- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.061
Gencmissin cnm sen. Umutsuzluga kapilma bence. Elbette cok zor bir surecten geciriyoruz. Manevi anlamda zor, belirsizlik, o kadar ilac, sabirla beklemek, maddi fedakarliklar. Vazgecmedigin surece umut hep var unutma, heleki bu yastayasım 32 ama tedavıye 31 yasında basladım surec bır sene uzadıkca amh bıle dusmus olabılır.
Hayirli olsun, pozitif sonuclanir insallahMeraba benimde doktor um Volkan bey o transfer etti.
Canim benim esimin sperm hareketi azdo varikosel ameliyati oldu gecrn yil aslinda deger duzeldi ama bikac ay denedik olmadi biz de tup bebege karar verdik ben 8 gun fln gonalf kullandim 125 kullandim basta sanirim son birkac gun de 225 e cikarmstik sanirom dozu 14 yumurta toplandi benim 13 olgun 12si dollendi 12den 5 embriyom 5. Gune ulastisizin sorun neyden kaynaklı dediler?
benım her toplamada sadece 2 yumurta gelısıyor
yüksek doz ılaclarda gonal f 250 - merıofert 150 11 gun kadar kullanım
Canim benim esimin sperm hareketi azdo varikosel ameliyati oldu gecrn yil aslinda deger duzeldi ama bikac ay denedik olmadi biz de tup bebege karar verdik ben 8 gun fln gonalf kullandim 125 kullandim basta sanirim son birkac gun de 225 e cikarmstik sanirom dozu 14 yumurta toplandi benim 13 olgun 12si dollendi 12den 5 embriyom 5. Gune ulastisizin sorun neyden kaynaklı dediler?
evet benimkilerde ikizTeşekkür ederim canım. İkizdi değil mi senin?
Merhaba canım sabah 8 de oldu transferimflower girls cnm mrb, transfer oldundu mu bugun. Benim de kontrolum vardi. Funda hoca yoktu, merak ettim. Volkan hoca mi yapti transferini. Rahim kalinligin nasildi? Benim de estrofemi 4e cikardi Volkan hoca muayene etti.
hayırlı uğurlu olsun inşallah bir iki hafta sonra müjdeli haberler alırızMerhaba canım sabah 8 de oldu transferimbenim doktorum İzmir’den değil şehir dışından geldik biz kalınlık için bi şey demediler iyice baktılar ama 3 çizgi gördüm sanırım iyi bir şey idrara aşırı sıkışıktım 20 dakika yatakta zor durdum 2 tane embriyo transfer edildi inşallah tutunurlar
O zaman seninde transfere az kaldı desene saati saatine iç ilacını o çok önemliymiş canım
Evet saatleri çok önemli özellikle estrofem ben alarm kurdum fitil içinde geçerli aynı saatte al mutlakaselamlar kızlar ben 3 adet olan ilacı ( duphaston) kahvaltı, öğlen ve akşam alıyorum
diğer ilaçlarımı yatmadan önce alıyorum (estrofem ve coraspin)
saati saatine almıyorum yani unutuyorumsaat tutmalı mıyım?
İnşallah canım tutunup bize bırakmazlar hepimizinki inşallahhayırlı uğurlu olsun inşallah bir iki hafta sonra müjdeli haberler alırız
ben tam transfer günü hafif ishal gibiydim gün boyu karnım ağrıdı.. sürekli tuvalete çıktım sorun olacağını sanmıyorumKızlar transfer sonrası wc işi nasıl oluyor tecrübeliler aydınlatabilir mi kabız olmamak adına ben tutmadım içerdeki ilaçlarla akan bişeyler de geldi saçma bir soru ama bi şey olmaz dimi
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinevet benimkilerde ikiz
İnsan ufacık şeylere takılıyor şu durumda şunu yapsam mı yapmasam mıben tam transfer günü hafif ishal gibiydim gün boyu karnım ağrıdı.. sürekli tuvalete çıktım sorun olacağını sanmıyorumimkan varsa kayısı önerebilirim kabızlığa en iyi çare o bence
Hayirli olsun cnm, cok sevindim. Sabirla beklemek kaldi geriye. Bu idrara sıkısık olma durumu da zor gercekten. 20 dakika da cok az ya, insan endiselenir. Ustelik ilk is wcye gitmekMerhaba canım sabah 8 de oldu transferimbenim doktorum İzmir’den değil şehir dışından geldik biz kalınlık için bi şey demediler iyice baktılar ama 3 çizgi gördüm sanırım iyi bir şey idrara aşırı sıkışıktım 20 dakika yatakta zor durdum 2 tane embriyo transfer edildi inşallah tutunurlar
O zaman seninde transfere az kaldı desene saati saatine iç ilacını o çok önemliymiş canım
ben transferden sonra mutlaka hergün yürüdüm yavaş tempoda, kan akışı için önemliymiş. günlük hayatıma devam ettim aslında ekstra birşey yapmadım avokado yedim ama her günHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinneler yaptınız şunu yapın veya yapmayın diyeceğiniz bi şeyler var mı
Transferi yaparken idrar kesene zaten bastırıyorlar rahat görmek için ben çıktığımda kıvranıyordum bide bu hastanede yarım saat sonra gönderiyorlar ben bir kaç soru sordum hemşirelere güldüler herkes nasıl gebe kalıyor kalkmakla wc gitmekle alakası yok aksine o karın ağrısı bel ağrısını biz istemeyiz dedi bende kalktım artıkHayirli olsun cnm, cok sevindim. Sabirla beklemek kaldi geriye. Bu idrara sıkısık olma durumu da zor gercekten. 20 dakika da cok az ya, insan endiselenir. Ustelik ilk is wcye gitmekKeske 1 saat yatirsalar. Ama ciş durumu da var. Bana bi tik ince dedi bugun. Bakalim insallah o zamana kadar kalinlasir. Igneleri dakikasi dakikasina yapiyordum ama bunun saatini biraz aksatiyorum yarim saat 45dk filan. Astim ilaclarim da var. Surekli ilac icmek beni yoruyor. Bundan sonra cok dikkat edecegim. Cok sagol Hayirli haberini bekliyor olacagim.
Kesinlikle alarm kurup saatli al zaten ac tok fark etmiyor hormon ilaci sonuctaselamlar kızlar ben 3 adet olan ilacı ( duphaston) kahvaltı, öğlen ve akşam alıyorum
diğer ilaçlarımı yatmadan önce alıyorum (estrofem ve coraspin)
saati saatine almıyorum yani unutuyorumsaat tutmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?