2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun transferiniz. Benim tek transfer oldu ve çok şükür pozitif sonucu aldık. Umarım siz de pozitifi görürsünüz bu transferinizde
Çok teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizdede mi pko var ? Ve sizinde mi 5.gün embriyosuydu?

Olmaz tabi ama sen eğer allah korusun negatif sonuç alınca kendine sebep aramayacaksan bunları:) ben transfer sonrası 4.gün 6 saatlik araba yolculuğu yaptım, 5. Gün denize girdim 10 dakika da olsa. Ama negatif olursa bunlar neden oldu mu diye kendimi yemeyeceğimden emin oldum önce

Çok teşekkür ederim. Sizede hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizdede mi pko var ? Ve sizinde mi 5.gün embriyosuydu?

Çok teşekkürler ben 38 yaşındayım, bir normal yoldan düşük yaşadım, sonra da 4-5 ay olmayınca süreci hızlandırmak istedik açıkçası, genetik testli 5.gün embriyosu transfer oldu

Bana 2_3 gün duş almamam söylenmişti.Sonrasında ise enfeksiyon olmaması acisindan ayakta duş.

Çok teşekkürler ben 38 yaşındayım, bir normal yoldan düşük yaşadım, sonra da 4-5 ay olmayınca süreci hızlandırmak istedik açıkçası, genetik testli 5.gün embriyosu transfer oldu
Benim yaşımda 27 ilk başlar doktorum tek koyarız diyordu transfer günü istersen iki koyalım dedi kafam karıştı bende ikiz gebelik istemediğimi söyledim o yüzden en iyi 5aa blast embriyosu konuldu inşallah tutunur sonradan keşke iki koydursaydım pişmanlığını yaşamam inşallah

Bugun sabah transfer oldum kahverengi leke geliyor peçeteye normal mi? İlk transferimde böyle olmamıstı sasırdım.
Evet ben de de transferden hemen sonra lekelenme olmuştu. Gayet normal. Olası bir durum. Benim yaptığım hatayı yapıp kendini yeme. hiç kafana takıp onu düşünme. Sadece yat dinlen.

Katılıyorum. Benim 8. Gün sabah ilk idrarla yaptığımda çıktı ki değerim düşüktü kan testi verdiğimde diğer arkadaşlara göre
Benim bir arkadasimda 8.gun silik cikti idrarda once hayal kirikligi uasadi doktorumuz ayni bizim doktor dediki sevinme erken kan ver dedi kanda 35 cikti 2 gun sonra 80 olmus doktor artis iyi deil demisti sonraki günler gittikce artti onunda simdi kiz bebek bekliyor darisi hepimizin basina

Insallahhh pozitifi görürsün canim.bol bol dua edicem herkese. Rabbim kimseyi cennet kokulusundan mahrum birakmasin. Birtane olsun saglam olsun sana can olsun tutunsun. Sanslisin 5aa blast iyi bir embriyo benim 3 transferimdede 5.gune gitmiyor darisi benim basima 5.gun embiriyosu hep 3 gun apar topar transfer ediliyorum hic aa kalitesini bilegoremedim

MerhabaSizden güzel haberler bekliyorum.
Çift keseyi gördük çok şükürDarısı tüm bekleyenlerin başınaAma benim durum biraz karışık kalp atışlarını duyduktan sonra doktorla bir karar vermemiz gerekecekmiş.Birinin sonlandırılma ihtimali varmış.Önceki gebeliğimde suyum gelerek 12. Hafta da düşük yaptığım için rahimin iki bebeği taşıması sıkıntılı olabilirmiş.Tabi bunların hepsi ihtimal.Umarım hersey yolunda gider,hepimiz sağlıkla kavuşuruz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende dua ediyorum hep herkese bu yolda olan herkes, isteyen dileyen herkese rabbim nasip etsin 3 te gayet iyi bence 5 olacak diye birsey yok hiç üzülmeyin 3 ile çok hamile kalan kişiler var.

Reactions: Dei
Canım benimde ilk tüp polikistik over var benimde 5.gün 5aa transfer edildi ve pozitif 6+6 haftadayız cuma günü kese görmeye gidicem belki kalbinide duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…