- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.241
9.gun 2919.gün 249
11.gün 643
Sizin?
Hayırlı olsun canım. Biz de sağsağlim geleydik o sürece iyiydiKızlar bugün tam 6 haftalık olduk kontrolümüz vardı iki bebişiminde kalp atışları duyuldu fikir olması açısından yazayım dedimAllah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Gelirsin canım hiç merak etme her süreci ayrı stresli valla Allah yardımcımız olsunHayırlı olsun canım. Biz de sağsağlim geleydik o sürece iyiydi
Yarın 16. Gün transfer sonrası, bir sorun olmazsa beta da acaba kese görünür mü artık?Gelirsin canım hiç merak etme her süreci ayrı stresli valla Allah yardımcımız olsun
Benim de bugün tam 5 hafta bitti 6 haftalık oldu ama 8 ağustosa randevu verdiler kalp atışları için niye öyle uzun tuttular acabaGelirsin canım hiç merak etme her süreci ayrı stresli valla Allah yardımcımız olsun
Canımcım biesteronu sadece az folikülü olanlar mı kullanıyor? Yoksa yumurta kalitesi için herkes kullanabilir mi, biliyor musun? Bir de son tedavini nerede olmuştun, belki yazmışsındır ama hatırlamıyorumBen biesteronun çok faydasını gördüm
Biesteronu yumurta kalitesi için kullandım canım. Yanında krinol q10 premium kullandım içeriği çok güzel. Kril yağı ve qoenzim 200 mg var, resvatol falan. Biesteron un yumurta sayıma etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama ben 3. Denemede hamile kaldım. Her sene 1 kere tüp bebek yaptım. 1. Sinde 7 yumurta 2 boş, 2. Sinde 5 yumurta 1 boş. 3. Sünde 9 yumurtam oldu. Doktor dozu da yüksek tuttu ama. Ben kalitenin peşindeydim o da oldu. Gaziantep umay tüp bebek merkezi, profesör hakan kıran yaptı. Merkezin fiyatı da makul. Doktor ücreti de içindeCanımcım biesteronu sadece az folikülü olanlar mı kullanıyor? Yoksa yumurta kalitesi için herkes kullanabilir mi, biliyor musun? Bir de son tedavini nerede olmuştun, belki yazmışsındır ama hatırlamıyorum
Benim 4 haftalıkken tek kese gördük 5.haftada ikisinide gördük sizin kaç haftalık olmuş oluyor öyle daha rahat anlıyorum :)Yarın 16. Gün transfer sonrası, bir sorun olmazsa beta da acaba kese görünür mü artık?
5. Gün 2 adet embriyo yerleştirildiHeyecanlı bekleyis başladı8 ağustos kan tahlili yapılacak
Görünür canım benim doktorum transferin 16 gününe kese randevusu verdiYarın 16. Gün transfer sonrası, bir sorun olmazsa beta da acaba kese görünür mü artık?
hadi hayırlısı müjdeli haberlerini bekliyorumHeyecanlı bekleyis başladı8 ağustos kan tahlili yapılacak
Normalde benim tüp bebek doktorum da 8 Ağustosa verdi ama biz yolumuza başka bi hekimle devam edicez ona randevu almıştık gel bi bakalım dedi çok şükür duyduk benimde bugün tam 6 hafta oldu aynıymışız sizinleBenim de bugün tam 5 hafta bitti 6 haftalık oldu ama 8 ağustosa randevu verdiler kalp atışları için niye öyle uzun tuttular acabatebrik ediyorum bu arada,stresli zamanların bitti keyifli zamanların geldi
Bende hiç yok canım kaç haftalıktın senKızlar bulantısı başlayan var mı?
6+1 ama bulantı mı midem mi ekşiyo çözemiyorumBende hiç yok canım kaç haftalıktın sen
Inşallah rabbim hepimize nasip etsinhadi hayırlısı müjdeli haberlerini bekliyorum
Benimde midem ve yemek borum yanıyor sanki ama sürekli değil arada.. kalkıp biraz yürüyünce geçiyor 5+2 yim6+1 ama bulantı mı midem mi ekşiyo çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?