2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Nerede yaptiriyorsun canim mantikli bir karar vermissin laboratuvar ve embriyolog da cok onemli cunku..ben acibademde tedavi goruyorum hem embriyoskop kullanildi hem de embriyoglue yontemi ile transfer yapildi yani kismet tabi ama gttigim yerde defalarca olumsuz denemesi olanlar burada ilk denemede hep pozitif oluyor cok denk geldim

Benım sonuc iki gun once 42 idi bugun bı hastanede baktırdım 21 çıktı baska bı yerde baktırdım 27 cıktı. Cok üzgünüm inşallah bi gun sağlıkla kucagımıza alabılırız bebeklerımızı.

peki kızlar benım sımdı reglim ne zaman gelecek

Öncelikle transferiniz bu şekilde sonuçlandığı için üzgünüm. İnşallah bir dahakine pozitifi görür ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Benim de sizdeki gibi yerleşme olup hcg önce arttı sonra düşüşe geçti. Salı sabahı son ilaçlarımı almıştım, cuma regl oldum.

flower girls cnm mrb, transfer oldundu mu bugun. Benim de kontrolum vardi. Funda hoca yoktu, merak ettim. Volkan hoca mi yapti transferini. Rahim kalinligin nasildi? Benim de estrofemi 4e cikardi Volkan hoca muayene etti.

Çok üzüldüm canım Ne desem boş biliyorum…
Benim de herşey yumurta kalitesizliğine bağlandı negatif olunca Epey bir araştırınca toplama öncesi fazla ilaç kullanarak yumurta büyütüldüğünde kaliteyi bozduğu yazıyor bir çok yerde.. yeni doktor arayışına girersen bunu da bir sorgula canım.. sana kocaman sevgilerimi gönderiyorum

ınsallah bızde guzel haberler alırız canım benım.
yenıden yenı umutlarla baslıcaz herseye .
kımyasal oldu dedi doktor

çok teşekkür ederim canım,
evet bizim hoca bana hep yüksek doz ılac verdı hocam yapmayın etmeyın dedıkce tabıkı bıldıgını yaptı ve gvenmek zorunda kaldık.
şimdi bahçecide gorusme ayarladım cumartesı on gorusme yapacagım.
bakalım yenı seruvenlerde neler olacak allah akıl sağlıgımızı korusun

Yuksek dozdan kastiniz ne mesela ne kullandiniz kaclik kullandiniz ? C life diye bitkisel bir takviye var bu sefer kesinlikle onu da kullanin arkadasjm 5 olumsuz tup brbek sonrasi c life ile ilk transferde oldu.. bana yumurta kaliten ve rezervin iyi dedikleri icin kullanmadim

Amh cok dusukse ve ileri yas varsa ilacsiz tup bebek oneriyorlar cnm. Ya da dogal tup bebek deniyordu sanirim. Eger rezerv cok dusukse igneler yumurtalarin kalitesini bozuyormus. Klomen gibi hap tedavisiyle 1 ya da 2 yumurta gelistirerek yapiliyor. Ben de arastirmistim ama benim doktorum da igne tedavisi uyguladi. Ilacsiz tedaviden bahsetmedi. Ama tabiki az yumurta oldugu icin basari sansi da dusuk kaliyor. Hersey gonlunce olsun, tez vakitte kavusursun insallah bebegine..

sizin sorun neyden kaynaklı dediler?
benım her toplamada sadece 2 yumurta gelısıyor
yüksek doz ılaclarda gonal f 250 - merıofert 150 11 gun kadar kullanım

yasım 32 ama tedavıye 31 yasında basladım surec bır sene uzadıkca amh bıle dusmus olabılır.

İnşallah yeni yolculuğunda bebeğine kavuşacaksın canım..
3.gün embriyolarını da hiç boşverme ama..
bu arada bildiğim kadarıyla bahçeci de düşük dozu pek tercih etmiyor. Ama sen yine de dile getir görüşmede iyice öğren.. memorial ve aret kamer düşük doz taraftarı benim araştırdığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…