2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Aynen yemek yiyemedim bu akşam ben de Bir de ben çok kabızlık problemi yaşıyorum, ne denesem fayda etmiyor
Ben de akşamları meyve yedim sabah kahvaltıda taze meyve yemeğe başlayınca rahatladım hatta ishal oldum diyebilirim
Akşam yemeğinde çorbayı zor içtim ama aklımdan yemek geçtiği an midem kalkıyor

Kızlar şuan tuvalete gittiğimde klozette açık kırmızı damla gördüm peçete sildiğimde sulu kırmızı kan geldi çok korktum

Hemşire iğneyi ikiye çıkardı hatta elimde proluton iğne kalmıştı önceki tedaviden 3 günde bir onu da yaptır sırt üstü yat dedi, kanama geçmezse kontrolü öne alacaklarmış

Kızlar şuan tuvalete gittiğimde klozette açık kırmızı damla gördüm peçete sildiğimde sulu kırmızı kan geldi çok korktum
Canım sakin ol aynı şeyi ben 1 hafta yaşadım hem lekelenme hem arada kanama çok şükür bi sıkıntı yokmuş ikiz keseler büyüdükçe olabiliyormuş sen yinede doktorunla görüş ama kendini strese sokma

Ayyy nasıl korktum sana anlatamam ilkinde boş gebelik yaşayıp evde düşük yapmıştım kırmızıyı görünce sinirlerim boşaldı ağlama krizine girdim şimdi yatıyorum çok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeleriniz için umarım minnoş iyidir

Cnm mrb. Biesteronu normal takviyeler gibi dusunme. Dhea hormonu. O yuzden dr. kontrolunde kullanmalisin. Ben de 1 kutu kullandim. Dozunu, ne zaman baslayip ne zaman birakacagimi dr. soyledi. Ne ise yaradigini bilmiyorum, dr. verdi diye kullandim.

Hiç stres yapma iğnelerini olacaksın zaten düzenli bi şekilde geçer endişelenme biz bugün kalp atışlarını duyduk ikisininde çok şükür onlar iyi olduğu sürece bizde iyiyiz Allah hepimizinkini bağışlasın inşallah

Cnm mrb. Biesteronu normal takviyeler gibi dusunme. Dhea hormonu. O yuzden dr. kontrolunde kullanmalisin. Ben de 1 kutu kullandim. Dozunu, ne zaman baslayip ne zaman birakacagimi dr. soyledi. Ne ise yaradigini bilmiyorum, dr. verdi diye kullandim.
Ahh evet canım araştırınca gördüm hormon olduğunu, vitamin sanmıştım.. doktora danışayım ben öyle alayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…