2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

mesajınızı transferden sonra okudum o kadar haklısınız ki söyledikleriniz harfiyen doğru çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Amiin canim insallah ❤❤. Bu dördüncü olacak ağustos ta

8 .gunde idrarda cikar 5.gun embiriyosu canim

Merhabalar. Öncelikle bu yasadigimiz zorlu sürecten sonra rabbim tüm herkese emeklerinin karsiligini versin insallah. Dün transferim yapıldı çok heyecanlıyım. 6 ağustos test tarihim. 5.gün 5aa tek embriyo transferi yapıldı. Polikistik over var ve ilk tüp bebek deneyimim. Benim gibi tek embriyo yaptırıp tutan var mı acaba ?

ben trssnferden 2 gün sonra aldım duş, 2 gün sonra alabilirsin demişlerdi ılık su ile allaha şükür bir şey olmadı

Az önce yazdım aranızda yeniyim dün transferim yapıldı bugün dinleniyorum canım sıkıldı sayfada geziniyorum:) bende pazar gecesi banyomu yaptım dün transferim yapıldı. Yarın duş almayı düşünüyorum. Progestan kalçadan iğne ve litunis fitil ayrıca başka başka ilaçlara devam ediyorum

Hayırlı olsun transferiniz. Benim tek transfer oldu ve çok şükür pozitif sonucu aldık. Umarım siz de pozitifi görürsünüz bu transferinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…