2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ya o bacak kasik agrilari bende surekli var… olmadigi gun de baska birsey oluyor sanki vucudumun sol tarafi baskasina, sag tarafi baskasina ait gibi…
Evet benim de oyle canim umarim benimkinin de sonu guzel olur sen kanaman olunca yattin mi hep canim bi de kacinci gun ilk kan testi verdin Insallah guzel haber verirsin bize canim ben de 12.gun verecegim kan

Evet benim de oyle canim umarim benimkinin de sonu guzel olur sen kanaman olunca yattin mi hep canim bi de kacinci gun ilk kan testi verdin
Insallah guzel haber verirsin bize canim ben de 12.gun verecegim kan
Kanamam olunca evden cikmadim evet arada evde dolandim oturdum filan ama uzanmaya calistim olabildigince… ben hemsireye sormustum bol istirahat, bol su oneriyoruz demisti :)
İnsallah canim, insallah senin de saglikla pozitif olur onden test yapip vs hic kafani karistirma, test gununu beklemeye calis.
Hangi acibademde oldun sen?

Aynen canim ben de o yuzden test yapmiyorim bana da bol istirahat dedi yatiyorum genelde .. Eskisehir Acibadem canim nicel Tasdemir doktorum sen nerede tedavi goruyorsun

Aynen canim ben de o yuzden test yapmiyorim bana da bol istirahat dedi yatiyorum genelde .. Eskisehir Acibadem canim nicel Tasdemir doktorum sen nerede tedavi goruyorsun
Benim de maslak acibadem :)
İnsallah bu yolda emek veren herkesin yuzu gulsun

Nar suyu içmiyorum canım aynen fitil iğne ilaç ne ararsan alarm sürekli çalıyor Değişik bir duyguymuş ben sanki yapılınca hemen bi şeyler hisedicem diye düşünürdüm normal günlerden bir farkı yok şimdilik bekleyip sabredip göreceğiz inşallah herşey güzel olur

Evet canım aynıyız Yaa çok heyecanlı bende yarın gitmeyi düşünüyorum. Ama erken mi acaba? Kalp atışını duyabilir miyiz ki?
Evet çok şükür geçti ishalim. Daha iyiyim sağol
Canım kasık ağrıları bende de gün içinde oluyor ama bir kaç dk sürüp geçiyor o da rahim genişliyor diye sanırım.
Ara ara da sulu akıntılarım oluyor.

merhaba
hayırlı olsun öncelikle.
transferden sonra kaçıncı gün kese ve kalp atışını duydunuz acaba

Valla canim ben keseyi dogru yerde goreyim de Hayirlisiyla su an ilk duam bu Kalp icin bence biraz erken ama senin betan benden daha yuksek seyrediyordu bilemedim sen vajinal da olsa duyarsin belki…
Benim agrilar oyle gecen cinsten degil ya, surekli var

İnşaallah her şey güzel olur. Dondurulmuş 5. Gün transferi iyi geldi bana.
Dondurulmuslarin sansi iyi oluyor demisti doktorum banada ilk transferimde dondurmustuk ikincisinde donmuslar kullanildi olmadi ucuncusunde sifir tedavi fakat donmus yumurtam kalmadi 2 tane yumurta transfer apar topar 3.gun 5.gune gelmedi yumurtalar benim yastan dolayida yumurta fazla olmuyor .bu tedavide sifirdan ve 5.gune gelmezse olmayacagimi soyledim doktora kabul etti umarim olur. Amiiiinnnn insallahh

Daha once 12. haftada ben de ayni seyi yasadim. Rahminin durumu ile ilgili bilgin var mi? Hsg cektirmissindir muhtemelen tup bebek oncesi. Sorun neymis canim?
Evet Hsg de çekildi hiçbir sorun göremediler.Düşüğün sebebi de belirlenemedi maalesef.düşükten sonra enfeksiyondan dolayı 6 günde hastanede yattım.enfeksiyon mu düşüğe sebep oldu düşük mü enfeksiyona sebep oldu hala belirsizŞansızlık dedi doktorlar Sizin durumunuzda ne açıklama yaptılar sebebi belli oldu mu acaba

Reactions: Dei
Yani dusugun sebebi net sudur diyemiyorlar, bence 5 hafta boyunca kanama olmustu ve o kanama da enfeksiyona yol acmisti. Sonucta enfeksiyon kesenin suyunun bosalmasina neden oldu. Ama en basta kanamanin neden oldugu cok net soylenememekle beraber sonrasinda yapilan arastirmalarla benim rahimin dogustan yarım oldugunu ogrendik… sag taraf ve sag tup yokmus… bana histereskopi ile rahim genisletme yapildi. O yuzden bana cift embryo onerilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…