2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kizlar Bugun ben biraz skintili bi gun gecirdim biraz agladim azonce wc de iki buklum oturuyodum mal gibi dusunuyodum sag kasigimda batmalar hissettim sonra pecete pembelik geldi bisi olmamistir dimi sikistrdim mi acaba dedim bugun 7.gun. transfer sonrasi en ufak bi lekelenmem olmamisti

Benimde wcde batma oluyo canım ondan dikkatli oluyom çok oturmamaya çalış WC de. Hiç bişey için kendini üzme herşey gelip geçici geçen ay geçen yıl hatta geçen hafta bile üzüldüğümüz şeyleri şimdi hatırlamıyoruz. Dua et hep

Oyle tabi ama bazen psikolojik olarak dayanmak cok zor oluyo iste.. aslinda cok da uzun oturmadim boyle anlik bisi bi daldim dusunurken umarim yerlesme kanamasidir tesadif denk gelmostir o ana

Asilama yaptirmadim cnm. Fazla da degil 6 tanecik toplandi. 20-30 yumurta toplananlari ben hayal edemiyorum zaten. Ama benim bunyem biraz cins ya. Cabuk tahris olur, cok gec iyilesir Hadi bakalim yarin geri sayima basliyorsun. Bakalim kacinci gun pes edip test yapacaksin pozitif testlerin olsun

kızlaaarr ben geldım . 14 çıktı sonuç düşmüş.. 2.denememizdi .. napıcam ki şimdi aklım almıyor 3 - 4 - 5 ne kadar devam edecek böyle nasıl olacak bilmiyorum ki ne desem
Allah’a sığın zamanı var demek ki insan çok üzülüyor haklısın benimde 3.denememde oldu nasip biz ne yaparsak yapalım Allah ol derse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…