2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Transfer icin butun merkezler covid testi istemeye basladi herhalde. Oyle okuyorum sayfalarda. Bu hafta icinde testsiz transfer olan oldu mu? Merkezden merkeze degisiyor mu, zorunlu mu acaba?

Oyle tabi ama bazen psikolojik olarak dayanmak cok zor oluyo iste.. aslinda cok da uzun oturmadim boyle anlik bisi bi daldim dusunurken umarim yerlesme kanamasidir tesadif denk gelmostir o ana
Um
Oyle tabi ama bazen psikolojik olarak dayanmak cok zor oluyo iste.. aslinda cok da uzun oturmadim boyle anlik bisi bi daldim dusunurken umarim yerlesme kanamasidir tesadif denk gelmostir o ana
İnşallah canım merak etme içini ferah tut

sizin sorun neyden kaynaklı dediler?
benım her toplamada sadece 2 yumurta gelısıyor
yüksek doz ılaclarda gonal f 250 - merıofert 150 11 gun kadar kullanım
Bu ilaclari neye gore veriyorlar cok merak ediyorum benimde hic ilac kullanmadan bakildiginda 8 olgun yumurtan var cok iyi gorunuyor denilmisti ilaclari kullandim 4 tane zor topladilar onlarinda ikisi dollendi kalitede 5bc biri transfer edildi oda tutmadi zaten benimde opudan sonra dusundugum ilaclarin fazla gelmis olmasi yada erken catlama olmasiydi

Transfer icin butun merkezler covid testi istemeye basladi herhalde. Oyle okuyorum sayfalarda. Bu hafta icinde testsiz transfer olan oldu mu? Merkezden merkeze degisiyor mu, zorunlu mu acaba?

Hastanelerde isteniyor sanırım. Benim transferim gittiğim merkezde oldu, bir şey istenmedi. Ama kardeşim özel hastanede estetik ameliyatı oldu Mayıs’ta, hem ondan hem benden (refakatçi olarak) Covid testi istendi.

Bence bu lekelenme yerleşme kanaması. Pembe kahve arasi az lekelenmeler bunu gösterir. Koyu kırmızı korkutucudur sadece. Bence gonlunu ferah tut. Oyle her can sıkıntisına üzülmeye , bebeklere birsey olsaydi..kimse gebelik yasayamazdı..sağlıklı bir gebeliğe hic birsey kolay
kolay zarar veremez. Insallah hersey yolundadır. Sen yine de progesteron iğneeni yap

Bende ikiz çok istiyorum.. İnşallah sanada banada nasip eder rabbim

Sana da mı iki tane koyuldu canım. Bana doktor bi tane koycaz dedi transfer günü kalitesi düşük olduğu için iki tane koycaz dedi . inşallah ikiside tutar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Ben daha transfer olmadım cnm cumartesi olucam.. 2 tane embriyo istiyorum bende

Cok sag ol canim yuregime su serptin cok acik pembe cok azdi. sonra da kahverengi akinti seklinde geldi bi damla camasirima.. tabiki ilaclarimi saati saatine aliyorum insallah sen de saglikla bebegine kavus tez zamanda allah hepimizin yuzunu guldursun

Ins güzel haberler almak nasip olsun

Guzel haberlerını bekliyoruz. Pozitif haberler umudumuzu yeşertiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…