- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.041
Nerede yaptiriyorsun canim mantikli bir karar vermissin laboratuvar ve embriyolog da cok onemli cunku..ben acibademde tedavi goruyorum hem embriyoskop kullanildi hem de embriyoglue yontemi ile transfer yapildi yani kismet tabi ama gttigim yerde defalarca olumsuz denemesi olanlar burada ilk denemede hep pozitif oluyor cok denk geldimhersey transfer esnasından okadarr güzeldikii tüm degerler ve oncesınde rahme histereskopi yapılıp çizgi de atıldı.
hoca yapılacak hersey yapıldı bundan sonrakılerde ınanın baska bır tedavı yapmıcam yok cunku dırek transfer edıcem.
cunku görünürde hersey ıyıydı ve cok umutyluydum dedi
ama şunuda söyledi EMBRIYOLARIN KALITESIZ...
bende amh dusuk ve sadece 2 yumurta oluyor ve onlarda orta kalıteler. hoca sadece buna bagladı
şimdi merkez değişikliği düşünüyorum
Ilaclari birakmani mi soyledi drpeki kızlar benım sımdı reglim ne zaman gelecek
Lekelenme olabiliyor diye duydum .insallah guzel sonuclar alirsinizTSK ederim canım amin allahim hepimize nasip etsin
bugün test verdim tekrar
artışı takip ediyoruz
bende iki gündür kahverengi lekelenme var
Evet canim lekelenmeyin normal dedi doktorum çok tsk ederim. CanimLekelenme olabiliyor diye duydum .insallah guzel sonuclar alirsiniz
Benım sonuc iki gun once 42 idi bugun bı hastanede baktırdım 21 çıktı baska bı yerde baktırdım 27 cıktı. Cok üzgünüm inşallah bi gun sağlıkla kucagımıza alabılırız bebeklerımızı.Yaaa tebrıkl edıyorum tekrardan ve kesın ikiz gebelikkk allahım kese için ne zamaan cagırdı. Hersey yolunda gıdecek emınımm.
Bende sımdı kan verdım 1 saate cıkar dediler nolur dua edın artsın degerım
peki kızlar benım sımdı reglim ne zaman gelecek
Çok üzüldüm canımhersey transfer esnasından okadarr güzeldikii tüm degerler ve oncesınde rahme histereskopi yapılıp çizgi de atıldı.
hoca yapılacak hersey yapıldı bundan sonrakılerde ınanın baska bır tedavı yapmıcam yok cunku dırek transfer edıcem.
cunku görünürde hersey ıyıydı ve cok umutyluydum dedi
ama şunuda söyledi EMBRIYOLARIN KALITESIZ...
bende amh dusuk ve sadece 2 yumurta oluyor ve onlarda orta kalıteler. hoca sadece buna bagladı
şimdi merkez değişikliği düşünüyorum
doktorum bana hala acıklama yapmadı :) yanı napıcam sımdı dedım bıttımı yanı nolcak dedım hala donus yokIlaclari birakmani mi soyledi dr
Sen devam et ilaclarina canimdoktorum bana hala acıklama yapmadı :) yanı napıcam sımdı dedım bıttımı yanı nolcak dedım hala donus yok
ınsallah bızde guzel haberler alırız canım benım.Benım sonuc iki gun once 42 idi bugun bı hastanede baktırdım 21 çıktı baska bı yerde baktırdım 27 cıktı. Cok üzgünüm inşallah bi gun sağlıkla kucagımıza alabılırız bebeklerımızı.
hoca aradı sımdı ılacları bırakıyoruz 4 gun sonra kan verıyoruz kanın sıfırlanması lazım dedi.Sen devam et ilaclarina canim
çok teşekkür ederim canımÇok üzüldüm canımNe desem boş biliyorum…
Benim de herşey yumurta kalitesizliğine bağlandı negatif oluncaEpey bir araştırınca toplama öncesi fazla ilaç kullanarak yumurta büyütüldüğünde kaliteyi bozduğu yazıyor bir çok yerde.. yeni doktor arayışına girersen bunu da bir sorgula canım.. sana kocaman sevgilerimi gönderiyorum
Gecmis olsun canim insallah bir sonraki transferinde olucak buna inanhoca aradı sımdı ılacları bırakıyoruz 4 gun sonra kan verıyoruz kanın sıfırlanması lazım dedi.
kımyasal olusmus dedı
Yuksek dozdan kastiniz ne mesela ne kullandiniz kaclik kullandiniz ? C life diye bitkisel bir takviye var bu sefer kesinlikle onu da kullanin arkadasjm 5 olumsuz tup brbek sonrasi c life ile ilk transferde oldu.. bana yumurta kaliten ve rezervin iyi dedikleri icin kullanmadimçok teşekkür ederim canım,
evet bizim hoca bana hep yüksek doz ılac verdı hocam yapmayın etmeyın dedıkce tabıkı bıldıgını yaptı ve gvenmek zorunda kaldık.
şimdi bahçecide gorusme ayarladım cumartesı on gorusme yapacagım.
bakalım yenı seruvenlerde neler olacak allah akıl sağlıgımızı korusun
Amh cok dusukse ve ileri yas varsa ilacsiz tup bebek oneriyorlar cnm. Ya da dogal tup bebek deniyordu sanirim. Eger rezerv cok dusukse igneler yumurtalarin kalitesini bozuyormus. Klomen gibi hap tedavisiyle 1 ya da 2 yumurta gelistirerek yapiliyor. Ben de arastirmistim ama benim doktorum da igne tedavisi uyguladi. Ilacsiz tedaviden bahsetmedi. Ama tabiki az yumurta oldugu icin basari sansi da dusuk kaliyor. Hersey gonlunce olsun, tez vakitte kavusursun insallah bebegine..çok teşekkür ederim canım,
evet bizim hoca bana hep yüksek doz ılac verdı hocam yapmayın etmeyın dedıkce tabıkı bıldıgını yaptı ve gvenmek zorunda kaldık.
sizin sorun neyden kaynaklı dediler?Yuksek dozdan kastiniz ne mesela ne kullandiniz kaclik kullandiniz ? C life diye bitkisel bir takviye var bu sefer kesinlikle onu da kullanin arkadasjm 5 olumsuz tup brbek sonrasi c life ile ilk transferde oldu.. bana yumurta kaliten ve rezervin iyi dedikleri icin kullanmadim
yasım 32 ama tedavıye 31 yasında basladım surec bır sene uzadıkca amh bıle dusmus olabılır.Amh cok dusukse ve ileri yas varsa ilacsiz tup bebek oneriyorlar cnm. Ya da dogal tup bebek deniyordu sanirim. Eger rezerv cok dusukse igneler yumurtalarin kalitesini bozuyormus. Klomen gibi hap tedavisiyle 1 ya da 2 yumurta gelistirerek yapiliyor. Ben de arastirmistim ama benim doktorum da igne tedavisi uyguladi. Ilacsiz tedaviden bahsetmedi. Ama tabiki az yumurta oldugu icin basari sansi da dusuk kaliyor. Hersey gonlunce olsun, tez vakitte kavusursun insallah bebegine..
İnşallah yeni yolculuğunda bebeğine kavuşacaksın canım..çok teşekkür ederim canım,
Meraba benimde doktor um Volkan bey o transfer etti.flower girls cnm mrb, transfer oldundu mu bugun. Benim de kontrolum vardi. Funda hoca yoktu, merak ettim. Volkan hoca mi yapti transferini. Rahim kalinligin nasildi? Benim de estrofemi 4e cikardi Volkan hoca muayene etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?