- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.281
Aynen yemek yiyemedim bu akşam ben deBugün yemek yiyesim yok midem kötü koku hassasiyetim de var
Ben de akşamları meyve yedim sabah kahvaltıda taze meyve yemeğe başlayınca rahatladım hatta ishal oldum diyebilirimAynen yemek yiyemedim bu akşam ben deBir de ben çok kabızlık problemi yaşıyorum, ne denesem fayda etmiyor
Allah korusun telaş ve stres yapma lütfenKızlar şuan tuvalete gittiğimde klozette açık kırmızı damla gördüm peçete sildiğimde sulu kırmızı kan geldiçok korktum
Canim varsa, progesteron igneni hemen yaptır. Insallah devami gelmez.ve hemen sirt ustu dinlen. Belki rahim yeni adapte oluyordurKızlar şuan tuvalete gittiğimde klozette açık kırmızı damla gördüm peçete sildiğimde sulu kırmızı kan geldiçok korktum
BenimdeHadi hayirli olsun, saglikla artsin insallah
Benimde 52 çıktı.tek mi çift mi koyulmuştuTeşekkür ederim inşallah hepimizin güzel haberlerini duyarız :) 52 çıktı cnm :)
Canım sakin ol aynı şeyi ben 1 hafta yaşadım hem lekelenme hem arada kanama çok şükür bi sıkıntı yokmuş ikiz keseler büyüdükçe olabiliyormuş sen yinede doktorunla görüş ama kendini strese sokmaKızlar şuan tuvalete gittiğimde klozette açık kırmızı damla gördüm peçete sildiğimde sulu kırmızı kan geldiçok korktum
Ayyy nasıl korktum sana anlatamam ilkinde boş gebelik yaşayıp evde düşük yapmıştım kırmızıyı görünce sinirlerim boşaldıCanım sakin ol aynı şeyi ben 1 hafta yaşadım hem lekelenme hem arada kanama çok şükür bi sıkıntı yokmuş ikiz keseler büyüdükçe olabiliyormuş sen yinede doktorunla görüş ama kendini strese sokma
Tek cnm benim zaten bir tanecik embriyom vardı o konulduBenimde
Benimde 52 çıktı.tek mi çift mi koyulmuştu
Benim 2 taneydi transfer 8.gün beta52 .5 gün embriyosu.10.gün inşallah artarTek cnm benim zaten bir tanecik embriyom vardı o konuldutebrik ederim cnm
Cnm mrb. Biesteronu normal takviyeler gibi dusunme. Dhea hormonu. O yuzden dr. kontrolunde kullanmalisin. Ben de 1 kutu kullandim. Dozunu, ne zaman baslayip ne zaman birakacagimi dr. soyledi. Ne ise yaradigini bilmiyorum, dr. verdi diye kullandim.Biesteron dışında herşeyi 6 aydır kullanıyorum. İsmini duydum ama rezerv için mi bilemedim. Ben de senin gibiyim yumurta sayımda sorun yok, kalite problem yaştan dolayı. 1 kez denedim 10 yumurtada 10 dolu çıktı ama 5.güne giden sadece 2 tanesi, o da negatif oldu malesef.. 2. öncesi ben de biesteron kullanayım bakalımçok teşekkür
Hiç stres yapma iğnelerini olacaksın zaten düzenli bi şekilde geçer endişelenme biz bugün kalp atışlarını duyduk ikisininde çok şükür onlar iyi olduğu sürece bizde iyiyiz Allah hepimizinkini bağışlasın inşallahAyyy nasıl korktum sana anlatamam ilkinde boş gebelik yaşayıp evde düşük yapmıştım kırmızıyı görünce sinirlerim boşaldıağlama krizine girdim şimdi yatıyorum çok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeleriniz için umarım minnoş iyidir
Insallah canimÇook hoşbuldum inşallahbiliyomusunuz yaklaşık 2 yıldır kadınlar kulübünü okuyorum ilk defa üye oldum inşallah size ve bana herkese uğur getirir
Yok hiç yapmadım bekliycem 12.güne kadar kendime söz verdim siz yaptınızmıInsallah canimsen kaset test yapmadin di mi canom
Buarada yaşım 36 olcak az kaldı...Yok hiç yapmadım bekliycem 12.güne kadar kendime söz verdim siz yaptınızmı
Ahh evet canım araştırınca gördüm hormon olduğunu, vitamin sanmıştım.. doktora danışayım ben öyle alayım en iyisiCnm mrb. Biesteronu normal takviyeler gibi dusunme. Dhea hormonu. O yuzden dr. kontrolunde kullanmalisin. Ben de 1 kutu kullandim. Dozunu, ne zaman baslayip ne zaman birakacagimi dr. soyledi. Ne ise yaradigini bilmiyorum, dr. verdi diye kullandim.
Insallah canimÇook hoşbuldum inşallahbiliyomusunuz yaklaşık 2 yıldır kadınlar kulübünü okuyorum ilk defa üye oldum inşallah size ve bana herkese uğur getirir
Ben de ayni şekilde yapmiyorum test pazartesi kan vermeye gidicez bakalimYok hiç yapmadım bekliycem 12.güne kadar kendime söz verdim siz yaptınızmı
Benim 34 benim 5. Gun en ust kalite embriyo dedi dr. tek koydu .4 tane daha varBuarada yaşım 36 olcak az kaldı...
Çift embriyo 5.gün inşallah benimledir evlatlarım Allahım onları bize layık görsün inşallah
Hadi hayırlısı inşallah guzel haberlerleYok hiç yapmadım bekliycem 12.güne kadar kendime söz verdim siz yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?