyodum ogrenmis oldum canim bu seferkinde ertesi gunden sayicamSaymıyoruz canım
Ben 7 temmuz transfer oldum 19 temmuz yani 12. Gün test günümdüAaaa ben saymistim sayiliyorum saniyodum ogrenmis oldum canim bu seferkinde ertesi gunden sayicam
Çift keseyi gördük çok şükürMerhabaSizden güzel haberler bekliyorum.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende dua ediyorum hep herkese bu yolda olan herkes, isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsinInsallahhh pozitifi görürsün canim.bol bol dua edicem herkese. Rabbim kimseyi cennet kokulusundan mahrum birakmasin. Birtane olsun saglam olsun sana can olsun tutunsun. Sanslisin 5aa blast iyi bir embriyo benim 3 transferimdede 5.gune gitmiyor darisi benim basima 5.gun embiriyosu hep 3 gun apar topar transfer ediliyorum hic aa kalitesini bilegoremedim
Canım benimde ilk tüp polikistik over var benimde 5.gün 5aa transfer edildi ve pozitif 6+6 haftadayız cuma günü kese görmeye gidicem belki kalbinide duyarızMerhabalar. Öncelikle bu yasadigimiz zorlu sürecten sonra rabbim tüm herkese emeklerinin karsiligini versin insallah. Dün transferim yapıldı çok heyecanlıyım. 6 ağustos test tarihim. 5.gün 5aa tek embriyo transferi yapıldı. Polikistik over var ve ilk tüp bebek deneyimim. Benim gibi tek embriyo yaptırıp tutan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?