- 1 Mart 2021
- 535
- 651
- 53
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.101
Bence gayet netKızlar ben dayanamadım çok ağrım var diye test yaptım 20 sünde transfer oldum rüya görmüyorum değil mihamile miyim ben şimdi o ikinci çizgi çok az ben inanamıyorum
Heyecanlandım bende .inşallah tutmuştur hepimiznki deİnanamıyorum kan vermeye gidiyorum şimdi acile elim ayağım titriyor
O kadar ağrım oldu ki normal gelmediğinden yaptım ihtimal vermemiştimHeyecanlandım bende .inşallah tutmuştur hepimiznki de
ay bence de çok net çıkmış maşallahKızlar ben dayanamadım çok ağrım var diye test yaptım 20 sünde transfer oldum rüya görmüyorum değil mihamile miyim ben şimdi o ikinci çizgi çok az ben inanamıyorum
yaaaa bence de öyleKesinlikle hic gecmiyorbeklemek en zoru sanırım
İnşallah Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsınay bence de çok net çıkmış maşallah
kanda da güzelce artsın
Benimde bugün çok ağrıyor inşallah tutmuştur sonuç çıknca bizede haber verO kadar ağrım oldu ki normal gelmediğinden yaptım ihtimal vermemiştiminşallah kan sonucum doğrular
Veririm cnm hepinize umut olsun ağrıdan kıvrandım resmenBenimde bugün çok ağrıyor inşallah tutmuştur sonuç çıknca bizede haber ver
Benimde wcde batma oluyo canım ondan dikkatli oluyom çok oturmamaya çalış WC de. Hiç bişey için kendini üzme herşey gelip geçici geçen ay geçen yıl hatta geçen hafta bile üzüldüğümüz şeyleri şimdi hatırlamıyoruz. Dua et hepKizlar Bugun ben biraz skintili bi gun gecirdim biraz agladim azonce wc de iki buklum oturuyodum mal gibi dusunuyodum sag kasigimda batmalar hissettim sonra pecete pembelik geldi bisi olmamistir dimi sikistrdim mi acaba dedim bugun 7.gun. transfer sonrasi en ufak bi lekelenmem olmamisti
Oyle tabi ama bazen psikolojik olarak dayanmak cok zor oluyo iste.. aslinda cok da uzun oturmadim boyle anlik bisi bi daldim dusunurken umarim yerlesme kanamasidir tesadif denk gelmostir o anaBenimde wcde batma oluyo canım ondan dikkatli oluyom çok oturmamaya çalış WC de. Hiç bişey için kendini üzme herşey gelip geçici geçen ay geçen yıl hatta geçen hafta bile üzüldüğümüz şeyleri şimdi hatırlamıyoruz. Dua et hep
Evet canım çift çizgiKızlar ben dayanamadım çok ağrım var diye test yaptım 20 sünde transfer oldum rüya görmüyorum değil mihamile miyim ben şimdi o ikinci çizgi çok az ben inanamıyorum
Asilama yaptirmadim cnm. Fazla da degil 6 tanecik toplandi. 20-30 yumurta toplananlari ben hayal edemiyorum zaten. Ama benim bunyem biraz cins ya. Cabuk tahris olur, cok gec iyilesirAmin canım inşallahtransferde anestezi yok aşılama yaptırdın mı daha önce aynı onun gibi 5 dakka bile sürmüyor zaten opuda yumurtan mı fazla toplandı fazla yumurtası olanlar zorlanıyor sonrasında benimde baya zor geçti idrar olayı cidden zormuş ben kıvrandım resmen ya kalkamadım yataktan düşün hemşire ayağa kaldırdı.
Canım benim ikiz 12.gün 2245 ti ama o değişir yani betada değilde kesede belli olurEvet 2 embriyo canım.Belki olabilir, bana da yüksek geldi değer sanki. İkiz bekleyen arkadaşlara sormak lazım
Allah’a sığın zamanı var demek ki insan çok üzülüyor haklısın benimde 3.denememde oldu nasip biz ne yaparsak yapalım Allah ol derse olurkızlaaarr ben geldım . 14 çıktı sonuç düşmüş.. 2.denememizdi .. napıcam ki şimdi aklım almıyor 3 - 4 - 5 ne kadar devam edecek böyle nasıl olacak bilmiyorum ki ne desem
Ben 7.gün yapmıştım erken gebelik testi çıkmıştıErken test yapan var mı kaçıncı gün başladınız yapmaya
Canimm çıktımı sonucunçoo şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?