2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

yasım 32 ama tedavıye 31 yasında basladım surec bır sene uzadıkca amh bıle dusmus olabılır.
Gencmissin cnm sen. Umutsuzluga kapilma bence. Elbette cok zor bir surecten geciriyoruz. Manevi anlamda zor, belirsizlik, o kadar ilac, sabirla beklemek, maddi fedakarliklar. Vazgecmedigin surece umut hep var unutma, heleki bu yasta

sizin sorun neyden kaynaklı dediler?
benım her toplamada sadece 2 yumurta gelısıyor
yüksek doz ılaclarda gonal f 250 - merıofert 150 11 gun kadar kullanım
Canim benim esimin sperm hareketi azdo varikosel ameliyati oldu gecrn yil aslinda deger duzeldi ama bikac ay denedik olmadi biz de tup bebege karar verdik ben 8 gun fln gonalf kullandim 125 kullandim basta sanirim son birkac gun de 225 e cikarmstik sanirom dozu 14 yumurta toplandi benim 13 olgun 12si dollendi 12den 5 embriyom 5. Gune ulasti

Canim benim esimin sperm hareketi azdo varikosel ameliyati oldu gecrn yil aslinda deger duzeldi ama bikac ay denedik olmadi biz de tup bebege karar verdik ben 8 gun fln gonalf kullandim 125 kullandim basta sanirim son birkac gun de 225 e cikarmstik sanirom dozu 14 yumurta toplandi benim 13 olgun 12si dollendi 12den 5 embriyom 5. Gune ulasti

flower girls cnm mrb, transfer oldundu mu bugun. Benim de kontrolum vardi. Funda hoca yoktu, merak ettim. Volkan hoca mi yapti transferini. Rahim kalinligin nasildi? Benim de estrofemi 4e cikardi Volkan hoca muayene etti.
Merhaba canım sabah 8 de oldu transferim benim doktorum İzmir’den değil şehir dışından geldik biz kalınlık için bi şey demediler iyice baktılar ama 3 çizgi gördüm sanırım iyi bir şey idrara aşırı sıkışıktım 20 dakika yatakta zor durdum 2 tane embriyo transfer edildi inşallah tutunurlar
O zaman seninde transfere az kaldı desene saati saatine iç ilacını o çok önemliymiş canım

selamlar kızlar ben 3 adet olan ilacı ( duphaston) kahvaltı, öğlen ve akşam alıyorum
diğer ilaçlarımı yatmadan önce alıyorum (estrofem ve coraspin)
saati saatine almıyorum yani unutuyorum saat tutmalı mıyım?

hayırlı uğurlu olsun inşallah bir iki hafta sonra müjdeli haberler alırız

Kızlar transfer sonrası wc işi nasıl oluyor tecrübeliler aydınlatabilir mi kabız olmamak adına ben tutmadım içerdeki ilaçlarla akan bişeyler de geldi saçma bir soru ama bi şey olmaz dimi

Evet saatleri çok önemli özellikle estrofem ben alarm kurdum fitil içinde geçerli aynı saatte al mutlaka

Kızlar transfer sonrası wc işi nasıl oluyor tecrübeliler aydınlatabilir mi kabız olmamak adına ben tutmadım içerdeki ilaçlarla akan bişeyler de geldi saçma bir soru ama bi şey olmaz dimi
ben tam transfer günü hafif ishal gibiydim gün boyu karnım ağrıdı.. sürekli tuvalete çıktım sorun olacağını sanmıyorum imkan varsa kayısı önerebilirim kabızlığa en iyi çare o bence

ben tam transfer günü hafif ishal gibiydim gün boyu karnım ağrıdı.. sürekli tuvalete çıktım sorun olacağını sanmıyorum imkan varsa kayısı önerebilirim kabızlığa en iyi çare o bence
İnsan ufacık şeylere takılıyor şu durumda şunu yapsam mı yapmasam mı
Tamam canım teşekkür ederim

Hayirli olsun cnm, cok sevindim. Sabirla beklemek kaldi geriye. Bu idrara sıkısık olma durumu da zor gercekten. 20 dakika da cok az ya, insan endiselenir. Ustelik ilk is wcye gitmek Keske 1 saat yatirsalar. Ama ciş durumu da var. Bana bi tik ince dedi bugun. Bakalim insallah o zamana kadar kalinlasir. Igneleri dakikasi dakikasina yapiyordum ama bunun saatini biraz aksatiyorum yarim saat 45dk filan. Astim ilaclarim da var. Surekli ilac icmek beni yoruyor. Bundan sonra cok dikkat edecegim. Cok sagol Hayirli haberini bekliyor olacagim.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin neler yaptınız şunu yapın veya yapmayın diyeceğiniz bi şeyler var mı
ben transferden sonra mutlaka hergün yürüdüm yavaş tempoda, kan akışı için önemliymiş. günlük hayatıma devam ettim aslında ekstra birşey yapmadım avokado yedim ama her gün etkisi oldumu bilmiyorum tavsiye ederim birde yalnız kalmayın evde ben transferden sonra anneme gittim laf muhabbet aklıma transfer hiç gelmedi günler çabucak geçti ağır asla kaldırmayın eğilirken oturarak eğilin bu kadar sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım

Transferi yaparken idrar kesene zaten bastırıyorlar rahat görmek için ben çıktığımda kıvranıyordum bide bu hastanede yarım saat sonra gönderiyorlar ben bir kaç soru sordum hemşirelere güldüler herkes nasıl gebe kalıyor kalkmakla wc gitmekle alakası yok aksine o karın ağrısı bel ağrısını biz istemeyiz dedi bende kalktım artık
Bence seninde transferin yapılır gibime geliyor özellikle ilaç saatlerini sordum ben saatinde her gün almak en doğrusu dedi doktor evet tonlarca ilaç içiyoruz Allah acısın bize inşallah

Kesinlikle alarm kurup saatli al zaten ac tok fark etmiyor hormon ilaci sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…