- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.221
Bana o tarz agrilarin olabilecegini soylemisti hemsire canimBenimde sol tarafta oluyor onun için sordum
Benimde sizinle aynı belirtiler var.4+2 deyim ve ilk kontrolum pazartesi.Biz seninle surekli cok benzer seyler yasiyoruzbende de aynilari oluyor 2-3 gundur. Ben de 5+4 gibiyim bugun seninle hemen hemen ayniyiz. İshalim gecti bu arada herhalde senin de gecmistir:)
İlk kontrolum yarin, umarim hersey yolundadir
Bende surekli tek tarafli agrilar var. Sol kasik bacakla birlestigi nokta, sol bacak, sol diz, bel… kisacasi belimden ayak bilegime kadar sol tarafim hemen hemen her gun agriyor. Boyle agri yasayaniniz var mi?
İnşaallah 5. Güne ulaşır canım. Benim ilk ikisi taze transfer oldu. 1. Cide 1 tane transfer ettik ben öyle istedim. Tutar sandım. 2. Cide 2 tane, o da kimyasal oldu. Ve 3. Gün embriyolarıydı. Bu arada her denemeyi başka merkezde yaptım. 3. Denememde doktor dediki, yapılmamışı deneyeceğiz, 5. Gün ve dondurulmuş olacak. 5. Güne gitmezse transfer yapmam kesinlikle dedi. Tabi ben tedaviye başlamadan 1, 5 ay önce takviye almaya başladım. 9 yumurta toplandı, 6 sı olunmuş ve döllendi. 3. Gün 6sı da devam ediyordu. 5. Güne 4 tane yumurtam kaldı çok şükür. İki iki donduruldu. Ben de 37,5 yaşındayım, rezerv kalite ister istemez azaldı. Sen de canım takviyelerini ihmal etme. Kimisi gerek yok diyor ama, kişiye göre değişir. Ben faydasını gördüm, denemekten zarar gelmezDondurulmuslarin sansi iyi oluyor demisti doktorum banada ilk transferimde dondurmustuk ikincisinde donmuslar kullanildi olmadi ucuncusunde sifir tedavi fakat donmus yumurtam kalmadi 2 tane yumurta transfer apar topar 3.gun 5.gune gelmedi yumurtalar benim yastan dolayida yumurta fazla olmuyor .bu tedavide sifirdan ve 5.gune gelmezse olmayacagimi soyledim doktora kabul etti umarim olur. Amiiiinnnn insallahh
Umarım yaşadıklarımız son olmuştur,sağlıkla kucağımıza alırızYani dusugun sebebi net sudur diyemiyorlar, bence 5 hafta boyunca kanama olmustu ve o kanama da enfeksiyona yol acmisti. Sonucta enfeksiyon kesenin suyunun bosalmasina neden oldu. Ama en basta kanamanin neden oldugu cok net soylenememekle beraber sonrasinda yapilan arastirmalarla benim rahimin dogustan yarım oldugunu ogrendik… sag taraf ve sag tup yokmus… bana histereskopi ile rahim genisletme yapildi. O yuzden bana cift embryo onerilmiyor..
bence olsa biraz yükselirdi.Bugun 6. Gun cok erken test icin ama bilmiyorum bilen arkadaslar yazsin bakalim
bence henüz erken 2 gün daha bekle.benim ki transfer gününü saymazsak 7.gün ilk kan testinde çıktıBenimde 23 temmuzdu transfer günü kan versem çıkar mı diye düşünüyorum:) idrar testi yapmaya korkuyorum negatif görürüm diye(
hayırlı olsun gözün aydın .transfer sonrası kaçıncı günü bugünkızlar beta 197 POZİTİF :))
9. günüm :)hayırlı olsun gözün aydın .transfer sonrası kaçıncı günü bugün
Aynen vala canim doktor vitamin takviyeleri vrrdi ocean mummy kullaniyorum dvitamin sprey ve b12 sprey takviye olarak surekli kistim tekrarlamismi yapisiklik varmi diye bakiliyor mart ayinda rahmimdeki yapisiklar alindi zor kendime geldim bagirsagimi kaplayan yapisiklar olusmus tedaviler hormonlar etkilemis dedidoktor sonra tedavi gördüm. Cok şükür vitaminlerden sonra degerlerim duzeldi.❤❤❤İnşaallah 5. Güne ulaşır canım. Benim ilk ikisi taze transfer oldu. 1. Cide 1 tane transfer ettik ben öyle istedim. Tutar sandım. 2. Cide 2 tane, o da kimyasal oldu. Ve 3. Gün embriyolarıydı. Bu arada her denemeyi başka merkezde yaptım. 3. Denememde doktor dediki, yapılmamışı deneyeceğiz, 5. Gün ve dondurulmuş olacak. 5. Güne gitmezse transfer yapmam kesinlikle dedi. Tabi ben tedaviye başlamadan 1, 5 ay önce takviye almaya başladım. 9 yumurta toplandı, 6 sı olunmuş ve döllendi. 3. Gün 6sı da devam ediyordu. 5. Güne 4 tane yumurtam kaldı çok şükür. İki iki donduruldu. Ben de 37,5 yaşındayım, rezerv kalite ister istemez azaldı. Sen de canım takviyelerini ihmal etme. Kimisi gerek yok diyor ama, kişiye göre değişir. Ben faydasını gördüm, denemekten zarar gelmez
kaçıncı gün embriyosuydu.tek mi çift mi? transferin hangi gün oldu9. günüm :)
Rabbim saglicakla kucagina almayi nadip etsin cok guzel haber bu. Herkesin guzel haberleri inan insani cok mutlu ediyor9. günüm :)
Benimle ayni belirtiler yasayan birini gordugume sevindimBenimde sizinle aynı belirtiler var.4+2 deyim ve ilk kontrolum pazartesi.
Hadi ya bol bol dinlen çok yorulma ayakta durunca daha çok ağrırValla canim ben keseyi dogru yerde goreyim deHayirlisiyla su an ilk duam bu Kalp icin bence biraz erken ama senin betan benden daha yuksek seyrediyordu bilemedim sen vajinal da olsa duyarsin belki…
Benim agrilar oyle gecen cinsten degil ya, surekli var
Evet tek taraflı başından beri ve bu beni cok yordu acıkcası.Sanki kendimi gebe degil hasta gibi hissediyorum,hic keyfim yok.Cok halsiz hissediyorum.Transferden beri ara ara yürümek dışında bir sey yapmıyorum ve yapmak da istemiyorum acıkcasıBenimle ayni belirtiler yasayan birini gordugume sevindimsizin agrilar da hic gecmiyor ve tek tarafli mi?
Ayni durumdayiz. Ben yarin gidince size de bilgi veririm, doktora da soracagim cunku…Evet tek taraflı başından beri ve bu beni cok yordu acıkcası.Sanki kendimi gebe degil hasta gibi hissediyorum,hic keyfim yok.Cok halsiz hissediyorum.Transferden beri ara ara yürümek dışında bir sey yapmıyorum ve yapmak da istemiyorum acıkcasıKeseyi görsem rahatlarım gibi geliyor,Duygularım karman çorman.
Güzel haberlerinizi bekliyorumAyni durumdayiz. Ben yarin gidince size de bilgi veririm, doktora da soracagim cunku…
Senle aynıyız benimde ilkkontrolum pazartesi değerlerin nasilBenimde sizinle aynı belirtiler var.4+2 deyim ve ilk kontrolum pazartesi.
Ben biesteronun çok faydasını gördümAynen vala canim doktor vitamin takviyeleri vrrdi ocean mummy kullaniyorum dvitamin sprey ve b12 sprey takviye olarak surekli kistim tekrarlamismi yapisiklik varmi diye bakiliyor mart ayinda rahmimdeki yapisiklar alindi zor kendime geldim bagirsagimi kaplayan yapisiklar olusmus tedaviler hormonlar etkilemis dedidoktor sonra tedavi gördüm. Cok şükür vitaminlerden sonra degerlerim duzeldi.❤❤❤
9.gün 249Senle aynıyız benimde ilkkontrolum pazartesi değerlerin nasil
Yarın görmeye gidicem inşallah ben şehir hastanesine gidicem o yüzden randevu bulana kadar bu gidişle kalbini duycazmerhaba
keseyi ne zmn gördünüz. kalp atışını duydunuz mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?