2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bence kan testini bekle sabirla canim kaset testlee hatali da cikabiliyor bozma moralini

Bu yaptığınız testin hassasiyeti nedir? 10luk mu? 25lik mi? 50lik mi? Bu önemli.
Bir de gebeliğin bu erken evresinde zaten sabah idrarıyla test yapmak daha iyi. En yoğun hcg sabah idrarında olur. Ki zaten kanda bile henüz 24 çıkmış, dolayısıyla idrarda daha düşük. Sakin olun bence, kan testini tekrarlayın. Elden başka bir şey gelmiyor zaten.

Sorun yok aslında eşimde de bende de. İlk transfer hüsranla sonuçlandı. Herşey de çok iyi demişti doktorum rahim kalınlığı vs. Artık negatif görmekten yoruldum kızlar biraz ara vericem
Ilk transfermis daha 3. Transferle basari yuzde 85lere cikiyor dedi dr. Um.cevremde cok kisinin 2.transferde oldu uzulmen cok normal ama bence umudunu yitirme zaman da kaybetme dondurilmus embriyon vardi sanirim

Benimde doğal oldu. Hiç ilaç kullanmadım. Çatlatma iğnesi bile. Kendi çatladı ama 19 unda transferimi yaptı. 5. Gün donmuş embriyo. 2 gün sonra kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım

Kizlar bisi sorucam simdi transfer sonraso bir suru ilav estrofem progestan fln kullaniyoz ya adetimiz normal dongumuze gore egrr bebek tutunmadi ise gelir mi yoksa ilaclardan dolayi gelmwz mi
O biraz hormonlarına bağlı oluyor. Gelmezsede doktor adet söktürücü verip düzene sokuyor

Aynı troit bende de var benimde yükselmiş çok şükür dinlenme sırasında düştü bide insulin direncim var oda gayet iyiydi bakalım artık nasip. Çok teşekkür ederim cevapların için
Ay bu triod bendede var 2 kere troid yüzünden transferim ertelendi hayırlsı ile 19 temmuzda transferim oldu. Sonuç bekliyorum

Benimde doğal oldu. Hiç ilaç kullanmadım. Çatlatma iğnesi bile. Kendi çatladı ama 19 unda transferimi yaptı. 5. Gün donmuş embriyo. 2 gün sonra kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım
Benim ikinci transferim natureldi ama çatlatma iğneli . Bu seferde kendiliğinden çagladığı için iptal ettiler sizin sonjç umarım güzel gelir . Çok merak ettim yazın lütfen haber alınca hayırlısı oldun hakkınızda.

valla da billa da aradı, amaaaan boşver geçti gitti dediğin gibi. Hayırlısı ile güzel günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…