2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Evet karşılamıyor ama sürekli bi yere gidip iğne yaptırmak bana zor geldi bi de proluton gibi ağrı ve beze yapmıyordu kolay kullanımı sonuç olarak illa merkezde yaptıracağım iğne de eklendi sonucu güzel olsun inşallah emeklerimize değsin

Ben de zorlaniyorum bulmakta gunde 6 tane iciyorum bir de..siz yazdirip mi aliyorsunuz ben hep parayla aliyorum
Ben önce yazdırdım aile hekiminde sonra eczane zar zor bulduğum estrofemin sadece 1 tanesini karşıladığını söyledi yüksek dozu kabul etmiyormuş sağlık bakanlığı artık yazdıramıyorum çünkü 9. Aya kadar elimde var gözüküyormuşeczaneden buldukça stok yaptım bende 8. Haftaya kadar. Her eczaneye ayda 1 veya 2 tane geliyormuş bilginiz olsun. Progestan kapsülü, oksaparı yazıyorlar bana bunları eczacı söyledi hiç bi tedavimde yazdırmamıştım sonuncuya kısmet olacak inşallah

Benim rezervim dusuk cnm. 7-8 folikul gormustu en son doktorum. Ama onlarin goruntusu boyle degildi. 6 tane toplandi opuda. Adetle birlikte transfer hazirligina basladik. Dedigin gibi cok sayida birbirine yapisik bi suru yuvarlak gorunuyor su an. Bunlar yumurta degildir, o kadar yumurtam yok zaten. Doktor da net bisey soylemedi. Hani dese ki evet yan etki olarak bazen boyle bir hastalik orta cikabiliyor, takibi yapilir vs. demedi. O transfere odaklanmis durumda, onu etkileyecek bisey yok diyor. Ama ben hastaliktan korkuyorum. Bana progesteronun yukselmedigi surece transferde sikinti olmaz dedi. Ama opu yapildiginda progesteronun 1den kucuk diyerek taze transferi iptal etmisti ki zaten kucuk olmasi gerekir. Bayramin ilk gunune denk geldigi icin iptal etti diye dusunuyorum. O yuzden doktorlara da bazen guvenemiyorum. Karsidaki anlamaz nasil olsa diye ugrasmamak icin top ceviriyorlar bazen. Saglik konusunda cok korkak bi insanim hemen panikliyorum. Valla is aldim basima gibi geliyor bu yastan sonra Sagol cvbin icin

Estrofemi ayda bir kez mi veriyormus yani neyse iyi o zaman cok zararda degiliz o kadar da olsa arada yazdiralim artik napalim

Yaaa senin durumlar neydi canim karstiriyorum herkesi birbirine kacinci gun lekelenmen oldu mu? Ben asiri korkuyorumbir de simdi gun icinde cok su iciyoz ya ilk idrarla yapilmali diolar ya cikar mi yine debne bilim
Canım benim transfer i sayarsak 9. Gün lekelenme olmadı. Üç gündür kasık ağrısı var çok. Bende cesaret edemiyorum ama merak ediyorum pazartesi kan testi günüm

Canım benim transfer i sayarsak 9. Gün lekelenme olmadı. Üç gündür kasık ağrısı var çok. Bende cesaret edemiyorum ama merak ediyorum pazartesi kan testi günüm
Transferi sayma kuzum senin 8.gun o zaman benim 10.gun pazartesi 12.gunde kan vercemm aklim cikiyor kaset test yapmaya ne kadar tirsagim aslindaa sonucta yuzduk kuyruguna geldik

Transferi sayma kuzum senin 8.gun o zaman benim 10.gun pazartesi 12.gunde kan vercemm aklim cikiyor kaset test yapmaya ne kadar tirsagim aslindaa sonucta yuzduk kuyruguna geldik
Bende öyleyim 2 yıldır tek çizgiyi görmekten artık. En iyisi beklemek doktorumda bekle yapma dedi. Sen baya dayanmışsın canım .

MerhabaO kadar çok hormon yüklemesi alıyoruz ki bence hepimizde bu tür sıkıntılar oluyordur,Kimi doktor bunu dillendiriyor kimi normal görüp dillendirmiyordur belki.Ve dinlenmiş bi rahimle transfer olmak sizin için daha hayırlı olabilir.Dilerim tez zamanda her şey gönlünüzce olsun

Kesinlikle bende bazen güvenemiyorum haklıda çıkıyorum. Biyerde takılı kalmıyorum. Bi kere takılı kaldım gerek olmayan ameliyatı yaptılar. Başka yerde mesela rahminde ben var dedi bi doktor öteki öyle bişey yok dedi kesinlikle dedi. Ama işte mecburuz.Kiminin istemeden evladı oluyor biz çok istiyoruz olmuyo Allah yardımcımız olsun sağlıklı evlatlar versin

Esime sordum yapma dedi garibim o da korkuyoroffff ne zormys vallahi yapanlara helal olshn diyorum
4 yıldır bende hep negatif görüyodum valla transferin 7.günü gittim kan verdim dedim iki saat bunun sonucunun çıkmasını bekleyemem gittim gebelik testi aldım yaptım hemen iki çizgide kıpkırmızı sonra kan sonucuda çıktı 186ydı 7.gün 5.gün embriyoları erken çıkıyo genelde

Peki gebelik testi sabah yapılacak diye bişey yok dimi bu vakitte de yapılabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…