- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.981
Çok üzüldüm canımBugün 13. Günüm.
9.gün değerim 9
11.gün 21
13.gün 23
Doktorum ilaçları bırakma dedi ama artmaz bu saatten sonra zaten çok düşük başlamıştı.
İlaçları kullandığın sürece adet olamıyorsun bana öyle söyledi drumun asistanı. Korkmuştum transferden sonra kanama oldu ve tutmadı sandım aradım hemen korkulcak birşey yok ilaçlardan dolayı regl olamazsınız demişlerdiKizlar bisi sorucam simdi transfer sonraso bir suru ilav estrofem progestan fln kullaniyoz ya adetimiz normal dongumuze gore egrr bebek tutunmadi ise gelir mi yoksa ilaclardan dolayi gelmwz mi
İnşaallah senin iyi olurÇok üzüldüm canım
Bende 10 da kan verıcem sonucu yazarım
Ama benımde umudum yok
Dr artmaz dedi mi ama bu konuda bilgim yok ama bence hic belli olmszBugün 13. Günüm.
9.gün değerim 9
11.gün 21
13.gün 23
Doktorum ilaçları bırakma dedi ama artmaz bu saatten sonra zaten çok düşük başlamıştı.
Adet gunuu gecse de swvinemiyoruz o zamanO biraz hormonlarına bağlı oluyor. Gelmezsede doktor adet söktürücü verip düzene sokuyor
Bende seni sürekli takipnediyorum yazılarını, olayları. Canım umarım şu karışıklığın içinden bir an önce çıkıp rahatlarsın. Dileğim olumlu olması yönünde ama diğer türlü olsa bile sakın canını sıkma çünkü emin ol şu belirsizliklerden daha iyidir kesin sonucu alman. Sonuç ne olursa olsun ne t olacak.Kızlaar benım basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemıstır yaa
Bılıyosunuz zaten once yanlıs negatıf test dıyıp sonradan deger 24 cıktı ve yarın 2. Test günüm artısa bakılacak
Ve gecen hafta silik cıkan testlerım bu aksam dayanamadım bakim dedim negatıf cıktı yahu 2 gunde beta dusermı yukselmedıysede
Sifirmi yaninda sayisi varmi canim sana transfer edildi embiriyo ve 0 sifir demek hic transfer edilmedi demek diye biliyorum . Gerci benimde 0 15 cikmisti kotu embiriyo rahim ne kadar saglam olursa olsun hic ilerlelemesis demek sen tekrardan test yaptir canim neolur nolmaz 1.15 olupta diger kan verdiklerinde mucize olana cok shid oldugum için yinede yaptir jakkinda hayirlisi olsunKızlar ben 20 temmuzda tek embriyo transferi oldum şimdi kan verdim beta hcg 0. Sizce yükselir mi böyle olup da yükselen var mı
Erken yapinca moralin bozulur simdi anladim transferin 5.gunu 0 cikti anladim fakat daha kana karismaz boyle moralin bozulur 7.gunden sonra kana karisir diye biliyorumAma 5. Gün embriyo transferiydi. Değerim 3-5 olsa diyeceğim ki yükselir ama sıfır çıkınca umudum kalmadı
Pes etme benim fikrimce ben dorduncuyu deniycem biliyorum sana soylemesi kolay diyeceksin bende yoruldum fakat pes etme sizler bide benden gencsiniz be canim benim 16 denemede bebegine kavusan arkadasim var zor bir süreç hem maddi ve manevi yonden her negatifte psikolojinin bozulmasida cabasi fakat silkinip kendimize gelmemiz gerek. Psikolojik destekde cok onemli bu surecte. Neye karar verirsen ver pes etme. Bizler kadiniz yikililiriz yipraniriz ve sonra silkelenip ayağa kalkariz .rabbim yar ve yardimcin olsun herdaimSorun yok aslında eşimde de bende de. İlk transfer hüsranla sonuçlandı. Herşey de çok iyi demişti doktorum rahim kalınlığı vs. Artık negatif görmekten yoruldum kızlar biraz ara vericem
Tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferin 14. Günü değerim 1587 çıktı
Teşekkür ederim canım, hep birlikte inşaallahTebrik ederim canımsağlıkla kavuş bebişine
İki embriyoydu galiba di miTeşekkür ederim canım, hep birlikte inşaallah
Günaydın arkadaşlar. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferin 14. Günü değerim 1587 çıktı
Evet 2 embriyo canım.İki embriyoydu galiba di miçifte mutluluk olabilir mi?
Teşekkür ederim canımSuperTebrik ediyorum! Ayrica bugune kadar kan testi yaptirmadan bekledigin icin de sabrina sapka cikariyorum
Tebrik ederim cok mutlu oluyorum pozitif haberlereGünaydın arkadaşlar. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferin 14. Günü değerim 1587 çıktı
Tebrik ederim cok mutlu oluyorum pozitif haberlereGünaydın arkadaşlar. 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferin 14. Günü değerim 1587 çıktı
Teşekkür ederim canım, darısı senin de başına inşaallah Hiç bir belirtim olmadı canım. 0 belirti. Hala da öyle.Tebrik ederim cok mutlu oluyorum pozitif haberleresizin ne gibi belirtiler olmusti
Yaaa tebrıkl edıyorum tekrardan ve kesın ikiz gebelikkk allahım kese için ne zamaan cagırdı. Hersey yolunda gıdecek emınımm.Evet 2 embriyo canım.Belki olabilir, bana da yüksek geldi değer sanki. İkiz bekleyen arkadaşlara sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?