- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.261
Biesteron dışında herşeyi 6 aydır kullanıyorum. İsmini duydum ama rezerv için mi bilemedim. Ben de senin gibiyim yumurta sayımda sorun yok, kalite problem yaştan dolayı. 1 kez denedim 10 yumurtada 10 dolu çıktı ama 5.güne giden sadece 2 tanesi, o da negatif oldu malesef.. 2. öncesi ben de biesteron kullanayım bakalımBiesteronu yumurta kalitesi için kullandım canım. Yanında krinol q10 premium kullandım içeriği çok güzel. Kril yağı ve qoenzim 200 mg var, resvatol falan. Biesteron un yumurta sayıma etkisi olmuşmudur bilmiyorum ama ben 3. Denemede hamile kaldım. Her sene 1 kere tüp bebek yaptım. 1. Sinde 7 yumurta 2 boş, 2. Sinde 5 yumurta 1 boş. 3. Sünde 9 yumurtam oldu. Doktor dozu da yüksek tuttu ama. Ben kalitenin peşindeydim o da oldu. Gaziantep umay tüp bebek merkezi, profesör hakan kıran yaptı. Merkezin fiyatı da makul. Doktor ücreti de içinde
Son adet tarihine göre hesaplanıyorsa 35. Gündeyim. Haftaya göre de bugün için uygulama 5+0 gösteriyor canımBenim 4 haftalıkken tek kese gördük 5.haftada ikisinide gördük sizin kaç haftalık olmuş oluyor öyle daha rahat anlıyorum :)
Kızlar, 3 kese görünüp sonradan 2 ye ya da 1 e düşen oldu mu hiç aranızda ?
Biesteronu mutlaka kullan o zaman, günde 3 tane.Biesteron dışında herşeyi 6 aydır kullanıyorum. İsmini duydum ama rezerv için mi bilemedim. Ben de senin gibiyim yumurta sayımda sorun yok, kalite problem yaştan dolayı. 1 kez denedim 10 yumurtada 10 dolu çıktı ama 5.güne giden sadece 2 tanesi, o da negatif oldu malesef.. 2. öncesi ben de biesteron kullanayım bakalımçok teşekkür
Biesteron için tabiki de önce doktoruna danış canım. Şahsen ben araştıra araştıra kendim başladım. Doktora tüp bebek için gittiğimizde kendisi biesteron var ben hatalarıma öneriyorum dedi, ben de kullanıyorum zatwn dedim.Biesteron dışında herşeyi 6 aydır kullanıyorum. İsmini duydum ama rezerv için mi bilemedim. Ben de senin gibiyim yumurta sayımda sorun yok, kalite problem yaştan dolayı. 1 kez denedim 10 yumurtada 10 dolu çıktı ama 5.güne giden sadece 2 tanesi, o da negatif oldu malesef.. 2. öncesi ben de biesteron kullanayım bakalımçok teşekkür
Canim maviespumante ne yaptin kontrole gittn miYani dusugun sebebi net sudur diyemiyorlar, bence 5 hafta boyunca kanama olmustu ve o kanama da enfeksiyona yol acmisti. Sonucta enfeksiyon kesenin suyunun bosalmasina neden oldu. Ama en basta kanamanin neden oldugu cok net soylenememekle beraber sonrasinda yapilan arastirmalarla benim rahimin dogustan yarım oldugunu ogrendik… sag taraf ve sag tup yokmus… bana histereskopi ile rahim genisletme yapildi. O yuzden bana cift embryo onerilmiyor..
Yarin canim kontrolumCanim maviespumante ne yaptin kontrole gittn mi
Hoşgeldin aramızaHerkese merhaba kızlar aranıza bende katıldım 21 temmuz transferim oldu bugun 7.günüm çok hafif lekelenmem oldu kasıklarımda sancım var adet olacakmışım hissi var benim gibi belirti yaşayan varmı
Canim merhaba benim bugun 8.gunum dun ve bugun sabah bitti once acik pembe sonra kahverengi cook az lekelenmem oldu benim testim pazartesi ins miniklerimiz tutundu bizeHerkese merhaba kızlar aranıza bende katıldım 21 temmuz transferim oldu bugun 7.günüm çok hafif lekelenmem oldu kasıklarımda sancım var adet olacakmışım hissi var benim gibi belirti yaşayan varmı
Ben 5+2 deyim, gün içinde çok bulanmaya başladıKızlar bulantısı başlayan var mı?
İnşallah çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah MevlamHoşgeldin aramızabenim de 8. Günde lekelenmem ve adet ağrım başlamıştı pozitifi gördüm çok şükür yerleşme kanamasıymış, senin kide sana sımsıkı tutunmuştur
Çook hoşbuldum inşallahCanim merhaba benim bugun 8.gunum dun ve bugun sabah bitti once acik pembe sonra kahverengi cook az lekelenmem oldu benim testim pazartesi ins miniklerimiz tutundu bize
Kese gözükür o zaman canım 5.haftada bizim gözükmüştü ikiside tabi belki kişiden kişiye değişiyordurSon adet tarihine göre hesaplanıyorsa 35. Gündeyim. Haftaya göre de bugün için uygulama 5+0 gösteriyor canım
Canım hiç belirti arama, strese sokma kendini.. İlk hamileliğimde tutunma kanaması yaşamıştım, bunda kanama, lekelenme hiç olmayınca tutmadı dedim. Ama sonuç pozitifÇok karmaşık duygular içindeyim. Nedense ufacık bir belirti olmalı gibi kodlanmıs beynime. Yıllaaar once ilk tüp tedavimde tuttugunda lekelenme olmuştu. Daha o ana takılı mı kaldım nedir.. haklısın. 3 gün daha alayım ilaçlarımi ..belki mucize olur....
Bugün yemek yiyesim yok midem kötü koku hassasiyetim de varBen 5+2 deyim, gün içinde çok bulanmaya başladıSenin nasıl canım?
Allah bağışlasın yavrularınızı, maşallahCanım hiç belirti arama, strese sokma kendini.. İlk hamileliğimde tutunma kanaması yaşamıştım, bunda kanama, lekelenme hiç olmayınca tutmadı dedim. Ama sonuç pozitifHer hamilelik farklı diyorlar ya doğru gerçekten.
Amin inşallahAllah bağışlasın yavrularınızı, maşallahinsan bu surecte bircok zıt duygular yaşıyor. Pozitif dusunmek kolay olmuyor. Allah hepimize en mukemmelini nasip etsin
İnşallah canım hepimizin yavrularınıAllah bağışlasın yavrularınızı, maşallahinsan bu surecte bircok zıt duygular yaşıyor. Pozitif dusunmek kolay olmuyor. Allah hepimize en mukemmelini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?