- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
- #3.461
Benim de oyle oldu biliyo musun oyuzden sordum belki yerlesirken yogun oluyo agrilar sonra hafifliyo bi doluluk hissediyodum dun hep bugun o gecti gibi sankiBugun hiç yok denecek kadar azaldı yada sevinçten bana öyle geliyor bilmiyorum
Aynennn fitili koyarken özellikle ama benimde kayboldu o belirtilerBenim de oyle oldu biliyo musun oyuzden sordum belki yerlesirken yogun oluyo agrilar sonra hafifliyo bi doluluk hissediyodum dun hep bugun o gecti gibi sanki
Evet karşılamıyor ama sürekli bi yere gidip iğne yaptırmak bana zor geldi bi de proluton gibi ağrı ve beze yapmıyordu kolay kullanımıAnladım canım benimde öyle gerçi kan sulandırıcı iğne için kalp atışını duyana kadar yazmışlar. İlaç süreci çok yorucu olmaya başladıAllah hepimize dayanma gücü versin valla Birde progestan dexi karşılamıyor o da çok pahalanmış
Ben önce yazdırdım aile hekiminde sonra eczane zar zor bulduğum estrofemin sadece 1 tanesini karşıladığını söyledi yüksek dozu kabul etmiyormuş sağlık bakanlığı artık yazdıramıyorum çünkü 9. Aya kadar elimde var gözüküyormuşBen de zorlaniyorum bulmakta gunde 6 tane iciyorum bir de..siz yazdirip mi aliyorsunuz ben hep parayla aliyorum
Benim rezervim dusuk cnm. 7-8 folikul gormustu en son doktorum. Ama onlarin goruntusu boyle degildi. 6 tane toplandi opuda. Adetle birlikte transfer hazirligina basladik. Dedigin gibi cok sayida birbirine yapisik bi suru yuvarlak gorunuyor su an. Bunlar yumurta degildir, o kadar yumurtam yok zaten. Doktor da net bisey soylemedi. Hani dese ki evet yan etki olarak bazen boyle bir hastalik orta cikabiliyor, takibi yapilir vs. demedi. O transfere odaklanmis durumda, onu etkileyecek bisey yok diyor. Ama ben hastaliktan korkuyorum. Bana progesteronun yukselmedigi surece transferde sikinti olmaz dedi. Ama opu yapildiginda progesteronun 1den kucuk diyerek taze transferi iptal etmisti ki zaten kucuk olmasi gerekir. Bayramin ilk gunune denk geldigi icin iptal etti diye dusunuyorum. O yuzden doktorlara da bazen guvenemiyorum. Karsidaki anlamaz nasil olsa diye ugrasmamak icin top ceviriyorlar bazen. Saglik konusunda cok korkak bi insanim hemen panikliyorum. Valla is aldim basima gibi geliyor bu yastan sonraCanım bu görüntü yumurtalıklarında mı? Rahimde mi? Yumurtalıklarda benimde öyle görüntü var polikistik over olduğum için çok yumurta oluyor. Birde tüp bebekte yumurta büyütmek için bir sürü iğne kullandık onların etkisi diğer aylarda devam ediyor sanırım. Böyle yumurtalıklarımda yuvarlak yuvarlak bir sürü şey var. Ama onunla gebeliğin bir alakası yok önemli olan rahim içinin temiz ve kalın sağlıklı olması diye biliyorum ben
Estrofemi ayda bir kez mi veriyormus yaniBen önce yazdırdım aile hekiminde sonra eczane zar zor bulduğum estrofemin sadece 1 tanesini karşıladığını söyledi yüksek dozu kabul etmiyormuş sağlık bakanlığı artık yazdıramıyorum çünkü 9. Aya kadar elimde var gözüküyormuşeczaneden buldukça stok yaptım bende 8. Haftaya kadar. Her eczaneye ayda 1 veya 2 tane geliyormuş bilginiz olsun. Progestan kapsülü, oksaparı yazıyorlar bana bunları eczacı söyledi hiç bi tedavimde yazdırmamıştım sonuncuya kısmet olacak inşallah
Hadi ikimiz cesaret edip kaset test yapalım mı şimdiMasallahh ben once kan testo yapip sonra zevkine kaset test yapayim
Yaaa senin durumlar neydi canim karstiriyorum herkesi birbirine kacinci gun lekelenmen oldu mu? Ben asiri korkuyorumHadi ikimiz cesaret edip kaset test yapalım mı şimdi
Canım benim transfer i sayarsak 9. Gün lekelenme olmadı. Üç gündür kasık ağrısı var çok. Bende cesaret edemiyorum ama merak ediyorum pazartesi kan testi günümYaaa senin durumlar neydi canim karstiriyorum herkesi birbirine kacinci gun lekelenmen oldu mu? Ben asiri korkuyorumbir de simdi gun icinde cok su iciyoz ya ilk idrarla yapilmali diolar ya cikar mi yine debne bilim
Transferi sayma kuzum senin 8.gun o zaman benim 10.gun pazartesi 12.gunde kan vercemm aklim cikiyor kaset test yapmaya ne kadar tirsagim aslindaa sonucta yuzduk kuyruguna geldikCanım benim transfer i sayarsak 9. Gün lekelenme olmadı. Üç gündür kasık ağrısı var çok. Bende cesaret edemiyorum ama merak ediyorum pazartesi kan testi günüm
Transferi sayma kuzum senin 8.gun o zaman benim 10.gun pazartesi 12.gunde kan vercemm aklim cikiyor kaset test yapmaya ne kadar tirsagim aslindaa sonucta yuzduk kuyruguna geldik
Yaa simdi sen deyince baktim evde zilyon tane test var bi tane erken gebelik de var yapsam ki diyorjmBende öyleyim 2 yıldır tek çizgiyi görmekten artık. En iyisi beklemek doktorumda bekle yapma dedi. Sen baya dayanmışsın canım .
Benim doktorum kalp atışını duyunca estrofemi bırakcaz dedi 6+0 da duyduk kalp atışlarını bıraktıkEvet canim kullaniyorum ama Estrofem i bulmak gercekten cok zor oluyor
MerhabaBenim rezervim dusuk cnm. 7-8 folikul gormustu en son doktorum. Ama onlarin goruntusu boyle degildi. 6 tane toplandi opuda. Adetle birlikte transfer hazirligina basladik. Dedigin gibi cok sayida birbirine yapisik bi suru yuvarlak gorunuyor su an. Bunlar yumurta degildir, o kadar yumurtam yok zaten. Doktor da net bisey soylemedi. Hani dese ki evet yan etki olarak bazen boyle bir hastalik orta cikabiliyor, takibi yapilir vs. demedi. O transfere odaklanmis durumda, onu etkileyecek bisey yok diyor. Ama ben hastaliktan korkuyorum. Bana progesteronun yukselmedigi surece transferde sikinti olmaz dedi. Ama opu yapildiginda progesteronun 1den kucuk diyerek taze transferi iptal etmisti ki zaten kucuk olmasi gerekir. Bayramin ilk gunune denk geldigi icin iptal etti diye dusunuyorum. O yuzden doktorlara da bazen guvenemiyorum. Karsidaki anlamaz nasil olsa diye ugrasmamak icin top ceviriyorlar bazen. Saglik konusunda cok korkak bi insanim hemen panikliyorum. Valla is aldim basima gibi geliyor bu yastan sonraSagol cvbin icin
Kesinlikle bende bazen güvenemiyorum haklıda çıkıyorum. Biyerde takılı kalmıyorum. Bi kere takılı kaldım gerek olmayan ameliyatı yaptılar. Başka yerde mesela rahminde ben var dedi bi doktor öteki öyle bişey yok dedi kesinlikle dedi. Ama işte mecburuz.Kiminin istemeden evladı oluyor biz çok istiyoruz olmuyo Allah yardımcımız olsun sağlıklı evlatlar versinBenim rezervim dusuk cnm. 7-8 folikul gormustu en son doktorum. Ama onlarin goruntusu boyle degildi. 6 tane toplandi opuda. Adetle birlikte transfer hazirligina basladik. Dedigin gibi cok sayida birbirine yapisik bi suru yuvarlak gorunuyor su an. Bunlar yumurta degildir, o kadar yumurtam yok zaten. Doktor da net bisey soylemedi. Hani dese ki evet yan etki olarak bazen boyle bir hastalik orta cikabiliyor, takibi yapilir vs. demedi. O transfere odaklanmis durumda, onu etkileyecek bisey yok diyor. Ama ben hastaliktan korkuyorum. Bana progesteronun yukselmedigi surece transferde sikinti olmaz dedi. Ama opu yapildiginda progesteronun 1den kucuk diyerek taze transferi iptal etmisti ki zaten kucuk olmasi gerekir. Bayramin ilk gunune denk geldigi icin iptal etti diye dusunuyorum. O yuzden doktorlara da bazen guvenemiyorum. Karsidaki anlamaz nasil olsa diye ugrasmamak icin top ceviriyorlar bazen. Saglik konusunda cok korkak bi insanim hemen panikliyorum. Valla is aldim basima gibi geliyor bu yastan sonraSagol cvbin icin
Yaa simdi sen deyince baktim evde zilyon tane test var bi tane erken gebelik de var yapsam ki diyorjmama dedigim gibi cok su icmek negatife sebep olur mu ki
Esime sordum yapma dedi garibim o da korkuyorErken gebelik testi olabilr canm ama sabah saatlerinde yapalım şimdi dediğin gibi durduk yere negatif verir bide
Ya çok güldümEsime sordum yapma dedi garibim o da korkuyoroffff ne zormys vallahi yapanlara helal olshn diyorum
4 yıldır bende hep negatif görüyodum valla transferin 7.günü gittim kan verdim dedim iki saat bunun sonucunun çıkmasını bekleyemem gittim gebelik testi aldım yaptım hemen iki çizgide kıpkırmızı sonra kan sonucuda çıktı 186ydı 7.gün 5.gün embriyoları erken çıkıyo geneldeEsime sordum yapma dedi garibim o da korkuyoroffff ne zormys vallahi yapanlara helal olshn diyorum
Peki gebelik testi sabah yapılacak diye bişey yok dimi bu vakitte de yapılabilir mi4 yıldır bende hep negatif görüyodum valla transferin 7.günü gittim kan verdim dedim iki saat bunun sonucunun çıkmasını bekleyemem gittim gebelik testi aldım yaptım hemen iki çizgide kıpkırmızı sonra kan sonucuda çıktı 186ydı 7.gün 5.gün embriyoları erken çıkıyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?