- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.081
Kesinlikle alarm kurup saatli al zaten ac tok fark etmiyor hormon ilaci sonuctaselamlar kızlar ben 3 adet olan ilacı ( duphaston) kahvaltı, öğlen ve akşam alıyorum
diğer ilaçlarımı yatmadan önce alıyorum (estrofem ve coraspin)
saati saatine almıyorum yani unutuyorumsaat tutmalı mıyım?
Yürüyüş için dışarı mı çıktın evin içinde yürüyeyim bende avakadoyu hiç sevmiyorum nasıl yaptınız limon sıkarak mı yediniz ben çalışıyorum fırsat bu fırsat yatayım diyordum rapor aldım 10 gün işim çok stresli çünkü inşallah benimdee ikisi tutunur ikiz çok istiyorumben transferden sonra mutlaka hergün yürüdüm yavaş tempoda, kan akışı için önemliymiş. günlük hayatıma devam ettim aslında ekstra birşey yapmadım avokado yedim ama her günetkisi oldumu bilmiyorum tavsiye ederim birde yalnız kalmayın evde ben transferden sonra anneme gittim laf muhabbet aklıma transfer hiç gelmedi günler çabucak geçti ağır asla kaldırmayın eğilirken oturarak eğilin bu kadar sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım
çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkat edeceğimKesinlikle alarm kurup saatli al zaten ac tok fark etmiyor hormon ilaci sonucta
Bu bastirma olayini bilmiyordum, o zaman dr.nin uzerine isememek mucizeTransferi yaparken idrar kesene zaten bastırıyorlar rahat görmek için ben çıktığımda kıvranıyordum bide bu hastanede yarım saat sonra gönderiyorlar ben bir kaç soru sordum hemşirelere güldüler herkes nasıl gebe kalıyor kalkmakla wc gitmekle alakası yok aksine o karın ağrısı bel ağrısını biz istemeyiz dedi bende kalktım artık
Bence seninde transferin yapılır gibime geliyorözellikle ilaç saatlerini sordum ben saatinde her gün almak en doğrusu dedi doktor evet tonlarca ilaç içiyoruz Allah acısın bize inşallah
avokadoyu ben en çok ezilmiş içine dövülmüş sarımsak limon zeytinyağı tuzla seviyorumYürüyüş için dışarı mı çıktın evin içinde yürüyeyim bende avakadoyu hiç sevmiyorum nasıl yaptınız limon sıkarak mı yediniz ben çalışıyorum fırsat bu fırsat yatayım diyordum rapor aldım 10 gün işim çok stresli çünkü inşallah benimdee ikisi tutunur ikiz çok istiyorum
beni transferden sonra hemen sandalyeyle odaya getirdiler ben de aşırı derecede sıkışıktım hatta doktora bi kaza çıkmaz inşallah dedimTransferi yaparken idrar kesene zaten bastırıyorlar rahat görmek için ben çıktığımda kıvranıyordum bide bu hastanede yarım saat sonra gönderiyorlar ben bir kaç soru sordum hemşirelere güldüler herkes nasıl gebe kalıyor kalkmakla wc gitmekle alakası yok aksine o karın ağrısı bel ağrısını biz istemeyiz dedi bende kalktım artık
Bence seninde transferin yapılır gibime geliyorözellikle ilaç saatlerini sordum ben saatinde her gün almak en doğrusu dedi doktor evet tonlarca ilaç içiyoruz Allah acısın bize inşallah
dışarda yürüdüm açık havada , avokadoyu bazen ezip limonlu sarımsaklı sosla yaptım, bazen üşendim doğradım üstüne tuz limon sıkıp yedim. birde çiğ badem kuru kaysı, çiğ fındık tükettimYürüyüş için dışarı mı çıktın evin içinde yürüyeyim bende avakadoyu hiç sevmiyorum nasıl yaptınız limon sıkarak mı yediniz ben çalışıyorum fırsat bu fırsat yatayım diyordum rapor aldım 10 gün işim çok stresli çünkü inşallah benimdee ikisi tutunur ikiz çok istiyorum
opu’dan sonraki 2-3 gün benim de çok ağrım olduBu bastirma olayini bilmiyordum, o zaman dr.nin uzerine isememek mucizepeki transfer muayene gibi mi? Agri, aci oluyor mu? Opuda da bisey hissedilmiyor anestezili dediler ama benim icin zordu sonrasi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cabalarimizin mukafatini alalim insallah
Hepimizin ortak endisesi bu kaza olma olasiligi herhaldeopu’dan sonraki 2-3 gün benim de çok ağrım oldutransfer için de çok heyecanlıydım. çok sıkışıktım ben de. hatta dr’a inşallah bi kaza çıkmaz dedim sorun yok demişlerdi
benim transferde hemşire karından ultrason bakar gibi karnıma bastırdı. sanırım dr’un uygun yer/tarafı bulması için.. o sırada dr vajina kısmına bir alet yerleştiriyor ki bu alttan muayene ile aynı, hiç acımıyor yani. sonrası heyecanlı bekleyişembriyolog embriyomu getirdi o yerleştirilen aletin içinden rahme gönderildi ve bütün işlem bu kadardı
Benımde oyle kimyasal canım. Son embrıyo idi bıttı. Tekrardan yumurta toplama işlemı yapılacak.. En yakın zamanda kucagımıza alırız ınsallahınsallah bızde guzel haberler alırız canım benım.
yenıden yenı umutlarla baslıcaz herseye .
kımyasal oldu dedi doktor
kesinlikle anesteziye hiç gerek yok canımHepimizin ortak endisesi bu kaza olma olasiligi herhaldeBen muayenede de zorlaniyorum ama anestezi isteyecek bir durum yok oyleyse. Vayy be cok heyecanli bi islem gercekten. Kac gunun kaldi test icin. Senin de mutlu haberini bekliyoruz o zaman
Ben az önce uzun süre ayakta kaldım kasıkalrım sanki adet olucakmışım gibi ağrıyor sizede oluyor muben transferden sonra mutlaka hergün yürüdüm yavaş tempoda, kan akışı için önemliymiş. günlük hayatıma devam ettim aslında ekstra birşey yapmadım avokado yedim ama her günetkisi oldumu bilmiyorum tavsiye ederim birde yalnız kalmayın evde ben transferden sonra anneme gittim laf muhabbet aklıma transfer hiç gelmedi günler çabucak geçti ağır asla kaldırmayın eğilirken oturarak eğilin bu kadar sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım
Canım transfer den sonra hafif akıntı geliyo su gibi doktor içini yıkıyor o yüzdenmiş. Yarım saat yatıyoruz sonra idrarımızı yapıp eve dönüyoruz . Bende çok kabız olurum onun içn kabız ilacı alablrsnz diyolar onu aldım et yediğimde yada içmek istedğinde içKızlar transfer sonrası wc işi nasıl oluyor tecrübeliler aydınlatabilir mi kabız olmamak adına ben tutmadım içerdeki ilaçlarla akan bişeyler de geldi saçma bir soru ama bi şey olmaz dimi
Benim belli değil daha, senln ne zaman belli oldu ikiz olduğu canım. Hatırladığım kadarıyla aramızda çok gün farkı yoktuevet benimkilerde ikiz
Amin canım inşallahBu bastirma olayini bilmiyordum, o zaman dr.nin uzerine isememek mucizepeki transfer muayene gibi mi? Agri, aci oluyor mu? Opuda da bisey hissedilmiyor anestezili dediler ama benim icin zordu sonrasi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cabalarimizin mukafatini alalim insallah
Büyük abdesti yaptıktan sonra su gibi değilde uzatayan akıntı gibi kahverengi dedim düştü mü wc yapıncaCanım transfer den sonra hafif akıntı geliyo su gibi doktor içini yıkıyor o yüzdenmiş. Yarım saat yatıyoruz sonra idrarımızı yapıp eve dönüyoruz . Bende çok kabız olurum onun içn kabız ilacı alablrsnz diyolar onu aldım et yediğimde yada içmek istedğinde iç
Tamam canım çok teşekkür ederimdışarda yürüdüm açık havada , avokadoyu bazen ezip limonlu sarımsaklı sosla yaptım, bazen üşendim doğradım üstüne tuz limon sıkıp yedim. birde çiğ badem kuru kaysı, çiğ fındık tükettimgenellikle dinlen ama günlük yürüyüşünü mutlaka yap
Anladım canım renkli akıntı da gelebilyo dediler merak etme içini rahat tutBüyük abdesti yaptıktan sonra su gibi değilde uzatayan akıntı gibi kahverengi dedim düştü mü wc yapınca
Kesinlikle hic gecmiyorkesinlikle anesteziye hiç gerek yok canımbenim daha dün oldu bütün bunlar zaman geçmiyormuş gerçekten
inşallah hepimiz müjdeli haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?