- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #2.961
Bugun 6. Gun cok erken test icin ama bilmiyorum bilen arkadaslar yazsin bakalimKızlar ben 20 temmuzda tek embriyo transferi oldum şimdi kan verdim beta hcg 0. Sizce yükselir mi böyle olup da yükselen var mı
Ama 5. Gün embriyo transferiydi. Değerim 3-5 olsa diyeceğim ki yükselir ama sıfır çıkınca umudum kalmadıBugun 6. Gun cok erken test icin ama bilmiyorum bilen arkadaslar yazsin bakalim
Belki benzer durumr yasaynlar vardir hcg 6. Gunden sonra yukseliyor diye biliyorim ben canim bence ilaclarini aksatma ve bozma moralini doktorlar bosuna 12.gun bakalim demiuorAma 5. Gün embriyo transferiydi. Değerim 3-5 olsa diyeceğim ki yükselir ama sıfır çıkınca umudum kalmadı
Sizin sorun neydi ve ilk transfer miAma 5. Gün embriyo transferiydi. Değerim 3-5 olsa diyeceğim ki yükselir ama sıfır çıkınca umudum kalmadı
Bence kan testini bekle sabirla canim kaset testlee hatali da cikabiliyor bozma moraliniKızlaar benım basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemıstır yaa
Bılıyosunuz zaten once yanlıs negatıf test dıyıp sonradan deger 24 cıktı ve yarın 2. Test günüm artısa bakılacak
Ve gecen hafta silik cıkan testlerım bu aksam dayanamadım bakim dedim negatıf cıktı yahu 2 gunde beta dusermı yukselmedıysede
6. Gunde test cok erken. En azından bı 10. Gunu bekleseydınız.Ama 5. Gün embriyo transferiydi. Değerim 3-5 olsa diyeceğim ki yükselir ama sıfır çıkınca umudum kalmadı
Kızlaar benım basıma gelenler pişmiş tavugun basına gelmemıstır yaa
Bılıyosunuz zaten once yanlıs negatıf test dıyıp sonradan deger 24 cıktı ve yarın 2. Test günüm artısa bakılacak
Ve gecen hafta silik cıkan testlerım bu aksam dayanamadım bakim dedim negatıf cıktı yahu 2 gunde beta dusermı yukselmedıysede
5. Gün emb. 6.gün 89 çıkmıştı benim 3 emb.Bugun 6. Gun cok erken test icin ama bilmiyorum bilen arkadaslar yazsin bakalim
Artma ihtimali yok mu ki kacinci gununuzpeperutka90 benim değer artmamış 23. 5 çıktı ben elendim kızlar.
Sorun yok aslında eşimde de bende de. İlk transfer hüsranla sonuçlandı. Herşey de çok iyi demişti doktorum rahim kalınlığı vs. Artık negatif görmekten yoruldum kızlar biraz ara vericemSizin sorun neydi ve ilk transfer mi
Ilk transfermis daha 3. Transferle basari yuzde 85lere cikiyor dedi dr. Um.cevremde cok kisinin 2.transferde oldu uzulmen cok normal ama bence umudunu yitirme zaman da kaybetme dondurilmus embriyon vardi sanirimSorun yok aslında eşimde de bende de. İlk transfer hüsranla sonuçlandı. Herşey de çok iyi demişti doktorum rahim kalınlığı vs. Artık negatif görmekten yoruldum kızlar biraz ara vericem
Bugün 13. Günüm.Artma ihtimali yok mu ki kacinci gununuz
Benimde doğal oldu. Hiç ilaç kullanmadım. Çatlatma iğnesi bile. Kendi çatladı ama 19 unda transferimi yaptı. 5. Gün donmuş embriyo. 2 gün sonra kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyımCanım ben natürel transfer olucaktım sadece yumurtalar belli düzeye gelince ovitrelle verilecekti ve transfer den sonrada progestan , yani estrofem vs yoktu . Her 2 günde bir takip yapıyoduk cumartesi kan verdim ultrason bakıldı yumurtalar biri 12 biri 14 dü pazartesi için tekrar randevu verdiler kontrol edelim dediler 12 olanda büyüsün diye ama bu arada , cumartesi verdiğim kanda LH yükselmiş ama sonuçlar pazartesi sabah çıktığı için cumartesi müdahale edememişler anlayamak beklenmedik şekilde çatladı pazar akşamı ağrı hissettim . O yüzden iptal tam ne zaman çatladığı bellli değil mağlesef .
O biraz hormonlarına bağlı oluyor. Gelmezsede doktor adet söktürücü verip düzene sokuyorKizlar bisi sorucam simdi transfer sonraso bir suru ilav estrofem progestan fln kullaniyoz ya adetimiz normal dongumuze gore egrr bebek tutunmadi ise gelir mi yoksa ilaclardan dolayi gelmwz mi
Ay bu triod bendede varAynı troit bende de var benimde yükselmiş çok şükür dinlenme sırasında düştü bide insulin direncim var oda gayet iyiydi bakalım artık nasip. Çok teşekkür ederim cevapların için
Benim ikinci transferim natureldi ama çatlatma iğneli . Bu seferde kendiliğinden çagladığı için iptal ettiler sizin sonjç umarım güzel gelir . Çok merak ettim yazın lütfen haber alınca hayırlısı oldun hakkınızda.Benimde doğal oldu. Hiç ilaç kullanmadım. Çatlatma iğnesi bile. Kendi çatladı ama 19 unda transferimi yaptı. 5. Gün donmuş embriyo. 2 gün sonra kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım
İlacı kullanınca düzenli düşüyor :)) size tek emrbiyo mu transfer edildi inşallah hayırla sonuçlanır az kalmış ögrenmenizeAy bu triod bendede var2 kere troid yüzünden transferim ertelendi hayırlsı ile 19 temmuzda transferim oldu. Sonuç bekliyorum
Neeeeeeeeee aradı mı????? Aynı Nilgün Hanım’dan bahsediyor olamayızGözlerime inanamıyorum. Whatsapp yazışmalarımı göndermeyi bilsem atardım. Opu dan sonra her gün tek satır sadece
Neyse geçti gitti onlar artık. Bundan sonrası sadece beklemek kaldı umutlahepimiz için en güzeli olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?