2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Biesteron dışında herşeyi 6 aydır kullanıyorum. İsmini duydum ama rezerv için mi bilemedim. Ben de senin gibiyim yumurta sayımda sorun yok, kalite problem yaştan dolayı. 1 kez denedim 10 yumurtada 10 dolu çıktı ama 5.güne giden sadece 2 tanesi, o da negatif oldu malesef.. 2. öncesi ben de biesteron kullanayım bakalım çok teşekkür

Reactions: Dei
kızlar bu süreçte deterjan kullanmak, krem sürmek, deodorant vs konusunda neler yaptınız? aslında sorum tam olarak kimyasal kullanmak ile alakalı
benim dr ne yeme içme ne hareket etme hakkında önerilerde bulunmadı normal hayatını yaşa dedi. ama bu konuda önerilere ihtiyacım var, ailem deterjana dokunmamamı söylüyor. bu işlemler öncesinde cildim için düzenli bi uygulama yapıyordum acaba devam etmeli miyim bilemedim.

Biesteronu mutlaka kullan o zaman, günde 3 tane.

Biesteron için tabiki de önce doktoruna danış canım. Şahsen ben araştıra araştıra kendim başladım. Doktora tüp bebek için gittiğimizde kendisi biesteron var ben hatalarıma öneriyorum dedi, ben de kullanıyorum zatwn dedim.

Canim maviespumante ne yaptin kontrole gittn mi

Herkese merhaba kızlar aranıza bende katıldım 21 temmuz transferim oldu bugun 7.günüm çok hafif lekelenmem oldu kasıklarımda sancım var adet olacakmışım hissi var benim gibi belirti yaşayan varmı
Hoşgeldin aramıza benim de 8. Günde lekelenmem ve adet ağrım başlamıştı pozitifi gördüm çok şükür yerleşme kanamasıymış, senin kide sana sımsıkı tutunmuştur

Herkese merhaba kızlar aranıza bende katıldım 21 temmuz transferim oldu bugun 7.günüm çok hafif lekelenmem oldu kasıklarımda sancım var adet olacakmışım hissi var benim gibi belirti yaşayan varmı
Canim merhaba benim bugun 8.gunum dun ve bugun sabah bitti once acik pembe sonra kahverengi cook az lekelenmem oldu benim testim pazartesi ins miniklerimiz tutundu bize

Hoşgeldin aramıza benim de 8. Günde lekelenmem ve adet ağrım başlamıştı pozitifi gördüm çok şükür yerleşme kanamasıymış, senin kide sana sımsıkı tutunmuştur
İnşallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah Mevlam

Canim merhaba benim bugun 8.gunum dun ve bugun sabah bitti once acik pembe sonra kahverengi cook az lekelenmem oldu benim testim pazartesi ins miniklerimiz tutundu bize
Çook hoşbuldum inşallah biliyomusunuz yaklaşık 2 yıldır kadınlar kulübünü okuyorum ilk defa üye oldum inşallah size ve bana herkese uğur getirir

Canım hiç belirti arama, strese sokma kendini.. İlk hamileliğimde tutunma kanaması yaşamıştım, bunda kanama, lekelenme hiç olmayınca tutmadı dedim. Ama sonuç pozitif Her hamilelik farklı diyorlar ya doğru gerçekten.

Allah bağışlasın yavrularınızı, maşallah insan bu surecte bircok zıt duygular yaşıyor. Pozitif dusunmek kolay olmuyor. Allah hepimize en mukemmelini nasip etsin

Allah bağışlasın yavrularınızı, maşallah insan bu surecte bircok zıt duygular yaşıyor. Pozitif dusunmek kolay olmuyor. Allah hepimize en mukemmelini nasip etsin
İnşallah canım hepimizin yavrularını Ben ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim maalesef, inşallah bu hamileliğim sağlıkla ilerler Hepimizin yüzü gülsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…