2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Benimde sizinle aynı belirtiler var.4+2 deyim ve ilk kontrolum pazartesi.

İnşaallah 5. Güne ulaşır canım. Benim ilk ikisi taze transfer oldu. 1. Cide 1 tane transfer ettik ben öyle istedim. Tutar sandım. 2. Cide 2 tane, o da kimyasal oldu. Ve 3. Gün embriyolarıydı. Bu arada her denemeyi başka merkezde yaptım. 3. Denememde doktor dediki, yapılmamışı deneyeceğiz, 5. Gün ve dondurulmuş olacak. 5. Güne gitmezse transfer yapmam kesinlikle dedi. Tabi ben tedaviye başlamadan 1, 5 ay önce takviye almaya başladım. 9 yumurta toplandı, 6 sı olunmuş ve döllendi. 3. Gün 6sı da devam ediyordu. 5. Güne 4 tane yumurtam kaldı çok şükür. İki iki donduruldu. Ben de 37,5 yaşındayım, rezerv kalite ister istemez azaldı. Sen de canım takviyelerini ihmal etme. Kimisi gerek yok diyor ama, kişiye göre değişir. Ben faydasını gördüm, denemekten zarar gelmez

Umarım yaşadıklarımız son olmuştur,sağlıkla kucağımıza alırız

Bugun 6. Gun cok erken test icin ama bilmiyorum bilen arkadaslar yazsin bakalim
bence olsa biraz yükselirdi.
Benimde 23 temmuzdu transfer günü kan versem çıkar mı diye düşünüyorum:) idrar testi yapmaya korkuyorum negatif görürüm diye(
bence henüz erken 2 gün daha bekle.benim ki transfer gününü saymazsak 7.gün ilk kan testinde çıktı

Aynen vala canim doktor vitamin takviyeleri vrrdi ocean mummy kullaniyorum dvitamin sprey ve b12 sprey takviye olarak surekli kistim tekrarlamismi yapisiklik varmi diye bakiliyor mart ayinda rahmimdeki yapisiklar alindi zor kendime geldim bagirsagimi kaplayan yapisiklar olusmus tedaviler hormonlar etkilemis dedidoktor sonra tedavi gördüm. Cok şükür vitaminlerden sonra degerlerim duzeldi.❤❤❤

Hadi ya bol bol dinlen çok yorulma ayakta durunca daha çok ağrır inşallah yarın herşey güzel geçer ben hala kararsızım haftaya da gidebilirim

Benimle ayni belirtiler yasayan birini gordugume sevindim sizin agrilar da hic gecmiyor ve tek tarafli mi?
Evet tek taraflı başından beri ve bu beni cok yordu acıkcası.Sanki kendimi gebe degil hasta gibi hissediyorum,hic keyfim yok.Cok halsiz hissediyorum.Transferden beri ara ara yürümek dışında bir sey yapmıyorum ve yapmak da istemiyorum acıkcasıKeseyi görsem rahatlarım gibi geliyor,Duygularım karman çorman.

Ayni durumdayiz. Ben yarin gidince size de bilgi veririm, doktora da soracagim cunku…

Ben biesteronun çok faydasını gördüm

Reactions: Dei
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…