- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.121
Dün dondurulmuş embriyo transferi oldum, test istemediler.Transfer icin butun merkezler covid testi istemeye basladi herhalde. Oyle okuyorum sayfalarda. Bu hafta icinde testsiz transfer olan oldu mu? Merkezden merkeze degisiyor mu, zorunlu mu acaba?
benden istemediler. malatyadayımTransfer icin butun merkezler covid testi istemeye basladi herhalde. Oyle okuyorum sayfalarda. Bu hafta icinde testsiz transfer olan oldu mu? Merkezden merkeze degisiyor mu, zorunlu mu acaba?
UmOyle tabi ama bazen psikolojik olarak dayanmak cok zor oluyo iste.. aslinda cok da uzun oturmadim boyle anlik bisi bi daldim dusunurken umarim yerlesme kanamasidir tesadif denk gelmostir o ana
İnşallah canım merak etme içini ferah tutOyle tabi ama bazen psikolojik olarak dayanmak cok zor oluyo iste.. aslinda cok da uzun oturmadim boyle anlik bisi bi daldim dusunurken umarim yerlesme kanamasidir tesadif denk gelmostir o ana
Bu ilaclari neye gore veriyorlar cok merak ediyorum benimde hic ilac kullanmadan bakildiginda 8 olgun yumurtan var cok iyi gorunuyor denilmisti ilaclari kullandim 4 tane zor topladilar onlarinda ikisi dollendi kalitede 5bc biri transfer edildi oda tutmadi zaten benimde opudan sonra dusundugum ilaclarin fazla gelmis olmasi yada erken catlama olmasiydisizin sorun neyden kaynaklı dediler?
benım her toplamada sadece 2 yumurta gelısıyor
yüksek doz ılaclarda gonal f 250 - merıofert 150 11 gun kadar kullanım
Transfer icin butun merkezler covid testi istemeye basladi herhalde. Oyle okuyorum sayfalarda. Bu hafta icinde testsiz transfer olan oldu mu? Merkezden merkeze degisiyor mu, zorunlu mu acaba?
Bence bu lekelenme yerleşme kanaması. Pembe kahve arasi az lekelenmeler bunu gösterir. Koyu kırmızı korkutucudur sadece. Bence gonlunu ferah tut. Oyle her can sıkıntisına üzülmeye , bebeklere birsey olsaydi..kimse gebelik yasayamazdı..sağlıklı bir gebeliğe hic birsey kolayKizlar Bugun ben biraz skintili bi gun gecirdim biraz agladim azonce wc de iki buklum oturuyodum mal gibi dusunuyodum sag kasigimda batmalar hissettim sonra pecete pembelik geldi bisi olmamistir dimi sikistrdim mi acaba dedim bugun 7.gun. transfer sonrasi en ufak bi lekelenmem olmamisti
Bende ikiz çok istiyorum.. İnşallah sanada banada nasip eder rabbimYürüyüş için dışarı mı çıktın evin içinde yürüyeyim bende avakadoyu hiç sevmiyorum nasıl yaptınız limon sıkarak mı yediniz ben çalışıyorum fırsat bu fırsat yatayım diyordum rapor aldım 10 gün işim çok stresli çünkü inşallah benimdee ikisi tutunur ikiz çok istiyorum
Gayet gerçek rüya değil gözün aydınKızlar ben dayanamadım çok ağrım var diye test yaptım 20 sünde transfer oldum rüya görmüyorum değil mihamile miyim ben şimdi o ikinci çizgi çok az ben inanamıyorum
Sana da mı iki tane koyuldu canım. Bana doktor bi tane koycaz dedi transfer günü kalitesi düşük olduğu için iki tane koycaz dedi . inşallah ikiside tutar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeBende ikiz çok istiyorum.. İnşallah sanada banada nasip eder rabbim
Ben daha transfer olmadım cnm cumartesi olucam.. 2 tane embriyo istiyorum bendeSana da mı iki tane koyuldu canım. Bana doktor bi tane koycaz dedi transfer günü kalitesi düşük olduğu için iki tane koycaz dedi . inşallah ikiside tutar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Cok sag ol canim yuregime su serptin cok acik pembe cok azdi. sonra da kahverengi akinti seklinde geldi bi damla camasirima.. tabiki ilaclarimi saati saatine aliyorum insallah sen de saglikla bebegine kavus tez zamanda allah hepimizin yuzunu guldursunBence bu lekelenme yerleşme kanaması. Pembe kahve arasi az lekelenmeler bunu gösterir. Koyu kırmızı korkutucudur sadece. Bence gonlunu ferah tut. Oyle her can sıkıntisına üzülmeye , bebeklere birsey olsaydi..kimse gebelik yasayamazdı..sağlıklı bir gebeliğe hic birsey kolay
kolay zarar veremez. Insallah hersey yolundadır. Sen yine de progesteron iğneeni yap
Anladım canım inşallah kolay geçer işleminBen daha transfer olmadım cnm cumartesi olucam.. 2 tane embriyo istiyorum bende
pazartesi günü kanamam olunca acil gittim ve alttan muayene ile 2 tane kese gördükBenim belli değil daha, senln ne zaman belli oldu ikiz olduğu canım. Hatırladığım kadarıyla aramızda çok gün farkı yoktu
İnşallahAnladım canım inşallah kolay geçer işlemin
Ins güzel haberler almak nasip olsunGünaydın kızlar bugün test günüm kan vericem. Duygularım karışık ne hissettiğimi bilmiyorum bilebakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlerim benimledir. Bu yolda emek harcayan herkes dileğine kavuşsun
Güzel haberlerle gel inş canımGünaydın kızlar bugün test günüm kan vericem. Duygularım karışık ne hissettiğimi bilmiyorum bilebakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlerim benimledir. Bu yolda emek harcayan herkes dileğine kavuşsun
Guzel haberlerını bekliyoruz.Günaydın kızlar bugün test günüm kan vericem. Duygularım karışık ne hissettiğimi bilmiyorum bilebakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebişlerim benimledir. Bu yolda emek harcayan herkes dileğine kavuşsun
Gözün aydınn bizlere çift çizgi görmek nasıp olur inşallah kn değeriniz kaç çıktı?:)Kızlar ben dayanamadım çok ağrım var diye test yaptım 20 sünde transfer oldum rüya görmüyorum değil mihamile miyim ben şimdi o ikinci çizgi çok az ben inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?