2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Gelirsin canım hiç merak etme her süreci ayrı stresli valla Allah yardımcımız olsun
Benim de bugün tam 5 hafta bitti 6 haftalık oldu ama 8 ağustosa randevu verdiler kalp atışları için niye öyle uzun tuttular acabatebrik ediyorum bu arada,stresli zamanların bitti keyifli zamanların geldi

Reactions: Dei
Canımcım biesteronu sadece az folikülü olanlar mı kullanıyor? Yoksa yumurta kalitesi için herkes kullanabilir mi, biliyor musun? Bir de son tedavini nerede olmuştun, belki yazmışsındır ama hatırlamıyorum
Biesteronu yumurta kalitesi için kullandım canım. Yanında krinol q10 premium kullandım içeriği çok güzel. Kril yağı ve qoenzim 200 mg var, resvatol falan. Biesteron un yumurta sayıma etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama ben 3. Denemede hamile kaldım. Her sene 1 kere tüp bebek yaptım. 1. Sinde 7 yumurta 2 boş, 2. Sinde 5 yumurta 1 boş. 3. Sünde 9 yumurtam oldu. Doktor dozu da yüksek tuttu ama. Ben kalitenin peşindeydim o da oldu. Gaziantep umay tüp bebek merkezi, profesör hakan kıran yaptı. Merkezin fiyatı da makul. Doktor ücreti de içinde

Benim de bugün tam 5 hafta bitti 6 haftalık oldu ama 8 ağustosa randevu verdiler kalp atışları için niye öyle uzun tuttular acabatebrik ediyorum bu arada,stresli zamanların bitti keyifli zamanların geldi
Normalde benim tüp bebek doktorum da 8 Ağustosa verdi ama biz yolumuza başka bi hekimle devam edicez ona randevu almıştık gel bi bakalım dedi çok şükür duyduk benimde bugün tam 6 hafta oldu aynıymışız sizinle

Reactions: Dei
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…