- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.901
İdrar testi yaptın mı canım tekrarGECMIYORRR ZAMANNN YARIN SAAT 11 DE KAN VERICEM CANIM.
AKSAM SONUCUN CIKINCA MUTLKA YAZZ TAKIPTE OLUCAMM
Merhaba canım ben 6. Günde öğrenmiştimYa burda çok fazla pozitif gören arkadaşları gördüke aşırı mutlu oluyorum herkesi kendi yerime koyduğum içinçok büyük emek veriyoruz.
5. Gün embriyosunu kanda en erken kaçıncı günde öğrenirim merak ediyorum
Ben 6. Gün betada öğrenmiştim canım 5. Gün emb.Siz 7. Gün beta hcg mi baktırmıştınız kaset test mi yapmıştınız
Yazacağım akşama kadar kalpten gitmezsemGECMIYORRR ZAMANNN YARIN SAAT 11 DE KAN VERICEM CANIM.
AKSAM SONUCUN CIKINCA MUTLKA YAZZ TAKIPTE OLUCAMM
Tek embriyo muydu canım bide kaçtı o zaöan değerinBen 6. Gün betada öğrenmiştim canım 5. Gün emb.
Hiç korkma gerilme, bence transfer işlwmi bu yaşadığımız olaylar sonucunda en güzel ve büyülü bir işlem. Ağrı sızı hiçbirşey yok. Tamı tamına 5 dk bile sürmüyor. Transfere hazırlık yarım saat giyindin ettin bekledim ama transfer süresi 2-3 dakika. Ben çok korkuyordum ama yaşayınca dedim ki en ağrısız en sancısız ve en güzel anmış bu an... Sakın stres yapma tadını çıkar. Allah sonrasında güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Maşallah kalp atışlarınıda duyarsın inşallah hersey yolunda gider3 taneydi. 6. Gün 89 du
Dün 18.gün kese baktırdım 3 kese göründü beta 4090 dı ama kalp atışına kadar gelişimlerine bakacağız dedi dr. Um
Amiin canim insallah ❤❤Insallah sen de en yakin zamanda yasarsin o duyguyu canimcook sevindim afkadasinin idrar rengine acik renk gordukce sinir oluyorum cunju simdi ikinci transferi mi oldun sen ?benim oyle lekenme fln da olmadi sadece batma kasik agrilarim var arada bir de sun bacaklarim cok agridi
AminMaşallah kalp atışlarınıda duyarsın inşallah hersey yolunda giderbenim tek embriyo yarın kanda baktırsam çıkar mı ki
8 .gunde idrarda cikar 5.gun embiriyosu canimYa burda çok fazla pozitif gören arkadaşları gördüke aşırı mutlu oluyorum herkesi kendi yerime koyduğum içinçok büyük emek veriyoruz.
5. Gün embriyosunu kanda en erken kaçıncı günde öğrenirim merak ediyorum
Sağol canım bende öyle biliyorum ama sormak aklıma gelmedi bişey olucağını düşünmüyorumYok canim dusunu alabilirsin bence bna hic oyke bisi demediler
Peki transfer gününü sayıyor muyuz?8 .gunde idrarda cikar 5.gun embiriyosu canim
ben trssnferden 2 gün sonra aldım duş, 2 gün sonra alabilirsin demişlerdi ılık su ileArkadaşlar ayıptır söylemesi ben duş almaya korkuyorum bişey olur mu . olmaz dediler ama normalde de adetten temizlenirken sonrasında bi iki damla geliyordu . Şimdi napayım bugün transfer gününü sayarsak 5. Günüm
evet ikiz annelerinin işi daha zor bunu sürekli duyuyordum yeni yeni anlıyorumBak canım aslında biz fazla ehvamlanıyoruz daha rahat olmamız lazım
gelmez canım kullandığımız ilaçlar adeti engelliyorKizlar bisi sorucam simdi transfer sonraso bir suru ilav estrofem progestan fln kullaniyoz ya adetimiz normal dongumuze gore egrr bebek tutunmadi ise gelir mi yoksa ilaclardan dolayi gelmwz mi
Merhaba26 sında kese için randevum var
Merhabalar. Öncelikle bu yasadigimiz zorlu sürecten sonra rabbim tüm herkese emeklerinin karsiligini versin insallah. Dün transferim yapıldı çok heyecanlıyım. 6 ağustos test tarihim. 5.gün 5aa tek embriyo transferi yapıldı. Polikistik over var ve ilk tüp bebek deneyimim. Benim gibi tek embriyo yaptırıp tutan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?